ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 603
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 525

Трябва да се е оправило вече.

Не се е... аз ли да го оправя, или само ще се оправи?

Jujka, прочетох вече това, но така си стои... не се оправя.

# 526
  • София
До ИСОДГ
Благодарим Ви за изключително "представителната" справка, отразяваща възможностите на системата. Може би все пак би трябвало да има и някаква информация за броя транзакции(операции)/сек., свързани с функциите за регистриране, както и някои други по-специфични възможности на вашата система, а не безсмисления обобщен трафик в Bit/s...
Това би ни дало доста по-добра представа с какво ни се налага да работим!

Тази графика отразява доста вярно отношението на максималния капацитет към реалното натоварване, затова я избрахме. Има, разбира се, много други възможни параметри.

На Вас може да Ви се наложи да прекарате и 15 MBit/s. и пак да не можете да извършите и една операция и това не определя качеството на системата... естествено че външните мрежови ресурси са ви гарантирани нали ги заявявате и плащате...

# 527
  • София
Тип топ съм. Профила които правя на друго семейство също е наред -сега.

# 528

Защоо при родител се появи името на детето ми?!?!?!

Аз изчезнах и на мое място е синът ми. Laughing
Трябва да се е оправило вече.
При мен не се е оправило  Confused

# 529
  • София
Понеже чета последните страници с моя проблем, някой знае ли дали оправянето на тези родсттвени връзки става индивидуално или да очаквам автоматично да ми го оправи системата - за протокола: откакто си въведох моето ЕГН, малката ми дъщеря стана съпруга на баща си, а аз изчезнах...

Аз писах за проблема във формата за обратна връзка и при мен веднага се оправи.  Peace

# 530
Нище не работи нормално вместо име на родител излизат  данните на детето и егн-то.

# 531
Защо вместо име на майката се генерира име на детето ?Всичко се обърка?Какъв е този сайт каква е тази система?Взехте ни за маймуни.

Така сте били написали в началната система.
Просто въведете реалните имена сега.

ooooh! ooooh! ooooh!

И при мен до преди да въведа ЕГН-тата родителите си бяха родители..а сега, аз вече липсвам като родител, а на моето място е записано детето...То разбира се си фигурира и като дете и като родител (майка)...И..се чудя..(все пак е момче..системата не проверява ли,че не може да има двама родителя от мъжки пол... newsm78..)
И..съвсем сигурна съм,че при въвеждането въведох своето ЕГН до своето име, а не до това на детето..
И.... се надявам всичко да е ОК утре, като се наспи екипа...и да не се налага да се регистрирваме наново...
Не пиша това от паника, ами..просто ми стана жал вече за хората от екипа на ИСОДГ и особено за г-н Джонев..

# 532
Защо вместо име на майката се генерира име на детето ?Всичко се обърка?Какъв е този сайт каква е тази система?Взехте ни за маймуни.

Така сте били написали в началната система.
Просто въведете реалните имена сега.
Е и аз ли така съм написала,не е вярно всичко съм си попълнила ок,просто е от вашата система.Вместо имената на майката излизат тези на детето.
Починете повечко.Просто не обвързвайте с време има повече от месец за всичко все ще се справим,аз лично не бързам,но има майки,които се изнервят.

Разбрахме проблема. Просто единият от сървърите не е бил актуализиран правилно.
Сега работи нормално.
Ми на мен пак ми изписва същото,че детето си е само родител.Демек мойто име го няма.

Моля, проверете пак. Трябва да се вижда нормално.

Аз току-що направих междинната стъпка, така,че...явно пак сървъра е спрял да работи..
Ако искате..не се шашкайте..Утре като си починете към обяд го поправете..Не е спешно..Просто..да си знаете, че трябва нещо да оправите, защото..проблема не е от грешно въвеждане.
  bouquet

# 533
Кога ще може да си направя регистрация на детето в системата,защо няма такава опция Rolling Eyes newsm78

# 534
И на мен името на детето ми сепоявява като име на родител. дано си оправят системата скоро, че усещам пак голяма обърквация.

Hug

# 535
                  Момичета,спрете да се нервите вече!При всички ще се оправи автоматично!Аз излязох от профила и като влязох след 10-на минути всичко си беше наред.Даже таткото когото въведох днес излезе името горе до това на майката и когато кликнеш върху него излизат въведените данни.
                  Моят съвет е : Излезте от профилите си и утре сутринта проверете.Убедена съм,че всичко ще е наред! Peace При това ми се струва,че стъпка по стъпка ще облекчи системата,ще се коригират в ход грешките и класирането ще е реално.Нали ще можем да виждаме реда и точките,ако има грешки ще сигнализирате и така заедно ще изчистим проблемите! Peace

# 536
браво!
оправило се е. мама се появи
ура newsm10javascript:void(0);

# 537
Кога ще можем да въведем изцяло всички необходими данни и да се приключва с регистрацията?!Утре ли ще е следващата стъпка?

# 538
Някой има ли идея къде да попитам за районите. Не съм наясно в кой район попадаме  newsm78

# 539
  • гр.София
 При мен всичко върви толкова гладко с пререгистрацията,че чак ме е яд,че няма да ни приемат.

Sigy, това да не са на НАСА компютрите,бе?!
 Спокойно Peace

Общи условия

Активация на акаунт