Частна детска ясла в София

• 160 438
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,
Някой има ли информация за детска градина "При баба" в Бояна. Все още не мога да намеря най-доброто място за сина ми, благодаря предварително на всеки, който сподели каквото знае за градината.

Познавам учителка в тази градина - мога само суперлативи да кажа за нея - спокойна, проницателна, с невероятен подход към децата. Считам, че имахме голям късмет точно тя да работи със сина ни в продължение на година в една друга частна градина. От нея знам, че в градината има непрекъснат медицински надзор, също и ежедневни занимания по музика.
Градината е съвсем нова, сега стартира и им желая успех!

# 181
  • София
Някой знае ли какво е работното време на детска градина "Джани Родари"?

# 182
  • София
Здравейте,

днес ходих до Частна ясла Криси. Много съм очарована и от материалната база и от персонала (поне засега Mr. Green). Мисля там да запиша Марти. От всичко, което гледах досега това е най-доброто съотношение между цена и условия. Таксата е 450лв с храна от ОЗИ, включва английски за дечицата над 2г. и логопед.

Освен, че базата е чисто нова и е сторена за ясла (има си малки мивчици, кошарки, а не двуетажни лега и т.н.) много голямо впечатление ми направи как дечицата гушкат лелките ( които са мед. сестри и педагози) и как се радват на собственичката. Като отидохме им бяха пуснали детски песнички и играеха, а моя Марти се включи Laughing.

Единствено работното време малко ме притеснява, от 7,30 до 18. Изтъкнаха, че не е много препоръчително да го водя в 7,30, но просто няма как да стане, ако трябва да го взема до 18,00. Дано нямаме проблем с това newsm78.

Даноо съм била полезна на някой

# 183

А за "Слънчево зайче" на Овъргаз - и аз се присъединявам към положителните отзиви. И този път са от личен опит:) - там пък ходи големият ми син.
Абсолютно подкрепям.
Градината не е полу-частна, полу- държавна а е ведомствена за персонала на Овъргаз.
АКО има свободни места приемат и външни дечица.
Държат детето да е навършило 3г.
Това беше ДГ която бях избрала за своя син още след фала миналата година на 4 февруари...
Тази година го приеха в държавна, но..продължавам да мисля,че ако нещо не съм напълно удовлетворена от съотношението качество/цена, ще се боря за място в Слънчевото зайче..
Само да кажа, че тази ДГ ще я местят и скоро няма да е до Зоологическата градина а в чисто нова сграда в Младост 4.
Единственото неудобство е,че поради близостта с Бизнес парка задръстванията сутрин и вечер са умопомрачителни и макар да живея в квартала, стигам от нас до там с кола за минимум 30 минути..
Горе-долу за толкова стигам и пеш.., но с дететооо...доста по-бавно, понеже по пешеходния път има доста катерушки, пързалки и всякакви "отклонения"..

# 184
  • София
Здравейте,

днес ходих до Частна ясла Криси. ...
Благодаря за информацията, а къде се намира тя? Кой квартал?

# 185
Здравейте,

Цък

# 186
  • София
Здравейте,

Ами това е единия недостатък - в Люлин 9. А и другия недостаък - не приспадат от таксата като детето отсъства, но при яслите с по-ниски такси май никоя не приспада. Решила съм ако много боледува ще взема детегледачка, то с тези цени на яслите почти няма да има разлика Wink

# 187
Здравейте!

Стана ми интересно ето това изказване:
"Дъщеря ми вече е на 3г. В момента сме в ЧДГ Casa de Banbini. Мястото е прекрасно, а къщата като от приказка.
Недостатък: таксата е висока 600 лв без храната."

Искам да попитам някой знае ли нещо повече за тази ЧДГ. Например адрес и телефон за връзка. Както и за отношението към децата.
Разбрах, че се намира някъде в "Манастирски ливади", но само това. Ще съм благодарна, ако някой знае нещо повече и го сподели, защото и ние не успяхме да се класираме за държавна ДГ, поради което си търсим частна такава.

# 188
Berill ето адреса на градината: http://montessorisofia.com

Аз живея една улица по-нагоре от градината и поне отвън изглежда страхотно. Доколкото знам обаче, учителката, която е сертифицирана да преподава по метода на Моантесори вече не работи там. Мисля, че тя пише в темата за градините Монтесори, така че ако искаш погледни и там.

# 189
търся ясла с италиански език...някой знае ли такава newsm78

# 190
писах по-горе за Обелската градина знам 100%, че е с Италиански и Английски, но за яслата не знам дали ги учат на език

# 191
някой беше питал за Доверие ето линк
http://doverie-bg.net/

Мисля и аз да я посетя

# 192
здравейте Simple Smile
интересувам се от ЧДГ в района на драгалевци и симеоново. знам че има много, но предпочитам да чуя реални мнения. лапину ми звучи добре, а е и съвсем близо до нас. не знам защо така реагирахте на постинга на майката, която я хвалеше- наистина поне отвън къщата изглежда страхотна  newsm78 от скоро сме в района а септември ще сме с бебе, затова и гледам да ми е възмовно най-близо или да е с транспорт. благодаря предварително  Peace

# 193
Eden, виж тази тема : Най-хубавата ЧДГ в полите на Витоша:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405617.0

# 194
благодаря много за инфото, ще погледна  Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт