Частна детска ясла в София

• 160 704
  • 810
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Olive,

за Casa dei bambini мога да изкажа само положителни мнения....
Ферди, мерси! Още ни е рано, чак другата година ще я пускам на градина, но пък може отсега да пробвам да я запиша, ако не намеря тел., ще ти пиша.
Как се адаптира твоето детенце в Мериленд, ако си спомняш, аз също се чудех дали да не запиша Анна там, доволна ли си все още?

# 361
  • София
Мичала, хайде да не се впускаме в спорове Simple Smile Нищо от написаното от теб не подкрепям (еле пък за имунитета на деца до 3години  ooooh!)   
В детските клубове имат задължително правило да не се пускат болни деца. Не забравяй, че и те са частници Wink  Шансът за зараза е стократно по-малък, отколкото в ясла или градина (да не казвам стотици пъти по-малко, като сумирам персонала, щъкащите деца и родители, стафилококите и стрептококите, които са "вкоренени" в обзавеждането и стените)  Crazy
Майките си имат глави на раменете и ще преценят + и - .Мога да напиша още плюсове на клубовете и минуси на яслите за гледане на дете за 1/2 ден. Но в крайна сметка темата е за яслите Wink

# 362
Мичала, хайде да не се впускаме в спорове Simple Smile Нищо от написаното от теб не подкрепям (еле пък за имунитета на деца до 3години  ooooh!)   
В детските клубове имат задължително правило да не се пускат болни деца. Не забравяй, че и те са частници Wink  Шансът за зараза е стократно по-малък, отколкото в ясла или градина (да не казвам стотици пъти по-малко, като сумирам персонала, щъкащите деца и родители, стафилококите и стрептококите, които са "вкоренени" в обзавеждането и стените)  Crazy
Майките си имат глави на раменете и ще преценят + и - .Мога да напиша още плюсове на клубовете и минуси на яслите за гледане на дете за 1/2 ден. Но в крайна сметка темата е за яслите Wink
аха  Thinking ОК  Wink  bouquet

# 363
Olive,   - да за сега съм много доволна от Мериленд. Адаптацията мина много бързо и безболезнено. Определено си личи, че на децата се обръща внимание и се гледат с любов и топлина. Надявам се Мериленд да стане и сетска градина (а не само ясла), за да може Камен да продължи там.
За Casa dei bambini може би ще е добре по-отрано да се опиаш да я запишеш (лично мнение). До колкото знам има много желаещи за там, а местата са ограничен брой. На мен много ми е мерак да запиша там Камен, но в интерес на истината таксата ми идва в повече.

# 364
  • по света
Здравейте,
искам да ви питам дали знаете някъде в Младост за частна детска ясла която би взела дете на година и три-четири месеца?

# 365
Пусни търсачката, срещала съм една, която доста рекламираха, в някакъв апартамент ... дано те устройва, в бл. 323 май беше ...
http://www.cocolino.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3 - тази е другата, за която се сещам на прима виста и Монтесори е третата. Simple Smile

# 366
  • София
Някоя мама да има впечатление от Коколино в Младост 2? И най-вече дали има свободни места?

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 09:32 от aria_82

# 367
Ех, че хубаво звучи...размечтах се.  Simple Smile
Извадили сте късмет с "Космос Кидс", дано така сте доволни и занапред.  Peace

и аз бях много доволна от космос-кидс. Резултатите от обучението на английски ги виждам сега, в реална среда  Simple Smile определено имат подход,  синът ми ходи три месеца лятото докато бяхме в софия за ваканцията, и освен че много му харесваше, и научи много неща - не само от учителките, но дори от "баба Вера" - много неща за отношенията с другите  bowuu
тогава не искаше да ми говори на английски и нямах добра представа какво се случва в главата му/репортите са ясни, но друго е него да чуя/, ама сега на дадената му там база напредва страшно бързо и в училище няма проблеми с разбиране и изразяване на английски.
не боледува нито веднъж за три месеца. Да, таксата е висока/не е от най-високите при това/, но аз определено съм доволна.

# 368
Аз записах сина си в Маргаритка - тръгваме на 15.09 и ще споделя впечатления.Ние сме с доста "горчив" опит от ясла със страхотна материална база,но с непростимо поведение спрямо моето дете и водещото при мен при повторния ми избор бе показателят отношение към децата,но ще видим...
beb4o_fb и Ивон и ние сме в Маргаритка от 14 септември, аз също съм много доволна оттам, но имаш ли някаква яснота по отношение на това кога се очертава да стартира отново, тъй като нещата много се проточиха и аз лично не мога да изляза наясно какви са шансовете за отварянето й в близко бъдеще?

# 369
здравейте,

искам да ви попитам дали някой е ходил в  детската градина,която се намира на бул.Братя Бъкстон 82.Мисля че името и беше Тути.Вчера ходихме със съпруга ми и да ви кажа много ми хареса,къщата е доста голяма и в момента набират деца,и все още няма много деца,което за мен е плюс,защото мисля че по-лесно може да се свикне.Моето бебче е на 2 години и 10 месеца и мисля,че вече му е време да тръгва на градина.Директорката е много усмихната и вежлива,доколкото разбрах е работила в съдружие в детска градина Лиди,но са се отделили.Таксата е приемлива и не събират допълнителни такси.Днес и утре ще обиколя няколко градини в южните квартали и ако имате предложения моля споделете ги. Simple Smile
mamagalq, а работи ли вече тази градина и ако имаш представа, би ли дала малко повече инфо за нея - раб. време, храна, такса, брой деца и т.н.
Благодаря ти предварително!

# 370
  • София
stelichkaaa
mamagalq, а работи ли вече тази градина и ако имаш представа, би ли дала малко повече инфо за нея - раб. време, храна, такса, брой деца и т.н.
Благодаря ти предварително!

Аз когато ходих децата бяха малко около 5 - 6 деца.Работното време ми казаха,че е от 07:30 до 18:30.Таксата е 500 лева и в нея влиза всичко и не се доплаща допълнително за английски и т.н.На мен което ми хареса е самата къща и помещения,но не ми хареса дворът мъничък е.Колкото до храната я взимат от кетъринг.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 17:33 от mamagalq

# 371
  • Тук и там
Привет на всички   bouquet
Бих искала да получа информация от някоя мама, чието детенце посещава частна детска ясла и/или градина в района на Зона Б-5 /Възраждане/. Както много наборчета и ние не се класирахме за ОДЗ, така че ще се радвам ако някой сподели впечатления за условията на място  Hug Предварително се извинявам, ако вече е обсъждано  Peace

# 372
  • София
stelichkaa - За съжаление аз нямам никаква информация. Дъщеря ми за последно беше на 1.10 и след това се преместихме в държавна ясла. Мислех, че Маргаритка вече работи, преди да си тръгнем бях разбрала, че профилактиката ще е само 1 седмица. Съветвам те да се обадиш на директорката, тя е много отзивчива. Ние бяхме наистина много доволна и се надявам Маргаритка да продължи да си работи. beb40_fb, stelichkaa- ще се радвам да споделите, ако има някакво развитие.  Peace

# 373
  • София
stelichkaa - ние вече не сме в Маргаритка - преместихме се,защото не мога да чакам. На 09.10 имаше родителска среща,на която бе обещано най-късно до 16.10 да има яснота по въпроса.Свържи се с директорката - тя най-добре ще ти каже

# 374
  • София
mamagalq, може ли да споделиш ти в коя градина записа детето си

Общи условия

Активация на акаунт