Частна детска ясла в София

• 160 422
  • 810
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, 530 лв е с храната за 506 хлапета.Питах директорката скоро.

# 781
А ако се има предвид и отстъпката за адаптационния период от 20%,то таксата в "506хлапета"е около 340лв. за грижи,а за храна не се променя.

# 782
  • София
Привет и от мен!
Моля ако някой има инфо за частни детски ясли, които приемат дечица от 1г. в района на Хаджи Димитър, СУха река, Левски В, Оборище, Подуене.
Условия, впечатления, цени всичко, което имате като полезно инфо бих приела с удоволствие  Mr. Green

Ние от 1ви октомври сме в частната на "Съни" зад Исул. Четох положителни мнения, директорката е мила жена, а две млади момичета гледат децата. Лични отзиви след 1ви мога да дам. Цената е 400лв. на месец Peace
IntRiGa_GirL , благодаря за отговора.Аз се разрових, но намирам някакъв измислен сайт на тази  ясла.Там почти нищо не пише.Можеш ли да ми дадеш малко повече инфо-храната включва ли се в тези 400 лв., групите от по колко деца са, как е обстановката вътре... и още за каквото полезно се сетиш, а пък аз скоро ще намина да я поразгледам на живо.

# 783
момичета, аз мога да ви предложа един алтернативен вариант...Моят син, който е 4,5г изкара лятото в един детски кът в Обеля, където жената ги занимава по метода на Мария Монтесори. Моят син беше от типа, трудни и хиперактивни деца, но един месец там му помогна много и учителките в детската му, се скъсват да го хвалят, докато миналата година ми беше писнало да се червя, като ходех да го взимам. Тогава бяха дечица на различна възраст, но по-големичките си тръгнаха кой на детска, кой на училище и сега са останали 3-4 бебишори от 1,5 до 2,5г. Вчера водих дъщеричката и бяха , тя и още 3 деца...Цената й е 2,50лв на/час или 100лв на месец от 8,30 до 13,30ч с включена храна.
хубав ден

# 784
  • София
Привет и от мен!
Моля ако някой има инфо за частни детски ясли, които приемат дечица от 1г. в района на Хаджи Димитър, СУха река, Левски В, Оборище, Подуене.
Условия, впечатления, цени всичко, което имате като полезно инфо бих приела с удоволствие  Mr. Green

Ние от 1ви октомври сме в частната на "Съни" зад Исул. Четох положителни мнения, директорката е мила жена, а две млади момичета гледат децата. Лични отзиви след 1ви мога да дам. Цената е 400лв. на месец Peace
IntRiGa_GirL , благодаря за отговора.Аз се разрових, но намирам някакъв измислен сайт на тази  ясла.Там почти нищо не пише.Можеш ли да ми дадеш малко повече инфо-храната включва ли се в тези 400 лв., групите от по колко деца са, как е обстановката вътре... и още за каквото полезно се сетиш, а пък аз скоро ще намина да я поразгледам на живо.

Групата е от около 10-11 деца, голям апратамен с всичко необходимо, храната влиза в цената. Утре ще ти дам повече инфо след като тръгне детето Peace

# 785
Знаете ли и други частни детски ясли в района на пл.Славейков ?

от Славейков най-близките са Пипилота на тл.кула и Ние врабчетата/не съм сигурна, че така се казва/ на ул.Л.Каравелов.
Има и на ул.Поп Богомил, но не знам как се казваше.
Изобщо в центъра няма, ако откриеш нещо по-наблизо........моля те сподели.

Какво е това Пипилота на тл.кулаnewsm78 Кой е адреса по-точно?

На ул.Поп Богомил № 47 се намира частна детска градина "Ново Поколение" - дето възпитават в "християнски ценности и морал". Къщата се намира до Лъвов мост, не е в района на пл.Славейков. Коментирали сме я в темата за частните градини. Имат яслена група от възраст 1 г. и 6 м. : http://novopokolenie.eu/pagebg.php?P=2

# 786
момичета, аз мога да ви предложа един алтернативен вариант...Моят син, който е 4,5г изкара лятото в един детски кът в Обеля, където жената ги занимава по метода на Мария Монтесори. Моят син беше от типа, трудни и хиперактивни деца, но един месец там му помогна много и учителките в детската му, се скъсват да го хвалят, докато миналата година ми беше писнало да се червя, като ходех да го взимам. Тогава бяха дечица на различна възраст, но по-големичките си тръгнаха кой на детска, кой на училище и сега са останали 3-4 бебишори от 1,5 до 2,5г. Вчера водих дъщеричката и бяха , тя и още 3 деца...Цената й е 2,50лв на/час или 100лв на месец от 8,30 до 13,30ч с включена храна.
хубав ден

Къде се намира и може ли малко повече информация? От коя кухня взема храната за децата. Има ли медицински персонал и т.н.?

# 787
хубав ден

Къде се намира и може ли малко повече информация? От коя кухня взема храната за децата. Има ли медицински персонал и т.н.?
храната си е носи от вкъщи, не няма медицински персонал-повече подробности - Арт център Слънце

# 788
Здравейте, може ли повече инфо за този Детски клуб. Цената наистина ли е 100 лв на месец - това дори за половин ден звучи нереално ---къде се помещава - в апартамент или друга сграда

# 789
Здравейте,
Аз се опитвах тук в различни теми да попадна на информация за "Марита". Имат яслена група. Някой има ли лични впечатления?

# 790
Здравейте, може ли повече инфо за този Детски клуб. Цената наистина ли е 100 лв на месец - това дори за половин ден звучи нереално ---къде се помещава - в апартамент или друга сграда
http://poigrai.blogspot.com/
да в апартамент се намира. Цената е ниска, защото жената си е собственичка, за разлика от другите детски клубове на които наемите им са бежбожни...
От тази седмица вече има и целодневна версия до 17,30ч, за 150лв пак с включена храна, но имайте в предвид, че няма къде да спят децата. Т.е става за такива като моичкият дето не спи на обяд...Друго какво, а да от другата семица ще има безплатни семинарии за родители всеки четвъртък от 16ч, така че може и така да проверите...
надявам се да съм помогнала

# 791
Здравейте,
Аз се опитвах тук в различни теми да попадна на информация за "Марита". Имат яслена група. Някой има ли лични впечатления?
Харесах сайта им. Ако е в отделна тема, може някоя мама с личен опит да я види и да откликне.

# 792
Дъщерите ми посещават детска ясла Цветенце. Директорката и персонала са великолепни. Намира се в квартал Борово, а таксата е 24лв на ден с включена храна от "ОЗИ" или по избор на родителя.

# 793
Дъщерите ми посещават детска ясла Цветенце. Директорката и персонала са великолепни. Намира се в квартал Борово, а таксата е 24лв на ден с включена храна от "ОЗИ" или по избор на родителя.
И аз съм планувала посещение до тази ясла. Веднъж ходих,но жената,която се показа искаше да отида след 18ч, а стана студено с бебка навън и го отложих. Ако искаш, дай повече инфо- колко малки са най-малките дечица. Как са разделени малките и по-големите. Къщичката ми се видя неголяма. В тази връзка, чета как нагъчкват децата в яслите,дали и в Цветенце е така  newsm78

# 794
Za Svetlina chuh che imalo nova uchitelka koqto bila zamerqna s qica i uchenicite ne q obichali mnogo.Ta se chudq dali da si dam deteto.Tova ne mi govori dobri neshta...

Общи условия

Активация на акаунт