Частна детска ясла в София

• 160 418
  • 810
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Za Svetlina chuh che imalo nova uchitelka koqto bila zamerqna s qica i uchenicite ne q obichali mnogo.Ta se chudq dali da si dam deteto.Tova ne mi govori dobri neshta...
В яслата?  newsm78 Crazy

# 796
Za Svetlina chuh che imalo nova uchitelka koqto bila zamerqna s qica i uchenicite ne q obichali mnogo.Ta se chudq dali da si dam deteto.Tova ne mi govori dobri neshta...
В яслата?  newsm78 Crazy

Абсурд да говори за яслата!  Rolling Eyes

# 797
  • София, Манастирски ливади
Привет Дами  Hug
издирвам ясла за сина ми в района на Борово, Манастирски ливади и Павлово. За момента съм се спряла на Дима и Цветенце. За Дима почти нищо не открих като отзиви. Има ли някоя мама да сподели впечатления?
Също така бих помолила и desi_niki да разкаже повече за Цветенце.
Приемам и други предложения разбира се   bouquet

# 798
  bouquet Спрях се на детска ясла Криси в Люлин9,ходих и ми се стори много уютно и персонала ми хареса
http://www.detska-gradina.com/
ако някой е на различно мнение от опит моля да сподели,чудех се м/у нея и Арлекино в Обеля,освен цената (Криси е 450,а Арлекино 530) Криси е някък си гостоприемна ,пък и имаше един мъник който още не го бяха взели и той ходеше да се гушка в лелките! !!! Мисля си,че ако са зли с децата те няма да ходят да се гушкат! Знам ли?!?!?!?
Ще съм Благодарна ако някой ми помогне в избора! Simple Smile

# 799
Моят син от около месец ходи в "Криси" в Люлин. Доволна съм, адаптира се бързо.

# 800
  • София
Привет Дами  Hug
издирвам ясла за сина ми в района на Борово, Манастирски ливади и Павлово. За момента съм се спряла на Дима и Цветенце. За Дима почти нищо не открих като отзиви. Има ли някоя мама да сподели впечатления?
Също така бих помолила и desi_niki да разкаже повече за Цветенце.
Приемам и други предложения разбира се   bouquet

Drunda , ако все още търсиш ясла за детето си, мога да ти препоръчам ясла"Фъстъче" в Стрелбище.Намира се до кръстовището на улиците Нишава-Костенски водопад-Бадемова гора. Синът ми я посещава 1.7 година. Бях страшно доволна. Въпреки, че яслата се помещава в апартамент, всеки ден бяха на разходка в Южния парк,( близо е до яслата) с изключение на дните, в които времето не позволява. Собственичката е медицинско лице, с много любов и внимание се отнася към децата.Ако имаш интерес ще ти дам телефон на лични да се чуеш с нея и да си уговориш среща.

# 801
  • София, Манастирски ливади
imar, много ти благодаря за отзивчивостта и предложението. Стрелбище не ми е далече, но предпочитам да е по-близичко. За сега се спрях на варианта "Дима". Ходих да я разгледам и много ми хареса. Цялата къща е пригодена за децата, чистичко, топличко, весели дечица. Приятно ме изненадаха, че ако детето е болно или просто не ходи ти приспадат дните от следващата такса. Та живот и здраве от новата година ще е там моя калпазанчо.

# 802
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате ясла в района на кв.Левски и Сухата река? Ако не ни приемат в ОДЗ, да имам и втори вариант  Simple Smile Ако някой знае и общинска ясла, също ще съм благодарна за инфото.   bouquet

# 803
  • София
ireneirene,може ли малко повече информация,мисля че ще е полезна не само за мен Peace

# 804
Може ли да ми изпратите телефонът на Фъстъче на лични. Една приятелка
се интересува, но нещо не намираме сайт.

# 805
Може ли някой да ми предложи ясла в района на кв. Гоце Делчев/Стрелбище максимално близко до бул. България и бул. Гоце Делчев?  newsm78 Четох за Фъстъче, ще я имам предвид, макар да не ми харесва, че площта е колкото 1 апартамент, а и ще ни е маааалко по-далеч, отколкото ми се иска. И аз като Цветче, ако някой знае за общинска ясла в райна също ще съм благодарна за инфото.  Hug

# 806
И аз бих искала да помоля за координати на Фъстъче.

# 807
здравейте, знаете ли дали има частна ясла която да приема деца от 1 годинка и да е около 300 лева?
Ами има една такава ясла-Фъстъчко-която се намира в Стрелбище и цената за ден е 21лв.,за седмица 105лв. а за месец 315лв.Намира се в един блок и е пригоден апартамент за яслата но е просторно и приятно,децата са малка група и се гледат от 2-3 жени.Аз ходих само за оглед и ми хареса че при хубаво време се разхождат в парка.По принцип доколкото разбрах това е не лицензирана ясла и се пазят явно от проверки защото не отварят вратата-наложи ми се два пъти да ходя докато ми отворят.Но от събрани мнения от други мами са доволни.Аз смятам да пробвам с малкия след като си направя изследванията.

Хм, ако наистина не е лицензирана това вече не ми вдъхва много доверие, та макар и да има доволни...  newsm78

# 808
  • София
ireneirene,вместо да ми отговориш си изтри поста ooooh!

# 809
  • София
Хм, ако наистина не е лицензирана това вече не ми вдъхва много доверие, та макар и да има доволни...  newsm78
  Тази ясла е регистрирана като детски център и се контролира от ХЕИ. Препоръчвам ти ако имаш малко време да я посетиш. Аз съм една от доволните майки. Детето ми посещаваше тази ясла в продължение на почти две години. Ако искаха да се крият, нямаше да опънат голям транспарант отпред за реклама на яслата.

Общи условия

Активация на акаунт