Частна детска ясла в София

• 160 411
  • 810
  •   1
Отговори
# 165
... Страхотна къща с голям двор....
Аз съм на обратното мнение  ooooh!
Явно критериите и разбиранията за всички са различни  Crazy
...и благодаря за рекламата  Outta Joint

mam@, кое е обратното на "страхотна къща с голям двор"? Че къщата не е страхотна или че дворът не е голям? Сподели твоите впечатления за Лапину. На снимките в сайта им къщата изглежда доста добре, голяма, просторна, приятно обзаведена. Няма, обаче, снимки от двора...

# 166
mam@, кое е обратното на "страхотна къща с голям двор"? Че къщата не е страхотна или че дворът не е голям? Сподели твоите впечатления за Лапину. На снимките в сайта им къщата изглежда доста добре, голяма, просторна, приятно обзаведена. Няма, обаче, снимки от двора...
Защото двора, ако може да се нарече такъв е много малък.
Къщата е сравнително нова, но има доста стръмни и тясни стълби.
Това са ми впечатленията от преди две години.
Инфото от сайтовете на повечето ДГ е направена така че да "продава".
Моят съвет към търсещите да отделят време и да обходят няколко, да се срещнат с персонала, да почувстват атмосферата.
Когато избирахме градина за дъщеря ми го направихме заедно с нея.

Нямам нищо против Лапину, но такива рекламни постове от потребители с единствено мнение ми бодат очите  Tired

# 167
Здравейте на всички които търсят възможно най-подходящото за децата си-писах и в друга подтема за собственичката на КОСМО-КИДС-невероятно организиран и амбициозен човек/познавам я чрез нейното дете/,а от там  зависи организацията и дейността й с която се занимава,ако инвестирате в децата си от малки няма да съжалявате в бъдеще,свидетел съм на деца които от 1г.възраст са в двуезична среда,проблем да отговарят и реагират и на двата езика е никакъв.но с качествен персонал,а съм сигурна,че тази млада жена е намерила такъв.Не се подлъгвайте "по страхотни къщи с голям двор",не е ли по-добре да се запознаете отблизо с персонала,който ще се грижи за децата ви,дори да попитате и ви покажат документ за "някаква квалификация"/винаги могат да ви кажат,че това е мед.сестра или педагог/-уверете се в това,давате не малко пари за най-ценното,а и поверявате детето си в нечии ръце,от устата на управителите/собственици/ на частни заведения ще чуете суперлативи,"страхотните къщи" не винаги създават нужния уют да се чувства детето ви добре,има и места където комфорта може да го има и при нормален изглед.

# 168
За съжаление не е единствената  Tired а специално на мен това ми прави много лошо впечатление и ме отблъсква, въпреки суперлативите, изписани за собственото им детско заведение.

# 169
Темата се напълни с реклами! Хайде стига!  Naughty

# 170
  • София
Темата се напълни с реклами! Хайде стига!  Naughty

Подкрепям напълно!  Peace

Рекламират тези, които трудно успяват да съберат деца. Поради някакви причини.
Усилията на някои (собственици или човек от персонала) всъщност имат точно обратен ефект.
И тъй като мен лично много ме дразнят евтините им рекламки, се обръщам към тях:
Моля ви, правите груба грешка като подценявате майките във форума. Насочете усилията си
в друга посока и може би резултатът няма да закъснее! Не използвайте липсата на места в ясли и градини, за да печелите от безизходицата на много семейства!

И към майките: Момичета, имате възможност за избор. Децата са ви най-ценното и заслужават най-доброто. Не правете компромиси, ходете на място и разпитвайте за всичко!

Инфото от сайтовете на повечето ДГ е направена така че да "продава".
Моят съвет към търсещите да отделят време и да обходят няколко, да се срещнат с персонала, да почувстват атмосферата.
Когато избирахме градина за дъщеря ми го направихме заедно с нея.

Много е права авторката. Ето това е верният път! Нека всеки, търсещ ясла или ДГ, да отдели един ден и да отиде на място.
Така после няколко години ще е спокоен за детето си.

Съжалявам, че всъщност се отплеснах, но не можах да се сдържа  и смятам, че е важно.

# 171
Здравейте, мами! Предстои ми обиколка на частните ясли в района на/около Румънското посолство. Смятам да посетя днес Вила Вилекула (ще пиша после впечатления), също така и яслата на Коперник, до Т-маркета. Ако някой се сети за друга, моля да пише! Джани Родари е доста скъпа частна ясла, а ми идва и далеч, така че тя отпада като вариант.
Ако има ясла, някъде близо до Зоопарка, Симеоновско шосе, моля да ме подсетите.
Наистина и аз смятам, че трябва на място да се отиде и усети атмосферата, но първата информация, разбира се получаваме от сайтовете - няма как. И от форумите също. Simple Smile
Хубав и спорен ден от мен за сега!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще пиша впечатления, за да съм максимално полезна за някоя от вас, че е голям зор с това  НЯМАНЕ НА МЕСТА. Нашата ясла е до блока, и не можем да се възползваме и шанс никакъв и в годините. 260 деца за 7 места. Crazy, въпреки че сме само 86 номер ooooh!

# 172
TOTONTO, не съм те виждала в темите за детските градини в София. Заповядай, там се възмущаваме от липсата на места и организираме протестите пред Общината.

ПС. Моля, виж петицията в подписа ми, и ако споделяш - подпиши.

# 173

"Слънчице":
http://www.slanchice.com/

Коментирана е в началните страници. Накратко - положителни впечатления от личен опит.

# 174

"Слънчице":

Коментирана е в началните страници. Накратко - положителни впечатления от личен опит.
А цени бихте ли споделили, че не намерих на сайта. Благодаря!

# 175
TOTONTO, без да искам да правя "реклама" за съответните ясли, но ти препоръчвам около "Симеоновско шосе" яслата "506 хлапета" - намира се в кв.Симеоново - много чисто и светло място. Специализирана ясла с медицински персонал. Собственичката е медицинско лице, малко деца - спокойни и усмихнати. Персоналът - опитен, усмихнат. Подкрепям препоръката да отидеш намясто и да се увериш. Препоръчвам я тъй като синът ми я посещаваше от 1 до 1,6 години. В момента ходи на друго място, защото ми е по-близо до работното място и т.н..... за да не стане реклама  Simple Smile
Ако детето е на 3 години около "Симеоновско шосе" препоръчвам и детската градина на "Овъргаз", там ходят децата на две приятелки и са много доволни. После директно се записват в "Българското школо" - пак на "Овъргаз".

# 176
  • София
Относно ДГ на Овъргаз - и аз съм чувала много добри отзиви. Разговарях с едно момиче завършило педагогика и беше специализирало там и каза, че градина наистина е много хубава, персоналът много добър, само положителни неща. Доколкото знам тази градина е полудържавна/получастна , не съм сигурна. Не знам защо ми се върти в главата, че в предишни теми съм чела, че таксата е около 300лв (защото има и финансиране от държавата), но може и да греша. Също така не знам и приемът как се извършва.  Thinking

# 177
доколкото знам се финансира от Овъргаз и е за децата на служителите, но винаги има няколко допълнителни бройки; от тази година вдигнаха таксата и в момента е около 400-500лв., но не съм сигурна колко е...

# 178

"Слънчице":

А цени бихте ли споделили, че не намерих на сайта. Благодаря!

550 лв./мес., в които влиза и храната.

А за "Слънчево зайче" на Овъргаз - и аз се присъединявам към положителните отзиви. И този път са от личен опит:) - там пък ходи големият ми син.

# 179
Здравейте,
Някой има ли информация за детска градина "При баба" в Бояна. Все още не мога да намеря най-доброто място за сина ми, благодаря предварително на всеки, който сподели каквото знае за градината.

Общи условия

Активация на акаунт