Частна детска ясла в София

• 160 424
  • 810
  •   1
Отговори
# 765
В таксата от 800 лева на Космос Кидс влиза храната! Не знам защо си решила, че не влиза, има опция да носиш ти храна само ако детето е алергично или при някакви специални случаи. Всички деца си ядат там за тези пари с две междинни закуски към основните хранения. Това за яслата и детската градина, има го на сайта им.

Аз искам да попитам за англоезични градини, освен Космос Кидс, от които сте доволни? За предпочитане в южните райони или центъра.   bouquet

# 766
Тази нощ четох темата и реших да погледна сайта на Космос Кидс. Отворих им сайта и първо исках да видя какъв е екипът http://www.cosmos-kids.org/index.php?option=com_content&view … mid=7&lang=bg. Приятелска забележка - да проверят точното име на Софийския университет и колко пъти има "свети" в него. Стана ми интересно и как преподавател е с три езика "native". Малко са си попретупали информацията на сайта. А е за 2 минути работа. Но и битовите условия в този център някакси, според мен, не отговарят за такава висока такса. Но в този район на София май няма голям избор, така че сигурно са си чудесен вариант за много родители.

# 767
В таксата от 800 лева на Космос Кидс влиза храната! Не знам защо си решила, че не влиза, има опция да носиш ти храна само ако детето е алергично или при някакви специални случаи. Всички деца си ядат там за тези пари с две междинни закуски към основните хранения. Това за яслата и детската градина, има го на сайта им.

Хммм, сега им четох сайта и пише, че в цената е включена само закуска и двете междинни, за които споменаваш. За друга храна опцията е детска кухня срещу 5лв. на ден. Ето виж. Peace

# 768
  • София

[/quote]
някой да знае актуална цена за 506хлапета?
[/quote]
520-530 лв с храната
Иначе в Изток има една д-г Малечко, но е за деца след 2 г.
Оказва се много трудно да намеря за деца след 1г. Чух, че има някаква около Попа, но не успях да намеря име и адрес...

# 769
  • в града на вечния купон
някой да знае актуална цена за 506хлапета?
[/quote]
520-530 лв с храната
Иначе в Изток има една д-г Малечко, но е за деца след 2 г.
Оказва се много трудно да намеря за деца след 1г. Чух, че има някаква около Попа, но не успях да намеря име и адрес...
[/quote]
520лв-много евтино?сигурна ли си?

# 770
  • София
Ако разгледаш хубаво сайта, ще видиш защо "така съм решила".Или не си влязла да разгледаш цените, или си чела отгоре-отгоре.
Виж какво включва цената, а после и какво НЕ включва.Хората са си го написали ясно  Peace

# 771
  • София
sadlady,може би говориш за Светлина,тя е на 6-ти септември,ето сайта:

http://svetlina.net/garten_01_bg.html

# 772
Знаете ли и други частни детски ясли в района на пл.Славейков ?

# 773
Аз бях в Космос Кидс това лято. Не просто съм чела. Може пък да съм им била симпатична и да са ми предложили пълен пансион по тази причина.  Laughing

# 774
Тази нощ четох темата и реших да погледна сайта на Космос Кидс. Отворих им сайта и първо исках да видя какъв е екипът http://www.cosmos-kids.org/index.php?option=com_content&view … mid=7&lang=bg. Приятелска забележка - да проверят точното име на Софийския университет и колко пъти има "свети" в него. Стана ми интересно и как преподавател е с три езика "native". Малко са си попретупали информацията на сайта. А е за 2 минути работа. Но и битовите условия в този център някакси, според мен, не отговарят за такава висока такса. Но в този район на София май няма голям избор, така че сигурно са си чудесен вариант за много родители.

Много лесно - както тук всяко дете от смесен брак на неанглоговорящи реално расте native с три езика. Примерно: българка омъжена за холандец, ражда тук - детето говори български, холандски и английски. Има много деца в Северна Америка, които са именно с три родни езика. Проговарят по-късно, но ако имат желание родителите, трите езика са безспорен факт.

# 775
 Wink тук да следя...

# 776

Няма.

Малко по-далеч от този район, но все пак в центъра, се намира "Ние врабчетата", на ул. Любен Каравелов. Статутът му е на детски клуб. Миналата година получих лоши отзиви за там. Сега не знам как е, дори не знам дали още съществува.

# 777
  • София
Привет и от мен!
Моля ако някой има инфо за частни детски ясли, които приемат дечица от 1г. в района на Хаджи Димитър, СУха река, Левски В, Оборище, Подуене.
Условия, впечатления, цени всичко, което имате като полезно инфо бих приела с удоволствие  Mr. Green

Ние от 1ви октомври сме в частната на "Съни" зад Исул. Четох положителни мнения, директорката е мила жена, а две млади момичета гледат децата. Лични отзиви след 1ви мога да дам. Цената е 400лв. на месец Peace
Някои друг има ли отзиви за "Съни" newsm78

В частните ясли какво изискват да се носи като дрехи и т.н. Памперсите влизат ли в цената или трябва да нося отделно?

# 778
  • Sofia
Ние носехме памперси и мокри кърпички, както и 1-2 комплекта за преобличане - аз слагах блузки с къс и дълъг ръкав, 1-2 панталона, чорапи и няколко чифта гащи.

# 779

от Славейков най-близките са Пипилота на тл.кула и Ние врабчетата/не съм сигурна, че така се казва/ на ул.Л.Каравелов.
Има и на ул.Поп Богомил, но не знам как се казваше.
Изобщо в центъра няма, ако откриеш нещо по-наблизо........моля те сподели.

Общи условия

Активация на акаунт