Любители на кучета-7

• 39 491
  • 443
  •   1
Отговори
# 105
Може ли да се дава на куч коприва и лапад, от 3 дена готвя на моето моме коприва и лапад с ориз, и извара и слагам, лапа и ушите и плющят  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Дано не е вредно  newsm78

# 106
По принцип  - не,но все пак кучето е месоядно животно така че имай едно наум.Когато давам определена храна за първи път се ориентирам по цвета на изпражненията Mr. Green,ако е нормален и кучето е спокойно и игриво - добре.Бард може и варени камъни да яде,докато Рона - първо подушва ,опитва взема малко парченце въобще се храни като парижанка Joy,малкия омита всичко за секунди и след това грабва съда си за храна и започва разнасяне,побутване,удряне и т.н. само и само да пусне още нещо Laughing

# 107
  • на плажа
 Нони, не съм специалист, но мислиш ли , че ще е удачно да се заведе мъжкия на ваша територия - тогава със сигурност ще пострада. Кучките на своя територия са особено зли. Не знам де, но не ми се струва удачно, още повече, че го отхвърля. А при друг мъжки води ли ли сте я? Може би точно този не го харесва newsm78.

# 108
Ами те с нашето момче са на една територия,въпреки,че тя си доминира,вече смятам,че го е приела.Играят заедно отвреме-навреме,но са в различни помещения.Досега сме я водили при четири мъжкари,как пък един не и беше по вкуса,то бива бива пазене Mr. Green.Последният мъжкар не е социализиран,добре,че ги разделяше мрежа - щеше да я изяде,въпреки,че я заведохме идеално разгонена.Ще ни вписват явно в учебниците - патологичен случай ooooh!

# 109
anichka13 Много се радвам че сте намерили кученцето си дано да не ви се случва повече да го губите .
Относно заплождането нашата Сара се налагаше всеки път да я държа в началото се опитваше да изяде Ерик но след това с нетърпение го чакаше и му се радваше като идваха .Мъжкия идваше в къщи пет дена поред и понеже е наполовината на килограмите на Сара всеки път като се заклещеха аз си държах Сара а стопанката на Ерик го държеше че висеше във въздуха милия не сме имали пищене и дърпане иначе и аз noni2009  като теб щях да я оревавам много я обичам .
Искам да питам от кога трябва да давам витамини и калций разбрах че трябва да и купя храна за бебета чак след един месец.

# 110
Пействам линк към една тема от съседния подфорум. Хвърлете по едно оче
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389150.msg10895230;boardseen#new

# 111
  • София
Днес ходихме при един познат ветеринар да погледне Бела. Каза, че има леко изкривяване на  предните лапи, но почваме да даваме калций и се надявам да се оправи. Някой да е ползвал калция на Canina, защото на опаковката и на превода на български пише различни неща, а не знам немски... newsm78

# 112
По принцип  - не,но все пак кучето е месоядно животно така че имай едно наум....
Днес разнообразих, наготвих дробчета с ориз и копривааа  Mr. Green Хахаха милото го минах на великденски пости без да искам  Mr. Green Давам и витамини Vita-bon чувал ли е някой за тях, немски са и много ми ги хвалят, та реших да и взема  newsm78

# 113
  • София
Давам и витамини Vita-bon чувал ли е някой за тях, немски са и много ми ги хвалят, та реших да и взема  newsm78

Такива пие дакелката ми. Вече е на 16 години, не вижда и не чува, но като цяло е доста здрава и младолика, възрастта изобщо не й личи  Simple Smile

# 114
Ерота, благодаря, че си включила и моя хубостник в колажа! Аз също срещам големи проблеми при разходките, защото като срещне хора и е отвързан се хвърля да ги целува. Ако пък наблизо има стадо овце или кокошки, настават чудеса. Затова излизам сутрин рано и вечер късно, да мога да го пусна да побяга.http://www.prikachi.com/files/758588c.jpg

# 115
  • София
sanbernarka ще ми извади очите сладура  Shocked
Jarrita   волпще не и личи че е на 16г. Като  видях снимката мислех че е на годинка.  Laughing
Докато чаках буса в у-ще какво хъски видях. И всички деца му се нахвърлиха. А момчето вика: Я се махнете от кучето!!! А кучето се радва. Обаче вече беше голямо.

# 116
  • София
На снимката е на 15, ама пак не й личи  Laughing

Жалко, че понякога собствениците на позволяват на другите да се радват на кучетата. И на мене ми се къса сърцето, когато всички деца се втурнат да гушкат малката Сара, все ме е страх, че ще я изпуснат, но не искам да им попарвам желанието.

# 117
  • София
Момичета, знаете ли някоя фирма за таксиметрови превози, която да не отказва на хора с кучета? Трябва ми за утре превоз, разбира се, че ще питам във самите фирми, но все пак, да не звъня като ненормална... Simple Smile
Също знаете ли дали тези РИКАРС все още работят и колко е актуална информацията в сайта им?
http://www.ricars.net/

# 118
Добре е кучето да свиква и с деца и с котки/какъвто е нашият случай/.Когато малкия разхожда Рона тя го пази до такава степен,че не дава никой да припари до него,не напада - прави го само по команда,но приближи ли някой започва да ръмжи.А с котарака каква игра пада,но си обича само нашия котарак и нашето дете - други не понася Mr. GreenКогато се разхождаме никой,уви не тича да я прегръща,напротив заобикалят ни,а изведа ли мъжкия направо минават на другия тротоар Grinning.Но аз знам следното правило - чуждо куче не се пипа без разрешение на стопанина. Hug

# 119
  • София
Момичета, имам голям проблем /поне за мен е голям!/: Хубостницата Рита, която вчера стана на 6 месеца ми опостушава двора. Денем се държи прилично, освен, че и тя си търси кого да целува, но нощем унищожава поред храстите и розите ми. Вчера намерих едно храстче засадено есента направо с корените. Поступах я с него и я вързах и после бях сърдита цял ден и нито се галихме, нито си играхме.
Не мога да си представя, че ще стои вързана непрекъснато! Посъветвайте ме какво да правя, МОЛЯ! До сега и двете ми кучета, също БОК не са ми създавали проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт