Любители на кучета-7

• 39 446
  • 443
  •   1
Отговори
# 30
Ето още снимки на Руфъс ако ви се гледат - http://evabg.multiply.com/photos/album/10/Ruffus#1

# 31
  • на плажа
 Ето ме и мен! Рядко пиша, но и нямам с какво да се похваля. Малко съм ги пренебрегнала кучовците, че детето има нужда от социализация. От както започна да лае като куче реших да го събирам по-често с деца  Joy.

# 32
  • София
Ето малко и от последните снимки на Сара:

http://i42.photobucket.com/albums/e328/Jarrita/Sara/P4070015.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e328/Jarrita/Sara/P4070005.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e328/Jarrita/Sara/P4070013.jpg

Дребосъчката изобщо не иска да позира, понякога успявам да я хвана в готина поза, но докато щракне фотоапаратът, тя вече прави съвсем друго нещо, а снимката не става за нищо.

# 33
  • София
Jarrita  много е хубава... Сладуранка. Все още ли търсиш нейните хора или тя вече ги намери? Simple Smile
Руфъс е много хубав, както и всички други сладури тук! Добре дошли на новите Hug
Днес купих на Бела лакомства на Friskies - Dental Fresh Total Control. Много ги хареса, обаче на опаковката пише да давам по 1 цяло парче на ден, а те са 5... Дали е добре да ги режа на "хапки", хем да има за повече време, хем да си ги дъвче... Те са като дъвка, и тя доста дъвче всяка хапка (дадох й двечки засега).

# 34
  • София
Красотааааа http://evabg.multiply.com/photos/hi-res/10/10?xurl=http%3A%2F%2F … F10%2FRuffus%2310 Simple Smile Eva_Beva, прекрасен е!!!

Днес шефа ми видя снимки на моя Меджик от косматите му години, много ме разсмя реакцията му  Joy Ето част от разговора по скайп:
той: Whose hairy horse is that?
аз: Maybe you are asking about my dog?
той: That's not a dog! How much does it eat every day?

тук бъбрихме по работа и след половин час:

той: By the way, your sheepdog is beautiful! I don't envy the person that has to brush him (or her)! I hope some day to meet your dog.  Maybe you can bring him to the office.

Това последното много ме разсмя. Не съм копирала всичко, обяснявах му по колко яде, колко спи... много му беше любопитно Simple Smile

Jarrita, малката бубулечка е много сладка!!!

# 35
  • София
Благодаря, момичета  Simple Smile

Все още търся, стискайте палци днес вечерта да бъде одобрена, пък ако стане, ще разкажа всички подробности  Simple Smile

# 36
Здравейте!Страхотни са кучетата ви!Истинска прелест!
За първи път влизам тук и имам въпрос.Обмисляме вариант да си вземем куче,обаче малката няма още 2 годинки.Може да е обсъждан този въпрос,но коя е най-подходящата възраст за взимане на куче?Да чукна на дърво,нямаме алергии.Мога ли сега или трябва да чакам да навърши 3-4 годинки?

# 37
  • София
За първи път влизам тук и имам въпрос.Обмисляме вариант да си вземем куче,обаче малката няма още 2 годинки.Може да е обсъждан този въпрос,но коя е най-подходящата възраст за взимане на куче?Да чукна на дърво,нямаме алергии.Мога ли сега или трябва да чакам да навърши 3-4 годинки?

Моя дребосък израстна с кучетата. Едното ни куче е на 12 години, другото на 8, а синът ми сега е на 4 и половина. Ако ги нямаше кучовците, може би бих изчакала малкия да поотрасне, за да може и той да помага в грижите, извеждането... Но при нас кучовците си ги имаше вече.

# 38

Според мен няма лоша възраст за вземане на куче, стига да се подготвиш, че ще пада голямо чистене. Малките, ако не са от развъдник, в който ги учат на основните навици, могат да ти опишкват и оакват къщата за около 1-2 месеца. После похапват обувки, играчки и каквото докопат, докато се научат, че и това не се прави. В такъв момент трябва да прецениш дали можеш да тичаш след две дечица в къщата.  Grinning Моето куче беше вкъщи преди бебето и не сме имали никакви проблеми досега, но чистенето е двойно /радостта многократно повече, де/.

# 39
Много мерси!За грижите е ясно.Не сме новаци,в смисъл ,че и аз и мъжът ми сме имали кучета преди детенцето ни да се появи.Обаче от много места ни казваха да чакаме поне да навърши 4 и затова се пообъркахме малко HugМного ви благодаря!

# 40
Много мерси!За грижите е ясно.Не сме новаци,в смисъл ,че и аз и мъжът ми сме имали кучета преди детенцето ни да се появи.Обаче от много места ни казваха да чакаме поне да навърши 4 и затова се пообъркахме малко HugМного ви благодаря!

А, то някои хора, ако ги слушаш, никога не трябва да събираш куче и дете.  Mr. Green
Щом сте стари кучкари, значи всичко е въпрос на усещане, според мен.

# 41
Mi6i76, няма пределно малка възраст на детенце, с която да трябва да се съобразявате.
Съобразете се с това какво харесвате (порода/безпородно, голямо, средо, малко куче, късокосместо/дългокосместо... ), какво бихте могли да му предложите (време за разходка, хигиена, почистване на дома, място, където да живее - двор, къща, апартамент), съобразно вашите навици. Прочетете предварително.
Каквото и да решите, НИКОГА, ама НИКОГА не купувайте куче от зоомагазин, борса, посредници, агенции за домашни любимци или интернет сайтове за продажба! Ако искате породно, потърсете развъдник на породата. Разпитайте.
Адмирациии ако решите да осиновите кученце от изолатор или от временен дом.
Ако имаш въпроси - питай. Ще помагаме кой с каквото може.

# 42
Много ви благодаря Peace

# 43
  • София
Абсолютно подкрепям мнението на arcana!
Просто ми е взела думите от клавиатурата Wink
И още нещо да добавя - никога не взимайте кученце на възраст под 45 дена! На тази възраст то трябва да е при майка си и все още да суче, вече и да се захранва, както и да му се постави първа ваксина поне.

# 44
Здравейте! Hug
Минавам на бързо, хем да се запиша,
хем да поздравя erota за темата   bouquet   bouquet   bouquet

...сега се сещам и по междудругото да ви попитам-
значи, при посещението си, ветеринарката ми препоръча
да купя на Бъки СА-37, обаче според продавача
в заамагазина, в храната имало достатъчно калций,
витамини, минерали и кво ли не още, така, че
кучето нямало нужда от квото и да било допълнително...  Thinking
Какво да правя?  newsm78

Общи условия