Отговори
# 210
Аууу Бънси какво красиво букет4е  Heart Eyes Гер4о 4естито РД на мъжленцето ти. Да ви е жив и здрав,много да те слу6а и оби4а  Hug Относно мойта докторка, напълно съм съгласна с теб. Единствената при4ина поради която не бих я сменила е 4е не се срамува6е да извика друг лекар на помо6т, който между другото съ6то не бе6е сигурен какво е. Извика ме на преглед пак другата седмица и ако пак има неясноти 6те ме заведе при завежда6тия на Май4ин дом той да ме види да си кажел мнението.
Деси, когато бях на възраст между 11 и 18 години много карах и се возих по мотори, в такава компания се движих тогава. Видяла съм какви ли не не6та. Моторджийте главно се молят за едно не6то "Да ни пазят 6офиорите" Аз ли4но не го намирах това твърдение за правилно  Naughty Падала съм няколко пъти, за моя радост без последствия, винаги поради собственото си невнимание  Blush Ина4е е вярно 4е 6офиорите на коли трудно забелязват моторите, тъй като са бързи и дори и да ги види6 в задното огледало, не може6 да разбере6 глупака на мотора от коя страна 6те се опита да те изпревари, 4е да му направи6 място  ooooh!
Нин4е едно време се занимавах с недвижими имоти. Твърдението ти, 4е 4ужденците искат вси4ко веднага и то безплатно, го потвърждавам. Много е дразне6то да се занимава6 с такива хора  ooooh!
4РД на кръ6телника   bouquet. Да ти е жив и здрав. АЗ съм кръстница на 3 деца  а съм на 25години. Crazy Какво му купи ако не е тайна

# 211
Деси ужасна случка, дано си се успокоила. Тези неща много се преживяват, и с предишната и с тази бременност катастрофирахме, и макар че на мен ми нямаше нищо, само уплаха, доста треперих, а предполагам ти какво си преживяла, за първите няколко секунди. Дано ти се е разминало вече.  Hug
Герчо, чакаме добри новини от прегледа.   bouquet
Ронка, точно това бях чела и аз за флуора, ама не помнех къде. И аз няма да пия, защото за мен човек или има здрави зъби, или има проблеми, това е генетично. Цял живот имам сам 2 пломби, и всичките ми зъбари сасе възхищавали от зъбите ми. Нямах проблеми с бременност, кърмене (колкото и кратко да беше), и се надявам ис ега да е така, ама се съмнявам че ако имам проблеми флуора ще ме спаси.
Герчо, честит рожден ден на съпругът ти, да ти е здрав и да те слушка много, много дълги години.
Моята щерка си я прибрах вчера, че майка тръгна към бабчето, и милото толкова се радваше, снощи мног слушкаше, ама пак се буди няколко пъти. Не разбирам как със нашите е послушна, и спи по цяла нощ а с нас неще.

# 212
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Честит рожден ден на рожденника на Герчо! Пожелавам му много радост с новото бебе и много усмивки!

# 213
Моята щерка си я прибрах вчера, че майка тръгна към бабчето, и милото толкова се радваше, снощи мног слушкаше, ама пак се буди няколко пъти. Не разбирам как със нашите е послушна, и спи по цяла нощ а с нас неще.

Моя син бе6е съ6тия. Като го изпратих при родителите на мъжа ми за 3 седмици, тама спе6е перкетно, а при нас се буди. Оказа се, 4е първите няколко дни и там се будел, оба4е свеките била толкова уморена, 4е даже на сън го връ6тала в леглото му едва ли не без да си отваря о4ите, без да му говори въпреки неговите желания за игра. Така след 3 дена разбрал, 4е и да се буди никой няма да играе с него и спрял да се събужда  #Crazy От тогава се буди само ако е болен  newsm78

# 214
Много сте мили момичета,.. Благодаря ви за пожеланията...
joya , провери каква е разликата в температурата у вас и при родителите ти. моят син докато имаше парно спеше кошмарно, а откакто го спряха както заспи, така се събужда. Просто не мърда по цяла нощ. При майка ми обикновенно е доста по-студено от при нас и там спи като къпан. Проблемите му при нас са явно, че му е топло, но пък аз не издържам на студ и у нас навсякъде е поне 26 градуса... Та вероятноможе да е и от това.
Аз да се оплача към 6 часа така повръщах, че стомашен сок не ми остана... Сега пък ме прокара към тоалетната... Явно някоя храна от вчера не ми понесе.... Дано се закрепя, че незнам кво ще прамя тая вечер с гости и т.н.

Замесих козунаци, дмежду две гледания във форума. Сега се разбива в центруфугата

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:45 от Ger4o

# 215
  • София
Добро утро  Simple Smile
Деси,много неприятна случка. Добре че на всички се е разминало.
Герчо, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав. Много да се обичате  Hug
Успех следобяд на феталната. После ще кажеш как е минало. Аз съм следващия петък и аз при Димитрова. Ти диск ще носиш ли или те оттам дават?
Приятен петъчен ден на всички

# 216
sofy , 10 лева е записа с техен диск. За сжаление не се записва целия преглед, а три кратки клипчета + 3 снимки. На половината от моите снимки и клипчена нищо не се виждда - явно се активира на някакъв интервал, а не когато лекарката прецени, че е интересно. (нали миналата седмица бях, но не се видя много та сега съм пак). От предишната бременност имам и трите прегледа от начало до край и сега очаквах същото ама уви - не!

# 217
Добро утро  Hug
Герчо да ти е жив и здрав рожденника и много да те слушка  Peace И днес успех и да ни се похвалиш с бебчо   Hug

Деси ужасно преживяване  Sad Аз съм го преживявала, но не бях бременна все още. Беше последните месеци преди да спрем да караме камиона. Една нощ аз си карам в Тексас града Амарило скороста ми е около 120 км. в ч. през ноща е и аз съм поотпусната и по едно време на пътя ми изкочиха двама мъже пияни явно бяха защото единият премина а другият застана срещу мен, разпери ръце и зачака  Shocked Едва навих волана и в последният момент минах в съседното платно, очаквах със задното ремарке да го ударя, но му се размина  ooooh! Като се има предвид, че камиона ни бече с две ремаркета и не може да спре като лека кола направо изпаднах в ужас, все още ми е пред очите тази гледка и не знам дали ще го забравя  Sad

Въпрос на Цвети
Цитат
здравейте,искам да питам някой знае и колко се плаща за ранен биох. скрининг в майчин дом и как протича?

Плаща се 42 лв. а подробно обяснение има ТУК

# 218
Ger40,да ти е жив и здрав мъжът,пожелавам му щастие,любов,късмет и благополучие.Да празнувате дълги години заедно!!!
Иначе за случката: добре,че младежите бяха с каски,това ги спаси.Даже каската на момичето бе счупена.Иначе не видяха да карат бързо или да правят нещо,което да ги застраши.Просто явно нямаха опит със скутерамай им беше нов.Благодарение на каските и кожените якета се оказа,че нищо им няма.Снои звънях да чуя как са,бяха ок.Пострадало бе момичето,за момент припадна и много я болеше главата,но се оказа,че каската я е спасила.Преди да припадна е видяла гумите ми,но ми каза,че си е мислела,че сънува.Ужас.
Стилисима,много ясно си представих картинката,като психо-трилър,ужас.
Ние с хлапето сме си у дома,в градината има масово скарлатина и съм го спряла.Имам толкова много да чистя,но на това хубаво време не ме свърта у дома.Както видях събота,неделя и понеделник ще се поразвали малко.Дано за Великден е слънчево.

# 219
Герчо в момента в къщи е 18-19 градуса, тя мойта че е гореща кръв е така, заради нея не топлим, цяла нощ спи гола без завивка, обаче към три почна да пъшка да се върти и се събуди, а при нашите ляга в 22-23 и спи до сутритна без да гъкне, абсурд е нашите да не я чуят, като писне буди цялата кооперация, много гръмогласна е.
я да ви питам, колко плащате за ФМ, томова ми взе 100 лв, ама диска влиза в цената. В смисъл много са парите, но съм доволна. Но да попитам все пак Simple Smile

# 220
Герчо, живи и здрави да сте и ти и съпруга ти и бебчо!Поздрави и наздравица за довечера!
Деси
, аз като бях бременна с малкия и на Руски паметник колата пред нас блъсна една жена, тя тъкмо стъпваше на платното да пресича-направо подскочих!Добре, че я видях, че става!Акълът ми изскочи!
Цвети, аз вчера бях на ранен БХС (11-13+6 седмица) в Майчин дом. Плащаш на касата 42 лв., качваш се на 14-тия етаж, трябва да имаш сника от ехограф не по-стара от 3 дни. Чакаш първо да ти оформят документите в единия кабинет, а после в другия ти вземат кръв. След 4 дни резултатите са готови. Може и по интернет да се видят, ама разбрах, че понякога при въвеждането на данните правят грешки и не винаги излизат.

# 221
Герчо, да ти е жив и здрав мъжа. Много да те слуша и да ти помага. Да те обича повече от себе си.  bouquet
joya, моята се будеше различно. При майка също не спеше добре, но при свекървата ставаше само да пие вода. Сега при нас се буди, когато е превъзбудена, когато сънува нещо, а много често само ме извиква, аз се обаждам и тя заспива. Твоето съкровище сега е в този етап, когато сънуват кошмари и преживяват всичко през деня. Ако при вас има повече емоции е нормално да се буди. Например, когато много се караме на Кити през деня, тя спи лошо през нощта. Същото е и ако ходим някъде, и на нея и е ново преживяването. Ако креватчето е друго при майка ти също е възможно да и е по-удобно. Кити имаше един период, когато при бабите си спеше много по-добре отколкото в къщи. Тогава пробвах да навия юрганче и да направя пространството в леглото и по-малко. И се успокои. Оказа се, че нейната кошара и е била голяма, а в по-малките се е чувствала по-спокойна.
Ад не вземам отношение по темите за ФМ и БХС, защото не съм ходила още. Когато каже докторката тогава.

# 222
И нашите ми казват, че я превъзбуждам, ама не разбирам как, в къщи не се вика, рядко казвам не, само като прекали, бой или пошляпване не е яла никога, само я гоня да я гушкам и целувам, не виждам с какво я превъзбуждам, винаги съм си мислела, че детето запълва някаква дупка, заради това че работя, и вечер компенсира, хем седи до късно, хем ме включва във всички занятия. Понякога имам угризения, макар че нямам избор.
Охх оплаках ви се, няма да ви занимавам повече с моите терзания Simple Smile

# 223
Джоя,моето дете също се будеше до 3г.много често нощем.Просто си е такъв от бебе.Сега вече спи непробудно по цяла нощ.

# 224
Здравейте момичета! Днес времето при нас е страхотно, но сме на работа Wink Искам да ви попитам някоя то вас взимала ли е Еспумизан? Снощи така ме беше свил колита, че не можах да си намеря място. Чувала съм, че е безвреден за бременни, но все пак не пих.

Общи условия

Активация на акаунт