Отговори
# 225
Герчо, жив и здрав да е рожденника ти. Много късмет и Октомври да го зарадваш с една мома!  bouquet
Успех днес на феталната. С добри новини да ни зарадваш.

Деси, ужасно е това което си преживяла. Confused Хубавото е, че всички са живи и здрави. Но стресът си оства, дано вече си по-спокойна.

Стилисима, и аз си представих случкат ти като на лента пред мен. Ужасно е било.

Джоя, Ема също се буди когато й е топло и когато е болна. Но тя моята много обича да си поспива, като мен. Blush
Случвало се е обаче да се буди и от превъзбуда, в смисъл явно сънува нещо и се буди с писъци. Преди 2 седмици в продължение на няколко дни беше точно така, сънува кошмари. Също казваше, че има страх в стаята(тя спи сама) и я взимах при нас, но всичко отмина.
Дано скоро отмине този период и започне да спи, защото никак ням да ти е лесно като дойде и бебока.

При нас времето пак се развали, духа много силен вятър. Следобед ще излизаме, че имам малко работа за вършене, а и трябва да мина да запиша Ема за градина другата седмица.

Хубав ден!  bouquet

# 226
Здравейте милички,

Kaki ами той и Андрей ще е по-големичък тогава и сигурно ще ходи повечко. Васко пък изобщо не иска да се вози, значи ако го пусна и той върви като свободен електрон накъдето иска, но от известно време обича да се държи за количката и да бута, същото е като излезем и с камиончето или триколката-бута ги за дръжките отзад и се кефи, че е като голям човек и си вървим така без проблем Simple Smile.
Girl from Ipanema  добре дошла и лека бременност Hug
Деси ужасна случка си имала миличката Hug добре, че всичко се е разминало само с уплаха. Ами и мъжа ми от известно време са го прихванали параноите, че може да се случи някакъв инцидент, да се уплаша и да се случи нещо лошо и не ми дава да карам Crazy.
Гер4о Честит Рожден Ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав, много да се обичате и октомври да се радвате на здраво бебенце Heart Eyes Успех на прегледа днес Flowers Four Leaf Clover
Ani_Boland със страхотен бизнес се занимавате Grinning.

За флуора-през първата бременност приемах, сега не пия и не смятам да го правя, след всичко, което съм прочела. Мисля, че водата ни не е бедна на флуор, за да се налага да приемаме допълнително. В офиса всъщност пия изворна, но вкъщи чешмяна. Иначе и според мен само прекомерното количество е вредно (когато пиех през първата бременност, гледах да не поемам освен с хапчетата), но определено не бих вземала. Всеки си преценява до колко да се довери на зъболекаря си, но мойто мнение е,че в БГ все още доста зъболекари са твърдо ЗА допълнителен прием и предписват, поне аз не съм попадала на друг.

# 227
Деска, надявам се да си се успокоила поне малко, дано никога по-вече да не ти се случват таквиа неща Hug
Герчо, да ти е здрав рожденника и да те слуша много .Приятно изкарване на празника  bouquet Успех на прегледа днес Peace
styllisima, ти си била голям шофьор на цял камион.  Hug Hug

# 228
За флуора - за съжаление БГ зъболекарската школа е - УМРИ, но със здрави зъби!

# 229
  • благоевград
Разписвам се ,и започвам да 4ета  Peace
Слава богу лекцийте приключиха за малко /имаме 2 седмици ваканция/ та ще мога по 4есто да пиша Peace

# 230
Здравейте моми4ета,как сте днес?

newsm59 на рожденника,Гер4о да ти е живо и здраво мъжлето,много да те слуша и здраво беб4е за подарък Октомври месец.

# 231
  • Sofia
Герчо,честит ти рожденник и много да го радваш и да се слушкате Hug

Деска,аз вече сериозно се замислям след вчерашния ден да не се качвам на колата до края-само негативни емоции,но пък и вярно,че без тях сме за никъде  Rolling Eyes Аз вчера от 9ч. до 15ч. не бях слизала от нея и накрая принудително спрях на едно кръстовище...Някой през нощта ми е срязал гумите на паркинга пред нас  #2gunfire и така съм карала цял ден,а и съм си заплес и изобщо не се бях сетила да погледна защо хлопаше цял ден.  newsm78 Добре,че не бях тръгнала някъде с по-висока скорост-щях да се убия  Praynig За капак на всичко и днешния ден започна по същия начин-този път бяха срязали на мойто слънце на колата гумите и сега се прибираме пак от сервиз  ooooh! Не мога да разбера що за човек си за да направиш такова зло,при условие,че аз разбрах чак след като ми се блокира волана и не мръдна повече-изкарах си акъла  Cry Да не говорим,че за да ти покрият застрахователите щетите,следват една камара бумащини-жалби в полицията,огледи,опис на щети-направо ми се ревеше накрая Cry На всичкото отгоре ми стана лошо в районното и щях да припадна  ooooh! Добре,че дежурният полицай беше жена и като ми видя коремчето ме вкара при нея на столче и ми отвори прозореца Blush
Важното е да мислим за бебчовците и да гледаме на нещата с усмивка,че случките вече са минали  и да се надяваме да не се повтарят Hug Praynig

# 232
  • Ловеч
Здравейте момичета,
вчера бях на преглед и доки каза, че вече всичко е наред, но още трябва да полежавам повечко и да започна да намалявам ударните дози лекарства. Бъдещият татко също видя бебо и гледаше  #Crazy все още му звучи невероятно, че ще имаме бебче. Каката не идва с нас на прегледа и много съжали, че не е видяла малчо.  А свекървата кака ми се е радвала ......, милата целува ми корема и снимката от видеозона.
Доки ми каза, че при моят случай е по добре да направим ФМ и БХС в 16г.с.
Герчо, да ти е жив и здрав рожденика, много да се уважавате и разбирате. Весело изкарване довечера и успех на прегледа следобед.
Деси, дано никога повече не ти се случват такива неща, а и на другите момичета!
На мен мъжо ми "забрани" да карам колата още като разбра, че съм бременна. Сега ми играе ролята на личен шофьор и да ви кажа не е толкова лошо, само не знам дали ще му стигне отпуската докато родя .....
Добре дошли на новите бъдещи мами, пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.

# 233
Rumi, много се радвам за бебо. Много мило ми стана за свекърва ти, това е истинска и неподправена радост Hug

# 234
  • София
Здравейте и от мен   bouquet
Деси ,ти добре ли си след случилото се ,такъв стрес може да е опасен за бебчо,дано всичко е наред Praynig

plamitoto това с гумите ми е много познато, обърни внимание къде спирате, някои олигофрени -пълно е с такива си присвояват дадено място на паркингите и решават ,че е тяхно пожизнено #2gunfire Направо е плашещо колко дребнави и безсмислено съществуващи хора има  #Cussing out

rumi73 ,страхотни новини  Hug

Днес бях на поредната лекция на "С 9 месеца на училище" в ЦУМ ,беше за кърменето +матраци за бебчета на Магнифлекс. Много полезна и  интересна беше -както всеки път.

# 235
Деси ужасна случка, дано не се повтарят!
Аз имам подобна случка -  дъщеря ми тъкмо се беше родила и аз бързам да  се прибера да я накърмя, както бутам количката по тротоара срещу мен блъснаха една възрастна дама, после разбрах че са и счупени  краката (по-малкия дявол). Но така си изкарах акъла, че помислих че ще ми секне кърмата, за радост кърмех до почти година.
  bouquetЗа рожденника целувки от чужди мами! Герчо не се сърди, то невинно!
В 17,30 съм на преглед да видим бебо и да покажа на доки резултатите от БХС.
Поздрави и приятен уикенд на всички, аз събота и неделя няма да  влизам във форума, че то такова хубаво време, само в градината ще стоим,  и в неделя до параклиса на св. Богородица ще отидем, та какъв ти комп?
iskrichka много уважавам това списание, много неща съм научила от него, но за жалост не съм чула в Ст. Загора, да има у-ще с 9 мес. има на други фирми.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 236
iskrichka, кажи за матраците какво казаха? Аз за малкия взех някакъв прехвален пружина с кокос... Пълна пародия за доста пари. По-нататък във времето си купихме Магнифлекс за нашата спалня и разбрах ква е разликата просто.... Обаче се чудех дали са подходящи за новородени, че сега пак ще купуваме и се чудя какъв да вземем. И казаха ли ква е цената на стандарта140 май беше бебешкото легло, че за спалня си беше бая голяма сумата

# 237
  • София
nin4eto има във Ст.Загора , само да видя кои дни и ще ти ги напиша.
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5  това е програмата ,но се обеди да се запишеш предварително.
Следващата ти лекция е на 21-ви и е много полезна ,ходила съм на нея Peace

Ger4o, матраци имат два вида . Едните си ги виждала с надписите Пиер Карден -плата бил негов .Той е двустранен със зимна и лятна страна. Другия им е с бамбук  Shocked за каквото и там да са решили да го натъпчат вътре-не слушах за него внимателно ,защото съм харесала другия . Цени от 120 -140лв размерите , имат хубави протектори ,които са като чаршаф с ластик -покрива хубаво леглото да няма проблеми. Самите протектори до месец ще са по магазините, 20-35лв нещо от сорта ще са . Има и протектор само като пелена ,да е лесна подвижен където и да трябва да лежи бебчо. Направени са от бархет,после вътрешен слой....обаче забравих името на слоя newsm78 ,но е това което не пропуска влагата и след него пак бархет ,можеш и от двата страни да го обръщаш . Матраците си знаеш сигурно, са на рула и ги донесоха на живо да се видят ,но ги има почти навсякъде ,така че това със виждането не е проблем. Имам и талонче за 10% отстъпка ако реша да си купя техен бебешки матрак от магазина на Дибо.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 15:28 от iskrichka

# 238
  • Пловдив
За матраците - ние в момента на спалнята сме с този - http://www.dormeo.bg/index.asp?tn=productview&c=10226&pi … keyvisual_comfort
Изключително сме доволни, вярно е, че цената е доста големичка, но просто си заслужава.
Сега погледнах, че има и детски - http://www.dormeo.bg/index.asp?tn=productview&c=10248&pi … nfo=cat_10248_top
Но има време до тогава ....

# 239
  • София
Не е ли това от тези като на Магнифлекс мемори фоум-а и като на Темпур -да ти остава отпечатъка . Не е подходящо това като материал за деца. За бебки ако сте пипали матрачетата са малко по-твърдички целенасочено ,да не получават изкривявания докато са им крехки костите . Peace

Общи условия

Активация на акаунт