Отговори
# 240
Здравейте и от мен  Hug Егати.... снощи легнах в 20:45 (едва издържах до тогава) обаче се събудих в 4 като кукувица. Станах и до 6:00 си прочетох полувината учебник за изпита в Неделя  Laughing Та поне едно нещо свърших като хората. После, пак легнах да ме питаш защо! В 06:40 малчо ме дигна, аз хич не бях и заспала. Мъжа ми явно ме е усетил че от 4 съм будна и Алекз като ни влезе в стаята, той скочи от леглото като ощипан. Аз му викам: "Спи си, аз и без това не спях!" И той: "Ти си бременна, ти спи!", та след лек спор, мъжлето се съгласи да си остане в леглото и аз станах с малкия.... и като ми прилоша  #Crazy Като взе дами се вие свят.... та повръщах  Sick Ужас! Е това ми е за 3ти път тази бременност. Хваща ме много неподготвена това гадене.... Тъкмо си правех кафе.... На вас почва да ви отминава, мен сега ме хваща  Crazy
Както и да е де.... Исках да попитам
Някой гледал ли е спектакъла "БАРДАК" с Асен Блатешки? Утре ще ходя..... Страшен пич е този Асенчо  Blush . Много грозно сексапилен, както се изрази една приятелка  Joy
А и още нещо исках да кажа..... Който в момента се е отдал на сладкото да си купи едно пакет4е с 10 малки шоколадови великденски яйчица на Kinder. Казват се Kinder Softy..... Няма да ви ги описвам защото ще ви потекат лигите  Heart Eyes

# 241
  • Пловдив
Ами, не. Матрака ни е доста твърдичък. Изобщо не остава следа. Странно ни беше докато свикнем да спим на него, но е доста удобен.

# 242
  • София
Значи става Peace, а за тези Пиер Карден на Магнифлекс още преди да забременея съм чувала страхотни отзиви на майки и бях решила ,че ще е такъв когато дойде момента .

Забравих нещо интересно ,акарите измирали до крак на 58 градуса ,т.е. прането на 60 градуса е перфектно за всички чаршафчета и протектори Peace

# 243
Момичета, извинявам се, че задавам пак въпроса си, но тъй като не разбрах, чували ли сте Еспумизана при бременност дали е безвреден, или е противопоказен  newsm78

# 244
Хриска, ами аз съм пила Еспумизан при предишната бременност,даже доста честичко, ама беше малко в по-напредналата фаза. Сега преди около месец и мен ме преряза стомах и изпих два еспумизана и едно но-шпа. Надявам се да не се е отразило на бебо. Доки ми беше казал, че няма проблеми с еспумизана.

# 245
Lilcho,  и Андрей обича да бута количката или колелото,ама до момента, в който нещо друго не му отвлече вниманието и той се пуска и хуква наня newsm78къде. Изобщо не си представям да вървим по улицата и той да върви мирен до мен. А за ръка пък изобщо не ще да го хвана, иска сам да върви и да ходи където си знае. Иначе като го сложа в количката отначало мрънка и се опъва докато го вържа, ама като тръгна да го бутам се заплесва и не мрънка, поне извстно време.

# 246
  • София
Xриска  - за Еспумизана никаква идея  най-добре звънни на доктора си, аз така бих направила.

iskrichka - това за акарите на лекцията ли го казаха? Аз съм чела, че препоръчват поне 65 градуса за да измре всичко по чаршафите (но не помня къде съм го чела/гледала - само ми се е запечатало като цифра).

Ани подхвана темата за "културните мероприятия" - аз съм утре на изложба на Гоя, но и на театър не съм стъпвала от векове... ще трябва да се наваква bowuu
На Герчовия мъж горко му се пише ако тръгнем всичките мами от тук да му даваме по целувка (вече май сме 80??? - изчетох ни: 89!!!!!!!!! smile3530)
 Laughing - жив и здрав да е!!!  newsm67

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:23 от radost_i_na

# 247
  • София
radost_i_na точно на лекцията го казаха хората от Магнифлекс  Peace Но това само за акарите, за други гадини не знам.

Вярно било това за 60-те градуса http://www.capital.bg/show.php?storyid=393909

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:41 от iskrichka

# 248
iskrichka благодаря за инфото за у-щето.

# 249
  • София
За мен е удоволствие, сега се зачетох за пустите акари и открих че имало немски  чаршафи и калъфки за възглавници ,които ги спират ,като намеря къде ги има пак ще пиша Peace
имало само един вносител -голямо ровене пада ,не ги намирам Sad

Такааа, чаршафите не намерих ,но открих немска система за почистване на матраци от гадините, имат хората и спрей за след това профилактично . http://www.potema.bg/pochistvane.html ето това са ,пуснах запитване за София прави ли се услугата ,преди бебчо искам да почистя всичко, което може да  съдържа акари ,съответно би било източник на алергии. Почистването на матрак е доста приемлива цена, както и спрей да си вземеш ,но са във Варна  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 17:42 от iskrichka

# 250
Бързо да се отчета: Риск от Даун 1:3600 - т.е. нисък

# 251
  • София
Аз пък никога не съм се вманиачавала на тема акари. С тях си живеем и това е. Имаме прахосмукачка, която ги изсмуква и във водата се вижда една пяна, но скоро не сме правили тази процедура. Но аз знам, че колкото и да се чисти акари винаги ще си има.
Преди да се роди бебето ще направим основно почистване, но нищо повече. Сега съм на вълна оправяне на стаята на каката и освобождаване от излишни мебели и вещи.

# 252
За матраците - ние в момента на спалнята сме с този - http://www.dormeo.bg/index.asp?tn=productview&c=10226&pi … keyvisual_comfort
Изключително сме доволни, вярно е, че цената е доста големичка, но просто си заслужава.
Сега погледнах, че има и детски - http://www.dormeo.bg/index.asp?tn=productview&c=10248&pi … nfo=cat_10248_top
Но има време до тогава ....
Цената на Магнифлекса за спалня е 1700 лева... Тоя е направо без пари. Затова и попитах за цената за малките матрачета, че тая на спалнята трудно я преглътнах  Thinking.
Искричке, мерси за инфото. Ще ги потърся да видя за кво иде реч...
Ние в офиса имаме рейнбоу. Преди бебето ще я взема за генерално изсмукване на гадостите из къщата

# 253
  • София
Софи ,изобщо не става дума за вманиачаване, ако не ми бяха обърнали внимание хората от лекцията нямаше и да се сетя да търся начини за почистване, но това бебе няма да си лежи само чинно в леглото , ще почне да лази ще лежи и на нашата спалня,а матрака ни вече ще направи година.
Мен и да ме изядат няма да ме трогнат изобщо Joy Joy  Joy,но детето не давам!
Доколкото има възможност за това защо да не се ограничат гадовете, които причиняват безумни алергии . Най-"замърсеното" така да се каже място били стените на стаите и самите легла, но това за антиакарните матраци не го  вярвам  Naughty уж нашия бил такъв.

# 254
Ей, че много сте изписали днес момичета  Grinning. Аз днес не се спрях,едва сега сядам пред компа Crazy Първо "Честит рожденник на Герчо newsm59! Да ти е жив и здрав и много да те обича!!! Поздравления и за днешните резултати-чудесни са! АЗ се бях вманиачила на тема акари преди година ,но сега реших, че не мога да държа стерилно в къщи,а навън и в детската градина да се сблъскват децата с микробите и бактериите. Аз бях като луда минавах дръжките на вратите с 90% спирт (да не ви разказвам другите ми лудости докато малката беше бебе и малко  дете, че ме е срам Embarassed)   Но всеки си има мнение и не  искам да споря по този въпрос с никой.  Иначе преди бебето ще правим пребоядисване на целия апартамент и ще извикам фирма с рейнбоу да изтупа и изпере. Има спрейове против акари,които могат да се използват за матраци, дивани и др. Продават се в аптеките , скъпички са около 50 лв, но и те са вариант. Лека вечер, дано по-късно да успея пак да се включа!!!

Общи условия

Активация на акаунт