Отговори
# 255
styllisima и  kaki благодаря за ифото....а за ех.снимка  мен не са ми дали и сигурно и за това ще трябва да плащам  #2gunfire абе ще видим...

# 256
Ние спим на пенолатексови матраци и възглавници и по-удобно нещо няма.Такъв матрак бях взела и за Дани като бебе.Гледайте да е със свалящ се калъф,за да може да се пере.
На мен пак ми е лошо.

# 257
Добро утро мили4ки. Ние отиваме на изложението "трите клу4а" Понеже и ние сега обзавеждаме нов апартамент, каквото си купите от изложението има големи отстъпки. На паркета ни правят 20% отстъпка  Crazy
Лек и слън4ев ден на вси4ки   bouquet

# 258
Добро и от мен!Аз се чудя къде да се изнеса от къщи,защото преча на майсторите ooooh!
Кога ще свърши не знам clean
Лек ден на всички!

# 259
Добро утро мили4ки. Ние отиваме на изложението "трите клу4а" Понеже и ние сега обзавеждаме нов апартамент, каквото си купите от изложението има големи отстъпки. На паркета ни правят 20% отстъпка  Crazy
Лек и слън4ев ден на вси4ки   bouquet

И ние днес ще ходим там но малко по-късно. Половинката е на работа до обяд.

За матраците... аз не знам какво да кажа. Ние преди години си купихме Нани, но ще го сменяме вече. Съвсем обикновен от най-евтините, но с две лица - зимно и лятно.  Проблема беше че не искахме да си правим спалня, която после няма да може да вземем с нас в новия дом, защото няма да пасва на никъде. Затова в последните 4 години спим директно на матрака сложен  на земята.
Сега в новия апартамент - когато сложим спалня- смятам да инвестирам сериозна сума в матрака! Според мен това е много важно нещо! Все още не съм се насочила към нищо, защото е рано, но си мислех за тези помнещите......

За бебето.... още не знам! Много майки споделят че от тези кокосовите са най-доволни. Аз продължавам да чета какви са ви отзивите и си записвам в тефтера......

Ние утре ще ходим на село. Аз имам и имен ден утре, затова отсега ще ви черпя по едно сокче и много плодове... като за бремени! Не знам дали ще мога да вляза тук днес и утре повече затова в аванс така......

Лек и слънчев ден!

# 260
Добро утро !

Желая ви пекрасна сутрин, и мноооого положителни емоции през деня  Hug

# 261
Здравейте мамчета  Hug Днес май всички са навън  Grinning И аз бях така до сега, пак спацирахме с щерката по магазините  Crazy В понеделник заминава на зелено училище и трябваше да понакупим туй онуй  Wink  А сега ме боли глава та не се трае  ooooh! Сутринта излязохме на бързо и забравих кафенце да пийна, пък и на вън не се сетих и чак сега като ме заболя тиквата се усетих  Rolling Eyes

Гледам за матраци сте писали, ще ви следя защото и на нас ни предстои голямото купуване на матраци и ще имам нужда от съвети  Peace Ще са ми нужни един за спалнята, един за щерката и един за бебешкото легло. Не се вманиячавам по чистотата, първо искам да са удобни защото какво като ще ме пазат от акари ако не мога да мигна по цяла нощ  Crazy

# 262
Добро утро  Hug Уау, вси4ки сте били навън в4ера. Нямам търпение да се похвалите какво сте правили

Отивам на изпит. Стискайте палците силно  newsm17

# 263
Ани, успех на изпита!

# 264
Мерси   bouquet За6то си будна толкова рано  Flutter Връ6тай се в леглото

# 265
Добро утро и от мен!Ани fingerscrossedза изпита!
Аз пак ще се дигам заради майстори аман вече-че после и ще трябва да чистя ако успеят до вечерта да оправят стаята...
Лек ден на всички!

# 266
Добро утро или добър ден всъщност вече Laughing Честит имен ден на всички, които празнуват днес Hug
Ани, стискам палците и чакам да кажеш как е минал изпита!
Във Варна времето за съжаление никак не е топло и хубаво,но все пак ще излизаме на разходка!
Хубав ден на всички!!!! Hug

# 267
Здравейте и честит празник на тези които празнуват днес  Hug

Ани стискам палци днес за изпита  Peace
Лек ден ви пожелавам, тук времето е страхотно и днес ще е хубав празник  Grinning

# 268
Добро утро на всички. Честит имен ден на moondream и на всички, които носят прекрасни имена на цветя   bouquet

# 269
Добро утро и от мен!!
Весел празник на всички и честито на празнуващите!
Ани,успех на изпита.
Вчера се мотахме по бебешките магазини и да ви кажа си харесах още една количка/преди я загледах по сайтовете,сега я гледах на живо/:
Chicco Trio for me
Купих си два панталона за бременни и един дънков сукман.Много съм доволна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт