Февруарчето с усмивка щом ни дарява, всяка трудност се забравя

• 12 470
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
  • пак там
Здравейте и от мен!  Hug Не съм влизала във форума от два дни. На нашето момче му се появиха едни люспички по главичката като себорея или пърхут. Чудя се от къде се появи това нещо.  newsm78 Някоя от вас да се е сблъсквала с такъв проблем и знаете ли подходящо лечение?

Стеликер на Мустела. И ние сме на същия хал. Елфита ти е писала какво да правиш, че аз не мога да обяснявам толкова добре.

# 16
  • в сърцето на един мъж...
 Айде запис и от мен Mr. Green
Ние сме си тримата в къщи, малкия има ваканция от градината и леко лудвам #Crazy Тъкмо приспя беба и той ходи и я буди ooooh! Станала съм на пъдар Crossing Arms
Нежно цвете, от млякото е. И при мен се получава така като се пълнят каналите. А малката като беше в болницата не можех да дишам от болки като се пълнеше Sad

# 17
Привет!
За ходенето на море-ние си ходим навсякъде с децата и много добре си почивам-все пак сме 2-мата с мъжа ми и си нямаме др. работа освен да се грижим за себе си и децата... Но най-добре си изкарахме в Панама, когато бяхме с майка ми и баща ми-хем детето си беше с мен, хем бабата и дядото се грижеха да го забавляват...
Определено е възможно да се поддържа лактацията с цедене 10 дена, а дори да намалее количеството на кърмата като засуче бебето ще се възстанови. И в повечето случаи бебето ще засуче без проблем, но все пак има риск да се отбие... Но най-сериозния риск е майката постоянно да се тревожи за бебето си и да не успее да си почине...

# 18
  • Стара Загора
Запис  Hug
Малката най-накрая заспа  Crazy Отивам и аз,лека нощ на всички  Hug
Атмосферче,малкия ти е одрал кожата  Hug

# 19
На нас ни казаха,че може спокойно да къпем след Пентаксима.
Какво стана с Тифани Мишел?Има ли вести от нея?
Лека вечер ви желая!
Ето чаша топло мляко за по-добър сън.

# 20
TONITA 6 мишо го храня смесено по някога има на ден 1-2 хранения с АМ и давам вода старая се да не забравям да му давам вода . АМ се обработват по трудно от бъбреците за това е хубаво да се дава. ( това го слушах по "часът на мама " от един доктор) темата беше точно за това за водата при бебетата

лека и спокойна вечер и всички бебоци да спинкат.

# 21
Да се запиша в новата тема..и да споделя своя опит в кърменето...
Аз въпреки, че съм секцио сложих малкия на гърдата още на 3-ия час от ражането и той си засука и имаше какво..
Роди се 4кг. и беше и е доста лаком.Имаше период в който през следобедните часове въобще не му стигаше кърмата и седеше на гърда през 30мин.
Започнах да пия бирена мая (на хапчета , която е с още 15 витамина) + ЛЕЦИТИН (за да не получа запишване на каналите,както стана вече веднъж) и откакто пия бирената мая - кърма колкото щеш о по което време щеш.
За коликите установих, че ако спра чая на ХИП за КЪРМАЧКИ и той се скъсва от рев (в него също има анасон и копър) и присвиване , а като го пия и всичко е наред.
Вода, чайчета, сокчета НЕ съм и нямам намерение за сега да давам, въпреки натиска на Педиатъра  Laughing
Може ли някой да сложи снимка и на ДАНИ на първата страничка  Praynig

снимка може от тук да се вземе - БЛАГОДАРЯ   bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275793&pid=10563667

# 22
  • София
Лелеее, знаех си, че така ще стане! ooooh! #Crazy

Вчера бяхме цял ден навън и той спа през цялото време. Сега в 1:30 като се ококорихме! Shocked ooooh! И му се играе, и пее, и говори, все едно е на Ред Бул! Направо и на мен ми се отспа, като го видях какъв е весел. Сега му дадох биберона и го сложих в количката, белким миряса.

Зъбче, той не само моята кожа е одрал, а и на баща си! Много е смешно. Има неговото чело, очи, устни...

# 23
КОТЕ,АТМОСФЕРЧЕ благодаря за отговорите Hug
Ехоооооооо стара загора ама никви ви няма,алхимика о 0 гости преглеждат темата Crossing Armsто това купон ли е ???то вярно че с мен винаги има поне още 5ма ама друго си е да има кой да ти каже наздраве Drunk  ura

# 24
  • Стара Загора
Алхимика ,тук съм бре  Joy

# 25
  • София
Знаете ли какво се сетих да ви кажа - лекарката каза, че трябва непрекъснато да викаме на бебето АГУУУ-АГААА, за да почне да гука, защото това били най-простите срички и те имитират нашия говор. Mr. Green Crazy newsm67

# 26
 Добро утро, поспаланки!  newsm46

Черпя с по едно мокачино за отскок:

На мама детето сега нанка и мама спокойно смуче кофеин и прави леки упражнения. Да ви споделя едно откритие: до скоро, щом бебка се събудеше и отиваме в дневната, аз си шетам нещо, тя си играе или гледка. Ама забелязах, че промрънква нещо и се опитва да заспи. В резултат на това сега щом се събудим в 6 за закуска и си свършим голямата работа после, пак лекичко я приспивам. Така детето си спи поне до 8.30 - 9ч. Явно му се е спяло и преди, ама несъобразителаната му майка яко е тропала и не му е давала възможност  ooooh!

Десика, да ти разкажа малко повече за трика с акото. Първо попаднах на този сайт: http://nodiaper.atspace.us/. Ама нещо много фанатично ми прозвуча концепцията им. Затова го възприех избирателно, т.е. започнах да наблюдавам Дара и постепенно разбрах знаците, които ми дава, когато акитата идват. Тогава аз просто свалям пампата и тя си върши работата на въздух (без някакви специални пози и т.н.), а лицето й направо сияе и не спира да се усмихва, сякаш казва:"Ей, разбрахме се с тебе най-после, мамо!". Така сме от няколко седмици и в резултат детенце си ака почти винаги само на смъкнат памперс, аз съм спокойна, че не си стои в собствените нечистотии, общуваме си по-пълноценно, а и се надявам, когато му дойде времето бързо да станем добри приятели с гърнето  Party Виж за пишкането още не можем да се разберем, но имайки предвид, че го прави 20-25 пъти на ден, това по-скоро ми е в графата "крайности".

Атмосферче, за говоренето и гукането с 2 ръце съм за. Напълно убедена съм, че бебоците ни разбират, просто са хитри и не се издават  Wink Вчера сутринта седнахме с Дара на слънчице на терасата и аз започнах да й чета от учебника ми по политически маркетинг. Тя ме гледа супер съсредоточено, сякаш осмисля какво й казвам. Задавах й въпроси по темата и тя издава звуци сякаш аха-аха да ми отговори. Голяма комуникация падна  Joy Е, накрая зананка, ама то да си призная и на мен ми се доспа от умни приказки Rolling Eyes

Коте, а защо да не се къпят бебоците след ваксинация?  Confused

СЛънчев и усмихнат ден на всички   sohappy

# 27
А добро утро   bouquet
Днес съм станала рано за да ви приготвя закусчица  Grinning Заповядаайте

Искам да попитам някой знае ли дали може да се води малко бебе на планина и до колко метра надморска височина може да е защото искаме да отидем за няколко дни на почивка преди нашия тати да замине и незнаем дали е полезно да я водим бубата на планина  newsm78

# 28
  • София
Добро утро Simple Smile

Вчера бях много лаконична, но милото си беше у нас и не ми даваше да пиша Simple Smile Та отчетохме се, без болка, но с овлажнител. За мен усещането беше като преди, той каза че и за него, но ще видим като се разработя дали няма да се променят нещата...
Но въпреки липсата на каквато и да е болка, не беше приятно като преди  Tired Продължавам с Кегел и се надявам скоро кекса да стане отново удоволствие  Peace

wondertedy7, аз все си мисля да те питам и все забравям.... ти как издържаш без мъжа си по толкова време? А сега и с бебето?
Иначе  за планина - не би трявбало да има проблем /надали ще можете да се качите кой знае колко нависоко/, но задъжително си купете крем против изгаряне!!!

А пък да ви кажа, от няколко дни не знам порасна ли това дете, научи ли се, но по коренно различен начин суче. Не мога да преценя да ли е по-качествено, но определено вече не ме хапе, налапва по-голяма част от гърдата и въобще /особено в легнало положение/ разликата е огромна. И пак казвам получи се за дни  newsm78
Скоро кърменето наиситна ще стане удоволствие и за мен... Особено ако и ортопеда си свърши работата и мога да се облягам Praynig

Имах още много неща да пиша, но ми изхвръкнаха от главата... Като се поразшетам може да се сетя Simple Smile

Хубав ден на всички!!!   bouquet

п.п. аз също ще следя за срещата в Южния парк и ще се надявам милото да се навие да ме закара...
А ако има желаещи, всеки ден с малката сме на линия за Северния парк Wink

# 29
Здравейте и от нас, отдавна не съм писала, но обикновенно когато съм си в къщи и тати е тук и завзема ком., иначе ние сме си много добре, вчера бяхме на консултация вече сме 5200 и 56 см.пораснали сме за 1 мес.1200 и 4, дори 5 см, всичко ни е малко и започнахме да купуваме по-големи дрешки, сложиха ни и Пентаксима, не я болеше, изплака за секунда и и това беше.Нямаме вече колики, но не съм спряла капките, ще ги давам и този месец, но по-малко.И ние вчера не я къпахме заради ваксината, акаме вече по два пъти на ден.
Вече през нощта правим пауза от 6-7 часа и храненията ни са 5-6, аз водичка си давам с малко анасонче и детенцето си я пие с удоволствие, даже от този месец ще започна и сокче-знам че не сте съгласни с ранното захранване, но аз така съм си решила.На разходка сме почти всеки ден и за много очудващи се хора не слагам даже шапка на беба-просто не я харесва, върти си главичката докато не я махне и аз се отказах, абе дете с характер, вече сме завзели на мама и тати леглото сутрин.
За гукането ние гукаме много, ама като казвам ние в това число сме и мама и тати, в началото беше много рядко с татито постоянно и гукахме и сега само да я вземем и се почва едни усмивки, едно А-ГУУУУ  Laughing.
 Хайде стига толкова че беба се размрънка.
Хубав и слънчев ден на всички мами и бебчета. Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт