Йоан е пораснал с 8 см.
Да ви питам нещо: редно ли е да държа Йоан изправен да стъпва леко (и да подскача?!) на твърда повърхност, лекарката каза да започна от 3-ти месец, трябвало да усеща опора под краката си.

Не смеем да прекаляваме с препаратите, заради децата, а другото решение е обезвлажнител за 400 -500лв, който може би ще се справи донякъде с проблема.. пък лятото ще мислим и за нова външна изолация.., абе все много разходи, а който изплаща ипотека да му мисли
Съвет от мен - внимавай със студеното, че ние пихме антибиотика заради рино-фарингит, развит заради студения Fungostatin (съхраняван стриктно в хладилника), който беше пък заради проклетата млечница. Та така от едната беля на другата 

Много цунки на всички!
Май повече се притесни татито за мен, отколкото аз. Нали детето е добре, пък за друго не ми пука особено много. Ще се разбере на следващия преглед другия месец, а дотогава съм на лечение!
аз отпадам за южния може би само окло блока днес,защото съм със страшно разстройствопих бизалакс заради хемороида да ми е по лесно а то какво стана
но ако вие с куцо пате сте там пишете ако се поравя ще дойда аз имам на патето тел и ще званна 

добре си се завърнала и повече никакви проблеми,само хубави емоции да изживяваш!!!
Май както тръгна изведнъж, така ще спре
Да попитам мамите, които хранят само с АМ - по колко мл давате и колко пъти на ден? Ние сме към 6 кг и нещо
Аз предпочитам или само на кърма, или само на АМ, защото иначе не мога да разбера колко яде и почва да преяжда и да връща
Голям майтап е! 
, което определено ми се вижда доста! Важното е да са живички и здравички