Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 78

• 37 068
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
МОМИЧЕТА, напомям, че който иска КУВЕРТЮР на Илчовски, утре с van444eto  ще правим разходка до Пловдив, за да пазаруваме и трябва да ни съобщи най-късно тази вечер дали и какво иска. В момента там има БЯЛ и КАФЯВ (сладък) кувертюр.
За повечко инфо ТУК   сме коментирали сегашното пътуване и пазаруване.
Ако имате още въпроси, моля обръщайте се или там или на ЛС  Peace   

# 91
  • Vaudreuil Canada
Ето една торта и от мен определено не се оправям добре с покриването с шоколадово тесто ама все някой ден ще му хвана цаката.
Вътре е двойна доза Династия всичко отгоре е шоколадово тесто. Общо тегло 6,800 кг.

Още снимки тук

# 92
  • в сърцето на моето Слънце
Ех, момичета, браво! Невероятни торти сте сътворили!
И аз ще отварям сладкарския цех у нас тази седмица.  Mr. Green С мойта прословута торта с езерце, вече реших как ще процедирам. Ще си оцветя маслен крем със синя боичка и ще направя езерцето с него. Мисля, че ще е добре. Иначе самата торта ще е покрита с млечен марципан (на Наталинка) , а фигурките са от шоколадовото тесто на Ванчето. като я издокарам ще ви я покажа.  Hug

# 93
  • някъде на юг
Момичета моля за съвет, направих тесто от бонбони маршмерлоуз с идеята да правя розички.Много ми лепнеше и ме беше страх да добавям още захар и доомесвах с нишесте само че пшенично.Розите които се опитвах да правя се разпадаха тотално /меки/.... от нишестето ли  или от това че времето се затопли newsm78 и встаята е топло, сега го слажих в хладилника пък утре пак ще го боря!

Пак съм аз никой не ми отговаря newsm45.Кой е по добрия варият пудра захар или нишесте/моето е пшенично/ да добавям към тестото? Сега като го разточвах още лепи.

# 94
Yulinda,за руска мастика2 ползвам царевично нишесте натурално,но за маршмалоуз не мога да ти помогна,но може би ще стане.Когато лепне малко го измесвам с нишесте и тогава го разточвам.
Шемет,много хубава торта и аз имам поръчка за Велик ден торта с яйчица. Hug Hug Hug

# 95
Момичета моля за съвет, направих тесто от бонбони маршмерлоуз с идеята да правя розички.Много ми лепнеше и ме беше страх да добавям още захар и доомесвах с нишесте само че пшенично.Розите които се опитвах да правя се разпадаха тотално /меки/.... от нишестето ли  или от това че времето се затопли newsm78 и встаята е топло, сега го слажих в хладилника пък утре пак ще го боря!

Аз основно с маршмелоуз покривам.Винаги доомесвам с пудра захар.
Остави го малко в хладилника, но не прекалено да не стегне съвсем.
Опитай да доомесиш малко с добре пресята пудра захар.
Дано да стане.
Лично аз това тесто съм го скапвала с нишесте newsm78 ама знам ли.

Ето Албенка казва че на Руската мастика става с нишесте, но лично аз винаги доомесвам с пудра захар.
Ванче някъде да си открила бои за яйца и сладки без сол
Гледах във Фантастико, Промаркет и Кауфланд.
Няма и няма.
И наистина това Е 123 са го задраскали #Cussing out.Ние да не сме дебили бе #Cussing out всеки ще се сети.Аман от...... #Crazy пфууууууууу.

# 96
  • Пловдив

Ванче някъде да си открила бои за яйца и сладки без сол
Гледах във Фантастико, Промаркет и Кауфланд.
Няма и няма.

Аз си взех бои без сол от Била. На фирма Пимента са. Нямам време да ги снимам, но си взех комплект и отделно червена. Боите са на прах.
Ето на тази снимка горе най-дясно и долу най-ляво, но са клъцнти и не се вижда цялата опаковка.

http://pimentabg.googlepages.com/domakinstvo-picasa.jpg/domakins … sa-full;init:.jpg

# 97
Пепи Hug.Нещо ми се върти тази кутийка че я мярнах във Фантастико ама защо съм си мислела ,че има сол.Или от много гледане съм се объркала.
Ще погледна тази вечер Hug

# 98
  • Пловдив
Пепи Hug.Нещо ми се върти тази кутийка че я мярнах във Фантастико ама защо съм си мислела ,че има сол.Или от много гледане съм се объркала.

Бъни, не е кутийката която се вижда.
Уффф, сега ще снимам и ще кача снимките.

# 99

Бъни, не е кутийката която се вижда.
Уффф, сега ще снимам и ще кача снимките.
Абе не бой се бе Пепи.Не не е спешно.Може и утре Hug

# 100

Шемет, това отгоре 3Д формата на Wilton ли е?

Много симпатична тортичка е станала.

# 101
  • Пловдив
Боите:

Това е на гърба на комлекта:

А това на червената:

# 102
  • Пловдив
shemet_neveroiaten, най-после стигнах и до твоята торта. Единствената ми забележка по нея е кафевият фон. Всичко друго ми хареса   bouquet

Искам да се извиня на момичетата, чиито торти не отбелязах, но напоследък нямам много възможност за писане и седене пред РС-то. Откакто времето се оправи се скитаме с малкия из парковете, а аз после наваксав с фигурки и рбота по торти по нощите. За капак пак съм болна Sad

# 103
Ама Пепи то в комплекта пак има Е123  newsm78

# 104
  • Пловдив
Ама Пепи то в комплекта пак има Е123  newsm78

В лилавата, която може и да не се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт