Да пазаруваме заедно.Сладкарски продукти от ИЛЧОВСКИ 94

• 60 294
  • 586
  •   1
Отговори
# 510
  • в семейството
Момичета, аз съм закъсняла, но ако са останали повече форми за мъфини(от по-големите)  бих купила.   Peace

# 511
fotka - продуктите бяха предварително разпределени за да запълним пакетите без остатък. Нищо останало или излишно няма. Другият път...... Wink

# 512
Здравейте на всички във форума! Много отдавна Ви чета, но все не ми остава време да се регистрирам. Най- накря се реших!
Виждам, че много хора се интересуват от сладкарство, аз също се ровя все в такива сайтове.
Аз съм от Пловдив.
За всички, които търсят качествени суровини за сладкарство нека да разгледат страницата на една фирма вносител от Пловдив - имат страхотни нещица!

www.rsgroup-bg.com

успех на всички!

# 513
Здравейте момичета.Аз съм от Варна.Днес попаднах на тази тема и тъй като съм запозната с продуктите от сладкарството ще ви препоръчам една фирма, от която и аз си купувам материали.Дори са изпращали и на мои познати по куриер в други градове. Продуктите им са италиански и гръцки и са с много високо качество.Кувертюрите им са истински шоколад, а не имитация /марципан/. Знам ,че имат складове  даже в София и Пловдив, и в други градове, но не знам точно.Не е нужно да правите поръчки от 500 лв, може да си купите каквото искате.Ако има някой , който се интересува може да провери на www.novagel.org  .   Имат невероятен каталог с украси за детски торти , можете да го разгледате в сайта. Гарантирам ,че ще ви хареса! 

# 514
Супер си ! Разгледах им сайта ,наистина имат офиси почти в цяла България ,а и това с куриера си е направо супер удобство.Украсите за торти са направо "Холивудски" Simple Smile Имам приятелка която е луда да прави сладкиши   chef - техния отбор ще е много щастлив  от находката .Благодарско  bouquet

# 515
а вие от outlethouse пазарувате ли
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 516
естествено !! важното е да си гъвкав! Joy

# 517
Ха, здравейте отново. Тази тема я бяхме позабравили. Даже мислех че е заключена. Хубаво е, че не е, защото ще я ползваме отново.
Става въпрос за следното:
Поради факта че  Варна е далече, а кувертюр на Илчовски в София няма или поне не съм чувала да се е появил, разбрахме че в Пловдив, Ф-ма Торнадо предлага същия този кувертюр. Доколкото разбрах от Пепи /благодаря и за което   bouquet/, има два вида. Цитирам нейното ЛС до мен.
Цитат
"Ванче, докладвам за Торнадо.
В събота както писах работят до 13ч. Утре чакат доставката на кувертюр от Илчовски. Цените които ми казаха - 2.85лв. за кг на белия и 2.75лв. за кг на кафевият кувертюр. По 5 кг. е разфасовката."
По цената съдя, че кафявия кувертюр е или млечен /тоест сладък/ или натурален. Но едва ли е Деликат /доста по-горчив/
С ВиолеткатаблЮ, решихме да предприемем една кратка екскурзия до Пловдив следващата събота - 11 Април. Ще си вземем кувертюр за нас и за вас ако искате.
Този път нямаме време за големи организицаии и затова ще действаме на цели блокове. Който иска, може да си дели след това.
Това е на първо четене.  Няма да откажем да ви купим и други неща оттам, но искам да помоля за бързи решения и много стройна организация.

http://www.tornado-trip.com/%D0%97%D0%B0%D0%A4%D0%B8%D1%80%D0%BC … g-BG/Default.aspx
Това е сайта на фирмата. Не мога да предложа абсолютно никаква информация, тъй като нищо незнам за нея.
Толкова от мен.

# 518
Аз от сега да кажа - нищо наливно нема да купуваме!  200 гр жълта боя на прах; 350 гр червена боя на прах ... и т.н. НЕ  Naughty  Готово, пакетирано и лесно за предаване, иначе от перлените боички в шишенцата няма никви проблеми!

# 519
  • у дома
нема май да се възползвам от доброто ви начинание  Rolling Eyes ще си помисля  Mr. Green

# 520
Май ще се включа с 5 кг бял кувертюр, но съм от Троян

# 521
Май ще се включа с 5 кг бял кувертюр, но съм от Троян
Къде изчезна бе човече??? Съвсем се покри.....
Ще ти взема. Знам че си от Троян, но ако ти пратя по поща.... да не излезе златен.

Девойки, пропуснах да ви кажа, че ще ви сложа по 2 лв за гориво към сметките. Мисля че е справедливо. Колкото се съберем - толкова. Останалото си го поемам за моя сметка.

# 522
Аз ще си платя и "екскурзионно-багажно"  Joy

# 523
А тук съм си ! ама като ме е срам да показвам  Blush
Имам няколко вариации на едни розички които си ги пазя от лани и още си ги ползвам като си правих разни работи .. околните все им се радват, ама тук сте вече .... повече от професионалисти....   chef

А ако можеш да ми го метнеш до преди 20.04 по "рейса" хич няма да ми е златен - към 2-4лв са му транспортните и е тук след 2-3 часа, ноооо само ако можеш - ако не ... по пощата ...

Целта е да сколасам със РД тортата на малкото ми  "рогатичко" съкровище и тогава ще мятам снимки на всичките  Sunglasses

# 524
     Наименование+       Разфасовка       Цена

Кувертюр кафяв          5.00          2.65лв     Поръчай сега

разглеждам сайта newsm78 и немога да разбера, например срещу разфасовка пише 5 това 5 броя ли е newsm78 и ако е 5 броя по колко грама е всеки, и тази цена например 2,65 за един брой ли е и ли за цялото количество
като сложа продукти в кошницата ми изписва така

Кувертюр кафяв количество 1  - 2.65лв, а нали разфасовка пише 5, ох съвсем се обърках #Crazy
и нека тези които знаят къде се намира магазина им във Варна да напишат повече Thinking
предварително благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт