Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 480
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
   bouquet Честита рожба Николай на dena_klv!!! Нека сладкото мъжленце порастне здрав, умен, щастлив мъж и да слуша мама и тати!   bouquet

Честито на мамите!!!Да са ви живи и здрави сладките рожби!Само с радост и щастие да пълнят сърцата ви!!!
  bouquetЧестито на Олчето !!!Да й е жива и здрава принцеса Елина!  bouquet
  bouquetЧестито на Абрикотин!!!Да е жива и здрава прекрасната Боряна!  bouquet
  bouquetЧестито на Нани!!!Да й е жив и здрав хубавия момък Калин!  bouquet
  bouquetЧестито на Suny78!!!Да й е жива и здрава и нейната кукла Виолета!  bouquet
  bouquetЧестито и на мама рони!!!Да е жива и здрава сладката дъщеричка Мария!  bouquet
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverЧЕСТИТО, мили мами!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

bouquet Честито юначе и на darling1981! Да расте здравичко умно и послушно дете за радост на цялото семейство!!!   bouquet

Много се радвам за всички мами които вече гушкат малките си рожбички! Бързо да се възстановят и скоро да ни зарадват със снимчици!

Рони, твоята бебка адашка  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Да е здрава, а другото както каза Хера ще го получи от вас с щастливия тати!
chockolina  наистина всяка седмица е ЖК през 9-я месец. Защо така се получава обаче трябва да попиташ.  Peace
 very nice надявам се добре са си свършили работата хората от почистващата фирма и имате едно свежо и изпълнено с обич гнезденце за малкото бебче!  Hug   Heart Eyes
 Жабче и betybo много са сладички близначетата!!! Да са все така сладурски и някак магично свързани едни с други! Не зная от къде намирате сили , но ви се възхищавам много!  Heart Eyes Hug Да им нацелувате малките сладки крачета!
Дея  Heart Eyes Hug Тай няма ли начин да ни прати снимчица на сладурката Ивон?  Heart Eyes

На всички мами на които днес им предстои невероятна среща с рожбичките им, леко раждане!!!

# 181
Здравейте пак момичета! Hug
Влизам набързо да ви "почерпя" с малко снимки Grinning Надявам се да ви харесат и очаквам коментари после Wink
http://picasaweb.google.bg/dika132/TinaTanya#
А, да не забравя да честитя на всички майки за незабравимата среща с малките рожби.Пожелавам им бързо възстановяване и скоро да се гледат вкъщи! Wink  Браво на софийския отбор,нямате грешка...събрахте се ей! Wink Laughing

# 182
Честит да е момъка на darling1981 да е жив и здрав и много да радва и слушка мама и тати  :hug:

Жабче, betybo, didka_132 много са ви складки бебчетата  Hug истински прелести много да ви радват

# 183
Здравейте милички!!!

Честито на новите майчета(няма да изброявам за да не пропусна някоя), да са им живи и здрави бебчовците, да ги слушкат много, а на мамите бързо възстановяване.
Аз цяла нощ не спах точно от такива болки, каквито ги описва Принцеса Рая. При мен ги има от няколко седмици, само се моля да не тръгне нормално, а да удържим фронта до вторник, когато е големия ден.
Успех на всички, за които днес е Денят. Желая им най-лекото и безболезнено раждане!

# 184
Didka_132, много са сладки и са съвсем еднакви.
Големи сладурчета са всички близначки, направо да ги намачкаш едно хубаво. Разтапям се като ги видя така по двечки.
Принцеса Рая, нямам симптоми засега. Нощем са ми по-болезнени контракциите, но не са регулярни. Тази нощ по едно време щях да ги засичам, но бяха през големи периоди и се отказах. Иначе и аз имам такива прорязвания, от около седмица поне. Много са болезнени. Аз вече си харесах датата 14 (вторник), защото аз съм родена във вторник и на 14. Ама когато ще да е вече.
Мария_, много хубаво чистичко стана. Ама и аз доста се потрудих и изморих, че покрай чистенето на прозорците разместихме разни шкафове, зад които не е чистено отдавна и беше Sick Също използвах да направя леко разместване. Аз съм маниачка на размествания, страшно обичам промените. Мъжът ми в началото се ядосваше, ама вече се примири.

# 185
  • София
ЧЕСТИТ ТЕОДОР НА МАМА DARLING1981!
ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ!

Мили мамчета колко време пада тапата?
Днеска пак имах слуз жълто-кафява. Thinking
Чудя се колко време може да пада тази слуз.
Мерси за отговора предварително!  bouquet

# 186
  • not found
И аз да се похваля на 30.03 станах горда мама  newsm07

# 187
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро (или добър ден) и от мен.
ЧЕСТИТ МОМЪК  НА DARLING1981!ДА Е МНОГО ПОСЛУШЕН И ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ!

Didka_132 бебките са много хубави (пупупу).
Jylieta  честита рожба и на теб.
Обебилите се мами публикувайте повече снимки ,че е толкова хубаво да гледам тези сладурчета.

Вчера на прегледа доки ми каза ,че плацентата ми изобщо не е узряла,а съм има няма две седмици преди термина.Шийката ми  дори не е изгладена ,какво остава за разкритие,а главичката на бебето изобщо не е наместена добре в таза.Заключението му ,че дори да имахме уговорка за секцио сега би отказал да го направи и би изчакал ако е нужно и до термина,тъй като бебка не е подготвена да излиза.За сега се тъкмя на нормално раждане ,но ако се наложи и секцио естествено че ще се съглася.Все пак най-важното е да гушкаме на финала малки сладки бебешори.Според доки ако не ми изтекат водите спонтанно мога да откарам така и до началото на май.Май ще остана последна  Mr. GreenИ запис правихме на тоновете пак ,каза че са си съвсем наред.Ще видим другия петък дали ще имам някаква промяна.
Все пак е добре че нямам симптоми да раждам ,защото  малкия ме е заразил с някакъв вирус , и от снощи ми е ужасно зле.Мъчи ме адска кашлица и хрема. ConfusedНаливам се с чайчета и започнах да пия фервекс ,но за сега няма особен ефект.

Ако някой е страдал от спастична алергична кашлица през бременността и е пил нещо да сподели какво ,че цяла нощ спах седнала ( до колкото е възможно да се спи).Легна ли нормално започвам да свиря като локомотив и направо се задушавам. Sick

# 188
Честито на всички мамчета гушкащи вече свойте рожби  Hug Hug Hug
Аз се извинявам че не пиша често, но ви преглеждам редовно за съжаление като реша да пиша все някоя от момите ревне . Изморена съм ама щастлива, хей бременните почивайте си докато бебчетата са в коремите ви че после  ooooh!  Mr. Green
Близнашки мами много са ви хубави бебчетата  Grinning
При нас както каза доки колкото повече приближават термина станаха по активти и се будят по една за мое щастие .
Ето пак някой плаче ставам
Чао за сега  Hug Hug Peace

# 189
Здравейте и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА  bouquet

Боже, какви са сладурки тези бебоци, снимките са направо страхотни Hug

# 190
DARLING1981,JULIETA честита радост!Нека ви носят само радост!
Enigma   - до колкото разбрах може и седмица (поне така пишат други майчета във форума).Аз от вчера вечерта имам кафеникаво зацапване .Незнам дали има нещо общо с тапата ,може би е в следствие на вчерашния преглед. ThinkingКонтракциите продължават на 20 - 25 мин.
Пратих децата при баба им и се надявам да не се разраждам преди да се прибере съпруга ми довечера,че голям цирк ще е да карам до болницата с контракции Mr. Green

# 191
Здравейте и от мене!Аз съм още 2 в 1 ,но се надявам да устискам до датата на плануваното секцио!Не съм писала отдавна,но вече толкова ми тежи всичко и ме задушава,че съм станала много раздразнителна и само пъшкам и викам на баткото.Уж си казвам че трябва да се стегна и да се държа по-нормално,нали никой за нищо не ми е виновен,но просто вече нямам сили и въздух не ми стига.Добре е мъжът ми да ме търпи и успокоява,ама нямам търпение вече......

Да са живи и здрави всички нови бебчета,много да радват родителите си и да имат приказно детство!

Пухчо,аз в началото на бременността си често изстивах,баткото ми мъкнеше постоянно някакви вируси от градината и кашлях със суха и спастична и душаща кашлица.Единствиното което ми изписваше докторката беше таблетки Синекод,много съм доволна и много облекчава кашлицата.Става за бременни ,не се притеснявай.Но за фервекса зная че нетрябва да се пие защото има в него съставки които могат да предизвикат алергия при бременните.Аз пиех чист парацетамол и витамин С.

Диде,рожбите ти са много сладички,да са живи и здрави.

# 192
ЧЕСТИТИ НОВОПОЯВИЛИ СЕ БЕБЧЕТА НА JYLIETA, DARLING1981. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

# 193
Честито на darling1981 да е жив и здрав малкият Теодор да расте здрав и послушен!  smile3525
Честита рожба на Jylieta    newsm51

Диде, страхотни сте с малките принцески, младо и щастливо семейство  newsm51

Принцеса Рая, the_empress , и аз ги имам тези пробождания,особенно като се позаседя правя. Седнала, също не ми е удобно, а като легна адски се изнервям  Crazy Whistling

vladiniki   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Момичета, вие сте се разбързали да имате овнета, аз пък  не Ща  Mr. Green овен Стискам се тук, дано откарам поне до 21 април. Бебчето си бе планувано за телец, дано не се прояви като нетърпелив овен и да излезне по-рано  Crazy Че с двама козела в къщи не го виждам, пък и нас си не виждам  Mr. Green  Laughing И кака - лъвица  Flutter Макар че сте прави - вироглавщината и ината са присъщи и за двете рогати зодии. Живот и здраве да е само, пък както си решат малчуганите. Иначе за дата съм си "заплюла" 23  Laughing ама кой ме пита мене  Crazy

Лек и спокоен ден. На всички раждащи днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 194
  • Бургас
Ох, че хубаво Simple Smile Темичката ни се е напълнила с бебоци  Hug Hug Hug

На всички мами срещнали се със своите рожбички да са им много щастливички, здравички и късметлии!!!

Опитвам се да ви изчета откакто се прибрахме, че не искам да пропусна никое бебче и новини за вас, но за сега още не съм успяла...

Да разкажа за нас... бебчо май влиза от снощи в ритъм, имаме няколко часа сън през нощта, това не се беше случвало, да видим дали наистина сама ще си направи на 3 часа хранене... иначе предпочита да спи през деня и нощем бодуваме  Crazy Party

Минахме през АМ и болнични биберони; през бибите на Авент, водичка, кърма и АМ; сега сме само на кърма... давам рядко водичка и сега даваме и глюкоза, че ми се вижда жълтичка...

Ние също сме с обрив . еритема май беше, който уж беше изчезнал, но сега на места пак има... май ще се мажем със цинкова паста...

Най-трудно ми е с къпането...  Rolling Eyes Confused Все се чудя как да я хванем, че хем да си я измием като хората, хем да не мокрим пъпа...
Него го мажем със спирт, да видим кога ще падне...
Някоя мама, да ме посъветва за къпането... Rolling Eyes

Има по коремчето люспички и май това е от лосиона... не попива ли... защото става така...?

Честичко ми се задавя и незнам, аз ли не я държа хубаво или тя е много лакома... Хълцаме също често... Изброявам ви всичко, за да може, ако някоя мама има мнение по въпроса или съвет, да се изкаже  Hug Hug
С какво да и мия очичките ? Док-ито не ми каза...  Rolling Eyes

Имах/ имам много проблеми с гърдите.. тъй като съм с малки форми  Embarassed , така се наляха, че станаха като камък и бебо нямаше как да захапе..., запушени канали... мъчиха ме в болницата няколко дни, аз нея, с помпата непрекъснато... и сега така продължава...
Важното е, че тръгна... първо коластра, вече е кърма, но е ужасно болезнено...мажа се с гармастан...
Най-неприятното е, че ме втриса.. Още 1вата вечер като се прибрахме така ме втресе, че половин час не спрях да се треса неконтролируемо и да рева... завита с всички завивки вкъщи... Ужас...
Пия парацетамол, но продължава да си ме тресе, добре че не в такива размери... Някой да е чувал за подобно нещо? Нямах температура, Т в стаята също не беше ниска... а чак в зърната ме втриса от студ...
Пооплаках ви се...  Hug
Благодаря ви, че сте сложили снимчицата на сладурката ми на 1ва страничка  Hug
Ето една от изписването ни Simple Smile http://img8.imageshack.us/img8/21/p1040183d.jpg
Късмет на всички очакващи мами Simple Smile  Praynig Hug

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 13:17 от ben78

Общи условия

Активация на акаунт