Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 486
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Силви, температурата в стаята на бебето трябва да е около 24 градуса през първия месец. Ние си имаме радиаторче, но почти не се налага да го пускаме засега.
Водичка засега не давам. Педката каза да давам по глътка чай на Хип за колики след всяко хранене, но нещо бебките не го одобряват. Йоана даже повърна малко след като пи първия път. Сега като ме види с шишето и започва да върти глава и да отказва.
За нослето ми каза да капвам по капка физиологичен разтвор от време на време да се овлажняват лигавиците. Взела съм си разтвор на ампули, по-лесно оперирам с него.   
very nice, Яна е дясната бандитка, а Йоана лявата. Но засега Яна е по-кротка, а Йоана е халата.  Mr. Green

# 166
# 167
  • София
ЧЕСТИТИ НОВОПОЯВИЛИ СЕ РОЖБИ НА DENA_KLV, ОЛЧЕТО, АБРИКОТИН, NANNY, SUNY78, РОНИ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТАТА И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ У ДОМА.  newsm51   newsm51   newsm51   newsm51   newsm51   newsm51   newsm51   newsm51   baloni   baloni   baloni   baloni   baloni   baloni   baloni   baloni  !

# 168
Честито на мамите!!!Да са ви живи и здрави сладките рожби!Само с радост и щастие да пълнят сърцата ви!!!
  bouquetЧестито на Олчето !!!Да й е жива и здрава принцеса Елина!  bouquet
  bouquetЧестито на Абрикотин!!!Да е жива и здрава прекрасната Боряна!  bouquet
  bouquetЧестито на Нани!!!Да й е жив и здрав хубавия момък Калин!  bouquet
  bouquetЧестито на Suny78!!!Да й е жива и здрава и нейната кукла Виолета!  bouquet
  bouquetЧестито и на мама рони!!!Да е жива и здрава сладката дъщеричка Мария!  bouquet
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverЧЕСТИТО, мили мами!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ох, толова съм щастлива за всички вас!
Олче , Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug толкова се радвам,някак си ми слабост и .....съм толкова щастлива за теб!
Жабче, другата ми слабост  Embarassed  Hug,прекрасни са бандитките!
Целувки за всички от нас с Борис!

# 169
Здравейте  от  нас.Ние  сме  по  разходки  и  сме  на  нова  вълна-спим  на   мама  на  сешуара  #Crazy,има  ли   и  други  като нас  или  само  това  моето  е такова  породисто  овне smile3533 .
Искам  да честитя  на  новитве  мами-Олчето,Абрикотин,Нани,Suny78,РОНИ.
Честито и на  DENA_KLV  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
МНОГО  ДА  ВИ  СЛУШКАТ МАЛКИТЕ БОНБОНИ!!!!!

# 170
     Честити ви рожби, момичета Heart Eyes Здраве и късмет им желая и безгрижно детство Heart Eyes

Рони, честито Hug

Чоки, не вярвах, че ме помниш Blush Леко раждане ти желая, а каката е голяма красавица Heart Eyes

Включвам се да дам подробности за Деси- роди снощи в 20 ч, наложи се секцио, но и двамата са добре. Бебчо носи името на татко си Николай и нямам търпение да го гушна Heart Eyes

Късмет на всички, които им предстои голямото събитие  bouquet

# 171
Толкова много бебчета са се родили, СУПЕР!!! Честито на щастливите им майки/ не ги изброявам да не пропусна/  bouquet Бързо да се възстановяват и да се прибират у дома!!!
Много са ви сладки бебчетата, които виждам на снимките...така се надъхвам, че нямам търпение, ИСКАМ И АЗ!!! Hug
Яна и ти като мен не искаш бебчето ти да е телец  Simple Smile ама в крайна сметка, когато е ще чакаме... Heart Eyes

# 172
  • Лудогорието
Честити нови попълнения в отбора на априлките и от мен!!!    party006
Аз едвам смогвам да се изкъпя на спокойствие-все някой звъни по телефона да ме проверява. И моето настроение е доста заядливо и криво напоследък   Confused Днес подредих дрехите на бебо в скрина, утре милото ще разглоби единия гардероб за да освободим място за леглото, та и него разтоварих /изморих се  ooooh! /.
За 9 месеца един път не ми взеха секрет за изследване, а тоновете на бебо ми казаха, че ще ги следят евентуално ако пренося  newsm78 Три пъти ми пуснаха кръв и урина за изследване, останалите пъти ги пусках по моя инициатива. Доктори....

# 173
  • Варна
Искате овнета, защото не ги знаете какво чудо са. Mr. Green Аз, хем от една страна си викам, че ако е овне, поне ще съм свикнала с гневните изблици и беснеенето (защото иначе са добрички по душа), а пък телето си нямам представа какво ще ми сервира, хем от дурга, си мисля, че все е рогато... та - каквото дойде. Peace

А пък за докторите... следващата ми ЖК е на 26-ти Shocked - че аз дотогава ще съм родила най-вероятно... мислех си, че в 9-ия месец трябва да е ежеседмична.

# 174
Здравейте, мамчета!

Ето, че и аз нося блага вест. Днес нашата darling1981, в 10.30 е родила мъничък мъж Теодор. 3.100кг., 51 см.

ДА И Е ЧЕСТИТО, ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ ВКЪЩИ  bouquet ![/size]

# 175
Момичета, проверих някои от момичетата с минал вече термин, които не са се отчели. Усатнових следното:
dudulinka не е писала от януари, но си има лентичка, че има бебе Виктор на 27 дни.

# 176
  • София
  Чоколина, аз сега от деветия месец ще съм да слушат тоновете на бебето всяка седмица иначе на 27-ми лекарката ми иска отново да ме види и на ехограф за да прецени дали ще е добре като размери за нормално раждане, че не съм от най-едрите, но това е отделен въпрос.
   А иначе въпросния обрив който коментирахме, предния път ми се появи и на мен около 22 дни преди термин, но аз родих 20 дни по-рано и не се мъчех много, всъщност повече след раждането около седмица докато отшуми.

# 177
[size=14pt]Да ни е честита новата радост  bouquet Теодор на мама darling1981 да расте здрав и силен да папка и радва татко и мама а на darling бързо възстановяване[/color][/size]

Ох,мен пък днес следобед като ме срязаха едни болки ниско долу направо място не можах да си намеря Shockedвикам си май се почна ама така пък рязко newsm78 и си полегнах за няколко часа и положението се укроти.Явно малката мн ме бута с главичка не знам дали на някойя от вас така я боли но всеки ден вече от седмици насам следобед или вечер тя започва мн да ме натиска с главичка и имам пронизващи болки някак отвътре във влагалището и нито да съм седнала нито да съм права трябва да легна и да полежа известно време.После отшумява.Казвам на майка"оххх майкооо,ми то сега дето не е почнало така гадно ме боли едва си поемам дъх ми като дойде същинското раждане аз направо ще припадам"
Др което вече ми се случва е мн ми се засили течението на едни извинете за израза слузести като сополи както когато е в овулация и на мен никога за цялата бременност не ми е взиман вагинален секрет но освен че е малко по-обилен от обикновено др нищо и най-неприятното което се случи е преди малко като кихнах изпуснах малко урина.Знам че това се получава обикновено след раждане ако се е смъкнала мн матката май ще трябва да наблягам на упражненията за перинеума повече че съм ги позанемарила. :(Вери найс браво на теб че се грижиш и си правиш подготвителни масажи. Peace

Жабче благодаря ти мила за отговора ще преценим ние как да процедираме с нашето радиаторче че тук е малко по хладно.А за разтвора не се бях сетила за ампули Peace

betybo,и твойте кукли са мн сладки да са ти живи и здрави Heart Eyes

# 178
  bouquetЧестито на мама darling1981!!!Да й е жив и здрав бебчо Теодор!!!  bouquet
ssillvvi , тези болежки и аз ги имам вече от доста време, това е защото бебето се намества все повече към изхода и затова така боли!Точно същото е и при мен, все едно с нощ ме ръга!И моето течение се засили нещо!Все се оглеждам да не е тапата, ама май не е!!! newsm78

# 179
  • Sofia, Bulgaria
леле колко много бебчета са се появили на бял свят  newsm81 само мойто овне си показва рогата май  newsm62
ЧЕСТИТО  на всички който гушкат малките бонбони  newsm51 да растат здрави , умни и послушни за радост на мама и тате  family
НАНИ - много си бърза бе скицо  smile3503 кога падна тапата кога водите кога роди леле  newsm78 няма по бърза от теб  Hug
ЖАБЧЕ - тез малките жабчета са такива сладурки и с тея косички  newsm53
Аз да ви кажа съм го ударила на сън . Колкото повече спя толкова повече ми се спи , мапосле няма да има и време за съм та сега натрупвам  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт