Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 513
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Люлин
Добре дошли на новите бебчета! Да са живи, здрави и много послушни, а на мамите бързо възстановяване.  bouquet
Жабче, страхотни са твоите момиченца.
Снощи ме боля ниско долу вдясно и дълго не можах да заспя, но нямах контракции... какво ли беше това newsm78 Други симптоми нямам, а вече четири дена след термина. Снощи сънувах, че ми е паднала тапата, ама като събудих уви..нищо. Днес съм за последно на тонове при моята лекарка от ЖК а в събота и неделя в ТК, чудя се дали няма да ме приемат и да предизвикат раждане. newsm78

# 151
  • София
РОНИ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА!
ДА СЛУША МАМА И ТАТИ И ДА РАСТЕ ГОЛЯМА КРАСАВИЦА!

Не е честно само аз останах от Шейновския отбор 2 в 1 Crossing Arms
Вчера мъжа ми ме гледа,гледа колко се вълнувах покрай момичетата и накрая вика Mr. Green:
-Ми то Д-р Чалманов е на смяна цялата нощ ако искаш и тебе да те водя,пък ще го изродиме по-рано бебето да си си с дружината в болницата hahaha Joy Joy Joy

# 152
Жабчеее, жабчеее, големи сладурки са твоите бандитки!!! HugДа са ти живи и здрави!!! Heart Eyes
Enigma, голям майтапчия е твоя мъж! JoyТо лесно му е на него, аз напълно те разбирам, ако знаете и на мен как ми се ражда вече!А мъжа ми само ме ядосва и ми дрънка, че според него съм щяла да пренося! #Cussing outСамо ме дразни гадняра му с гадняр!!!Направо беснея!!!Аз се ослушвам всеки миг, а той -  щяла съм да пренося, разбира му главата, ама ей така да ме дразни! #2gunfireТо аз и лесно се дразня, де! Blush

# 153
  • София
жабче много са сладки.Аз бих сложила снимката с жабките най-отпред. Blush
Принцеса Рая нещо ме мъчат болезнени контракции цяла нощ и днеска та май моя товар верно по-рано ще го смъквам,но ще видим. Crazy
Мъжа ти да приказва каквото ще  Flutter,жената най-добре си познава тялото,в крайна сметка бебето е в тебе,а не в него. Mr. Green

# 154
Съни78,Рони да са ви чистити сладураните!
Жабче,много са сладки малките жабчета lovekiss
Аз днес ходих на преглед и съм бясна newsm61Миналия петък ми взеха вагинален секрет и сестрата ми каза да си платя само видозона,защото другото ми се полагало по ЗК /така и направих/.Днес, след като ме прегледа доктора за разкритие ми казва ,че ще родя всеки момент и че имам течение което трябва да се лекува веднага!Обяснявам,че трябва да ми погледне резултатите от секрета,а той след дълго ровене из бумагите ми съобщава,че такъв няма #Shocked Оказа се че не ми го била поемала ЗК и понеже не съм го платила не са го изследвали!Трябвало да се направи нов и да се плати веднага /25лв./,а аз с 2лв. в джоба.Питах дали мога да го платя след обяд и познайте какъв беше отговора.......... НЕ!Каза ми да дойда в понеделник /тъй като си тръгвал сега/ и дано не съм била родила до тогава /което било малко вероятно/. smile3511
Можеха най-малкото да ми се обадят!А и сега ми е много интересно дали наистина ми се полага този секрет по ЗК!
Сега ще отивам до частния лекар,дано нещата не са толкова проблемни.

# 155
Честито на новите мами-Олчето, Абрикотин, Нани, Рони, Съни78!
Да са ви живи и здрави бебчетата!
vladiniki, полага се естествено по ЗК, нали не са ти правили друг по ЗК 9 месец?
Жабче, много са сладки жабчетата. Айде като ти остане повече време, разкажи дали си разпознала коя е по-голямата бандитка и дали сега пак е така.

# 156
Лелее, това си е истински бебевалеж  Laughing  Crazy  Heart Eyes
Честито на ANI.F, mimeto80, Stelavi, *dessi*, pypy, Имамама, desi054224, dena_klv, ol4eto, suny78, Nanny, Abrikotin и рони
Да са им живи и здрави рожбичките, да растът спокойни, послушни, обгадени с много любов и радост!

Ех, колко е хубаво, толкова много бебешочета  Laughing

Didka_132 специални поздравления за теб и момичетата - чудесно се справяте  smile3501 и сте на кърма - браво   bouquet Все така да продължавате и занапред  Hug

Жабче, големи сладурки са малките жабченца, напълниха ми душата! Heart Eyes Heart Eyes Да са ви живи и здрави  Hug

пухчо гледам сме с един термин - аз съм си приготвила средно дебело одеалце, от типа дето се закопчават с тик-такови копчета и стават на порт бебе. От каката ми е. Имам и по-тънка пелена, тя така или иначе ще ми трябва за лятото. На момента ще преценим кое да използваме  Peace Права си че бебчето идва от по-топло и все пак навън си е пролет и времето не е постоянно още.

# 157
Enigma, и мен така, и аз имам болезнени контракции, особено като легна, ама не са много силни, все ми се струва че не са родилни, а подготвителни и то сигурно си е така и ту ги има, ту не....!И все нещо ми тече между краката, ама не е пустата тапа, ами май си е течение някакво! О, нямам търпение, ама никакво!
vladiniki , безкрайно ти съчувствам!И мен така няколко пъти ме връщаха за изследвания, това загубили, онова не можело, и т.н. smile3515И на мен не са ми взимали секрет в 9-ти месец, хем като ми даваха направленията за кръв и урина, изрично ги питах само това ли трябва да ми се прави като изследвания!Хич не им дреме, спестяват си сума ти неща, които уж не се полагали по ЗК!На мен ми писна да се натягам да ми взимат секрет, за последно някъде към 6-ти месец май ми взимаха, нямам никави оплаквания /пу-пу/ освен редовното течение, което сякаш ми е от цяла вечност вече!И аз се отказах да ме ръчкат на магарето, без друго не е хубаво сега накрая да те бърникат за щяло и нещяло!
very nice, как е при теб положението?Има ли изгледи за 12-ти да раждаме, нали и двете сме я харесали тая дата Laughing Аз все се надявам да зарадвам сестра ми за именния й ден, ама ще видим... Rolling Eyes
Енигма, а знаеш ли Олчето дали все пак е родила при Гагова или е била при който е на смяна, нали много се беше притеснила за това горката?!

# 158
  • Бургас
Пухчо ще бъда в болницата наистина баш за празниците, ама аз напоследък тези празници ги изживявам по рано, от два месеца правя яйца- виж ми подписа, днес е първия ден на Бургаския благотворителен базар и аз съм направила има няма 30-40 яйца, тъй че моя Великден си го изживявам подруг начин.
В този ред на мисли каня всички на Благотворителния ни базара има страхотни красоти и сувенири, направени специално да донесът радост на многото деца  в неравностойно положение, всяка помощ ни е нужна и много желана  :bouquet:.

# 159
  • Бургас
Честито на взички нови бебчета,
май всички са се разраждали само аз си чакам и нямам симптоми,
а много искам да родя до 20.04 инче бебто ми ще отиде в телеца а не искам д ае телец искам овен като мен да си се разбираме.
Ох направоще откача толкова ми е тежко и вече все ме питат дали не съм родила сестра ми до обяд ако не ме открие звъни на мъжа ми. И моя мъж само казва че всеки момент ще родя ама на не раждам.
А да не забравя Пухчо, аз съм от Бургас и си взех срдно дебела пелена за изписването, нали бебето от болницата го качваш веднага в колата, но да вземеш шапчица задължително.

# 160
Какви щастливи новини, същински бебевалеж за няколко часа.

ЧЕСТИТИ НОВОПОЯВИЛИ СЕ РОЖБИ НА DENA_KLV, ОЛЧЕТО, АБРИКОТИН, NANNY, SUNY78, РОНИ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТАТА И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ У ДОМА.

Зинайда, и ние се кърмим и акото е точно както го описа. Доколкото знам такова трябва да е, така че не се притеснявай. Peace

# 161
  • София
Принцеса рая знам че са били трима доктори на смяна:
Димитров,Чалманов и Панайотова.Мисля,че е родила при случаен лекар, но незнам с кого е имала уговорка все пак. Flutter
ПРИНЦЕСАТА НА АБРИКОТИН ТЕЖИ 3400КГ И Е ДЪЛГА 50СМ.
Моля да я впишете на първа страница с данните. Grinning
Чух се с тях и са много добре и се гушкат с бебенцата.незнам рони къде е избрала да ражда но има казах да се оглеждат за нея.

# 162
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
madlena  аз съм разглеждала много пъти твойте красоти в хоби.Направо ти се възхищавам тайничко.Бях се запалила по декупажа ,ама смених работата и нямах никак свободно време та го отложих за по нататък. Blush
yana_kuncheva  аз мисля че с тебе се познавама малко ,ама може и да се лъжа.Работех в едно приказно местенце за разкрасяване ,където последно подстрига сладката си дъщеричка.Та все си мисля че се знаем де . Crazy
Сега изчезвам на лекар да видим какво ще ми пророкува.
Лек ден на всички.
Ей на жабче бебетата са големи куклички ,и с толкова много косичка ,направо са готови за прически. Laughing

# 163
  • София
Аз да си похваля принцесата - ако не трябваше да се цедя през 3 часа може би нямаше и да разбера че имаме бебе в къщи - толкова е добричка милата , само спинка и яде , а когато е будна си гледка без да плаче изобщо  Heart Eyes
Искам да попитам  кърмещите мами (като предварително се извинявам за въпроса си   Blush и че така образно ще го опиша ама няма начин  )   - малко се притеснявам защото видът на акото на Ели е много странен- стои като на парцалчета , като пресечено , а понякога все едно е яла малки семчици и си излизат цели   Thinking Не знам дали е нормално , само при нас ли е така .....

Абсолютно нормално, перфектно бебешко ако  Heart Eyes Точно така трябва да изглежда както го описваш. Малката с изцедена кърма ли я храниш? Опитвала ли си да я храниш от гърда?

# 164
Eхеее,колко мн бебчетаааа Party  newsm44

Да са живи и здрави всички мъничета на:DENA_KLV, ОЛЧЕТО, АБРИКОТИН, NANNY, SUNY78, РОНИ да ви радват много,да папкат и да бъдат спокойни дечица и да радват всички вкъщи

Жабче и твоите малки жабчета са мноооого сладки да са живи и здрави миличките Heart Eyes

Момичета я кажета как смятате да давате/ако ще давате/вода на бебчето,с лъжичка или от шишенце?Аз смятам да я преварявам в тези термоканите.
И др което ме вълнува е дали трябва да се вземе някакво разтворче за нослето на бебчето ако се налага да се пръска newsm78,ааааа и още нещо.Вие как смятате да поддържате стаята в която ще е бебчето,като температура аз нямам климатик имам духалка и маслено радиаторче,сега не ги пускам защото на мен ми е добре ама на бебка нали трябва да и е по-тополо ама колко Thinking

Хайде оствям ви,че да поизчистя млако.

П.С.Сещам се че Rastina беше влязла за секцио дали някой знае нещо за неия или аз да не съм разбрала newsm78

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:56 от ssillvvi

Общи условия

Активация на акаунт