Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 477
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте щастливи мами!
Най-накрая и аз се радвам да отбележа че станах майка.Родих на 28.03.09г. със секцио и сега вече се гледаме с бебока в къщи.Имам момченце на име Стефан тежи 3250гр. и е 50 см.
Желая леко раждане на останалите и много сили на родилите мами.

# 211
  • Варна
Честити бебенца на Jylieta, Tanya_B и Pininka! Да са ви живи и здрави мъничетата и много да ви радвата винаги!!!

Качих снимки на моето малко мишле в албумчето, моля някоя от разбиращите мами да метне една на първа страничка. Много благодаря Simple Smile)) Не знам на кого да пиша на лични, че всички раждат Simple Smile))

Май само аз съм на линия - в най-големия бебевалеж! Mr. Green

# 212
  bouquetЧестито на мама Pininka!!!Да й е жив и здрав юнака Стефан!  bouquet

Май само аз съм на линия - в най-големия бебевалеж! Mr. Green

Ааа, моля те, не си сама! HugИ аз имам чувството, че всички са се обебили вече само аз не, много бавно вече се изписват страниците, еееехххх, ще ми липсва старото време, когато всеки делничен ден се изписваха по 4-5 страници.Момичета, нали няма да се забравим като родим всички? Sad
Хем нямам никакво търпение вече да раждам и да си гушкам мъничето, хем някак ще ми липсва много бременността! Blush
Много ви гушкам всички! Hug

# 213
И аз съм тууук Hug
И аз нямам търпение за бебка вече ама тя май си се чувства добре в коремчето и хич не и се излиза WhistlingАми да спокойно и е топличко има храна нон стоп пеем си песнички галим се как да и се излиза Heart Eyesсамо дето се чудя не и ли е тясно вече вътре на креватчето и ще и е мн по широко да опъва крачета и ръчички ама на Grinning

Хайде отиваме да се къпем и да лягаме и да чакам сигнали Rolling Eyes Crazy

Ох,щях да забравя да са ни честити новите бебчета на мама Pininka и Tanya_B.Да са мн здрави послушни и да се хранят добре за да растат и радват всички вкъщи Hug[/мама Jylieta мисля,че вчера я поздравих да не се чувства забравена : Hug

# 214
Aх,че носталгично звучат последните редове!
Ето ,аз съм се обебила и съм тук.Когато имам Пс ,че това сега е проблем при мен  Mr. Green
Аз лично имам време за форума ,защото бебе е кротко и си спинка ,поне за сега ,пу-пу!
Няма да се забравяме разбира се,нямам търпение вече всички да се преместим в родени.
Успех на чакащите ..
П.С. и на мен бременността ми липсва.Мисля ,че първата бременност е много вълшебен момент!

# 215
Ох, и аз си чакам. Хем се изнервям от чакането и от факта, че може всеки момент да тръгне раждането, хем всяка вечер си викам: дано не е точно днес. Ми и аз човек, и мен ме хваща страха  Laughing

Вчера имах доста контракцийки, такива подготвителни, но може би защото бях в движение почти цял ден, та вечерта си викам, леле дали няма да е днес. Само че днес си лежах и ги нямаше никакви. Ще видим във вторник, когато съм на тонове какво ще ми кажат  Rolling Eyes дали ще стане преди Великден или да си карам празника спокойно  Laughing Лошото е, че вече нямам обувки, скоито да ходя, краката ми са на понички още от самото ставане, според доки бебето просто си натиска и затруднява циркулацията на течностите  Confused  Ама пак добре, че чак сега ми се случи, затуй няма да се оплаквам повече. Поздрави на новородилите мами и прегръдки на тези, които са 2 в 1 - като гледам по себе си, всички те имат нужда от подкрепа  Hug

# 216
 Ей тумбачета и вече без тумбачета  Hug
 Моята дата за секцио наближава и аз след последната неделя, която беше особено депресираща и куца за мен не съм се спряла в къщи. Излизах в 8 сутринта и се прибирах след 22ч. - хората ми се чудят от къда тезаи енергия да работя по това време на бременността, пък аз как да им обясня, че в къщи като съм- мнооогооо е лошоооо.
 Преди няколко дена сънвах един луд сън- някаква Мария  Crazy ме буди 5 пъти през нощта, за да ми каже, че раждам. Съответно и петте пъти се будех , отивах покорно до тоалета да проверя- установявах че не раждам и си лягах. Заспивах и пак тази Мария идваше  Crazy и пак ме будеше с думите че раждам. Така до сутринта- пътека направих до тоалета  Crazy Та от тогава запчнаха и контракциите ooooh! Корема ми се стяга постоянно, а от вчера и кръста ме боли на периоди...вероятно това са подготвителните контракции  newsm78 Ама много ми се иска да си изчакаме датата и най- се надявам, еко случайно тръгна да раждам по- рано поне да е през деня, че и аз съм от бандата прецакани варненки, чийто д-р ще си е на вилата вечер  Crossing Arms 
 И да ви се оплача - днес засякох че в следобедните часове- най- са им любими на проверяващите- имах 15 неприети повиквания...вече дори и телефона си не вдигам...разбира се 3 броя от проверяващите дойдоха на работата ми да проверят там ли съм и що не си вдигам телефона  ooooh!
 И всеки иска да му обещавам , че ще се обадя...ама не като родя, ами когато тръгна към родилния дом  Crazy...явно всеки се възприема като най- важен...пък аз както съм се заканила една седмица да не им кажа  Mr. Green
 А от вчера и половинката ме ядосва- по цял ден се усуква около корема ми и му обяснява "Айде тати, айде да излизаш вече да си играем"  Crazy
 Оставям ви момичета и ... много ми липсвате!!!
 Целувам ви и до скоро!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ, ПРИБРАЛИ СЕ И РАДВАЩИ СЕ НА МАЛКИТЕ СИ РОЖБИЧКИ!!!

# 217
  • София
ТАНЯ-Б,ПЕПИНКА,ЖУЛИЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА!
Татко Кредор аз също вече имам снимка на адашката и знам,че това в синъото е на Нани хубавеца,а другото Борянка на Абрикотин. Mr. Green
Мами и аз съм си още две в едно,но от петък ми изтича тапата и имам непрекъснато контракции.Ще видим докога така. Thinking
Надявам се да си дочакам срядата или по точно Велики четвъртък. Grinning
Успех на всички раждащи  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet

# 218
Честити бебета на Таня- Б, Жулиета и Пепинка да са ви Живи и здрави имного да ви радват

Мале момичета и аз нямам търпение бебка вече да излиза  Wink но пък не съм като повечето мами чакам си а всичките ми приятелки които родиха наскоро ми разправят как когато техните термини наближавали всяка вечер си лягали и си викали- Айде няма ли да е тази вечер  Simple Smile А аз като се знам каква съм като наближи термина и ако не съм родила ще започнат едни нерви едно нещо няма да се трае около мен  Mr. Green

Днес е Цветница  Simple Smile Честит имен ден на всички носещи имена на Цветя  Hug да са живи и здрави

Айде сега лек ден на всички  Hug на мамите за които днес ще е големия ден Успех  Praynig

# 219
Честит празник на всички с имена на цветя!

Аз не мога да успея да прочета всичко което сте писала,но пък от сега на татък няма да изтърва нищо  Mr. Green.
Разгледах снимките на бебчета-всички са големи сладури Hug слагам една снимка и на моя бебчо

# 220
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!!!НЕКА МАЛКИТЕ ИМ РОЖБЕТА ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ДА ПАПКАТ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ.ДА ИМАТ САМО ЦВЕТНО-ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!! baloni baloni baloni Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Ние сме все още 2 в 1.Нито тапа нито нищо,само отвреме на време болчици.Вече от тежина немога да ходя.Искам вече да се запознаем с малката принцеска.Нямам търпение.

# 221
asja, честит рожден ден!  newsm59 Пожелавам ти леко безпроблемно раждане!

Честито и на априлските мамчетаHug Нека дечицата им са винаги весели и щастливи.  Heart Eyes
Честито и на именниците!   bouquet

# 222
  • София
ASJA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВО БЕБЕ И МАМА НА ФИНАЛА ЖЕЛАЯ!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • Враца
АСЯ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!

СКОРО ДА СИ ГУШКАШ НАЙ-СВИДНИЯ ПОДАРЪК И ДА ТЕ СЛУШКА МНОГО  Hug

ЧЕСТИТО НА НОВОРОДИЛИТЕ МАМЧЕТА!!!!!!

ЕНИГМА, като видя че си писала, вече свикнах да очаквам бебешки новини Mr. Green

и аз съм на линия неродила, ама ми е малко тъжно че напоследък само за да честитим на родилите изписвами темичките...

а на мен ми остават 2 дни да сециото и направо... Crazy

# 224
Честит имен ден на всички, които празнуват днес.
  Честито и на всички мами,които вече гушкат своите бебоци.

Аз почти не пиша,но чета редовно Embarassed .От майчетата,които сме още 2в 1 и които вече с нетърпение очакват появата на малките бандити Wink .И аз да се оплача-вече не издържам,само се нервирам на таткото и на баткото,не че са виновни ами просто нямам нерви -искам да излиза бебо,че тези подготвителни контракции направо ме довършват Blush . Макар че това ми е второ раждане,при първото ги нямах и сега ми е доста по трудно .А и на всичкото отгоре тати го съкратиха и вече направо ми се плаче Cry .А аз сама си гледам баткото и не искам да поплаквам пред него,че и той е много чувствителен и той ще заплаче Cry.
 Е аз се пооплаках и да ви оставям Wink .
Късмет на всички,които ще раждат днес и дано и аз съм сред тях Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт