Отговори
# 135
Добро утро и от мен ,мамчета.
Пожелавам ви страхотен ден, защото ми се вижда, че ще е точно такъв ( а и на прогнозата така казаха Simple Smile ).
Тъй като няма да съм в града до понеделник а на село няма май нет  Laughing , за това -Хубав празник утре от мен и запалете по една свещичка за здраве.
Благодаря на всички за милото приветствие   bouquet

# 136
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Simple Smile
Минавам набързо да прочета, че боядисвам яйца  Laughing

И искам да ви поздравя с настъпването на Великденските
празници и да ви пожелая най-пъстрите и здрави яйчица да са
във вашия дом.

bigdance2

# 137
 Здравейте!
Ние вече боядисахме яйцата.Само дето децата ги подкараха да се чукат с тях ,аз само вървя подире им и се карам да не ги чупят всичките.

# 138
Здравейте и от мен!  easter
Отдавна не съм писала, тъй че може и да сте ме забравили,  но ви следя всеки ден, така да знаете! smile3534

Весели празници на всички!

# 139
Iman благодаря за комплиментиет от името на малака ми госпожица  Heart Eyes Целувки на Тарик от нас.   bouquet

Днес с Ради заедно боядисвахме яйца и нито едно не е счупено, направо постижение.

Момичета, търся си дъгичкат която се слага над преносимите кошарки, тази на която могат да се закачат играчки. За кошара с размер 120 на 60 (бертони) нашата какта я счупи, а дребен му е тясон все в шазлог да стои когато е в хола при нас. Ако някоя мама може да ми даде/продаде такова нещо ще съм много благодарна   bouquet

Приятна вечер и на обикалящите църквата да обиколят един път и за нас  Simple Smile

# 140
Egisihora , пиша "на крак", така че набързо- мисля че мога да ти помогна с дъгичка  Party
утре ще я потърся -ние така и не й обърнахме внимание...така че - твоя е  Peace

утре повече (на лични, вечерта)

Браво за яйцата - ние изпочухме доста.... ама и начервихме доста  Mr. Green

Момичета, какъв е този цирк, дето ще идва в града?? Нещо водно...не знам си кво или мъжо не е разбрал...Аз мисля да ходя...демек - с домочадието ...Някой да има инфо??

лека нощ   bouquet

# 141
# 142
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ! МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ!     bouquet

# 143
Во истина воскресе! Честит празник моимичета.   bouquet

Из изпратих половината домочадие наразходката другата 1/4 спи, а аз наволя си готвя агнешко по гергьовски и скришом от дядо Боже си чистя къщата, защото съм "сама със себе си" от доста време насам  Mr. Green

Приятен ден!

# 144
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! НЕКА КРАСИВИЯ ПРАЗНИК НИ НАПРАВИ ПО-ДОБРИ И УСМИХНАТИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! easter Hug

# 145
  • При децата ми
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! easter  bouquetВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЍСТВА Praynig
НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ И ПОВЕЧЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
НИЕ ДНЕС ХОДИХМЕ НА ЦЪРКВА,  ЗАПАЛИХМЕ СВЕЩИЧКИ ЗА ЗДРАВЕ И СИ ВЗЕХМЕ ОТ ОСВЕТЕНИТЕ КОЗУНАК И ЯЍЦА. МАЛКИЯТ БЕШЕ ТОЛКОВА ВЪОДУШЕВЕН,КОГАТО МУ ДАДОХА ЯЍЦЕ! :easter
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ!  love001

# 146
Момичета, какъв е този цирк, дето ще идва в града?? Нещо водно...не знам си кво или мъжо не е разбрал...Аз мисля да ходя...демек - с домочадието ...Някой да има инфо??

Поли, цирка се казва "Акуатико Белучи", в нета има инфо от тук от там, явно е почнал обиколка из България. Ето тук например: http://lotus.superhosting.bg/~plevens/index.php?option=com_conte … 193&Itemid=45

Различното е, че има акула, която не ми е ясно какво прави, тъй като акулите не могат да се дресират, явно е само за показност. Дъщеря ми и тя иска да иде, но цените на билетите са до 20 на човек, така че просто няма да стане.

# 147
Христос воскресе!

Ние днес правим 40дни  Crazy  представете си една супер вкусна / според вкуса на всеки / торта и хапнете виртуално за наше здраве  Flutter    ние ходихме  на църква да четем чиста молитва на Валерчо ,та нашето момче в началото се представи добре ,но към края нещо не му хареса явно и се разцърка  Crazy  после направихме лека почерпка на кафенце с Надето и Преславка и бяхме решили да отидем до парка ама като задуха един вятър,като се смрачи и се прибрахме  Sad 

хайде отивам да се гушкаме ,че сме много кисели  Rolling Eyes

# 148
alex99, благодаря за инфото  Hug  сега съм напълно убедена, въпреки любовта ми към животинките, че няма да отидем  Crossing Arms Много скъпо ми се вижда билетчето  Mr. Green Пък то ще е по-скоро с татко му да се забавляваме, отколкото Дамян -като не му увира още главата от такива твари  Whistling

ние днес направо се размазахме от срещи с роднини и познати  Crazy , но за сметка на това се видяхме с всички всевъзможни хора, и утре ще е активна почивка  Praynig

пожелавам ви и на вас приятна вечер и утре да мързелувате цяяял ден

bouquet

# 149
  • някъде там

Общи условия

Активация на акаунт