Отговори
# 120
ето,това намерих за въпросната среща на г-н Трифонов със студентите-на който не е чел Peace
http://www.borbabg.com/?action=news&news=216

и пак не разбирам какво е правил човекът тук-може би е усетил,че рейтингът му позалезе или е решил да се изживява като новият подбудител на народа newsm78

# 121
И аз да се разпиша докато не сте доизписали темата  Simple Smile

Днес ми е хубав ден, най-накрая дойде играчката Жираф на Fisher Price от играта на Памперс. Кърмата ми осезателно се е увеличила (пак се кърмим само на 1 гърда  Simple Smile, че имахме стачкуващо бебе в къщи, но аз съм "старо куче" и все още сме само и единствено на кърма  Peace
Най- накрая приключихме с честванията на Радиния 2ри рожден ден. То нашето не три дни, а две седмици яли пили  и се веселили. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364629&pid=11588632. Два дни с роднините и още един път с приятелчета. Много хубаво стана, дори колажи на малката от интересни моменти от живота и до сега успях да направя.  Peace

Хубав ден на всички   bouquet

# 122
Поли, мерсаж за кафенцето  Hug Успех в работата и скорошно повишение   bouquet !
Egisihora, много хубави снимки! Тарик много се впечатли от малката красавица  Grinning
Сиска, браво на Божа! Нали кака ще става и трябва да помага  Grinning.
 А това за кучето.. - то и аз много обичам животните ( заради това съм и вегетарианка от 15г.), но ми е много нехигиенично и направо абсурдно да видя куче в какъвто и да е магазин, а още повече за детски стоки. А и не винаги има връзка между добротата и любителите на кучета. Тая тьотка хич не беше от добричките и любезните  Rolling Eyes А и други примери имам ...ама дълга история...
Мартеничка, нищо чудно да ни изумят с още подобни пишман гости  Laughing
Лек ден от мен   bouquet Ние отиваме на една детска площадка, в близост до която има рекичка и ще храним патенцата  Grinning. Любимо занимание на Тарик  Crazy

# 123
мамета,днес говорих с д-р Кьорчева за Превенара.тя ми каза,че това е американска ваксина,разработена за особеностите на щамовете,които виреят там и са повлияни от особеностите на американската популация.до месец в България ще влезне ваксина на ГСК,която е разработена за европейските деца.д-р Кьорчева е мед. представител на Глаксо и ще презентира ваксината на курса на 9 месеца,на 24-ти.аз мисля,че на това му се казва информация от извора и ще се възползвам,още повече,че изрично попитах докторката с думи прости това ли е ваксината,която ще предпази детето ми от щамовете,причиняващи върлуващата по детските заведения вирусна пневмония  и тя каза,че това е Peace
знам,че сега някой ще рече,че докторката има интерес да се продава ваксината на компанията,чиито представител е тя,но аз предпочитам да заведа детето си при човек,който наистина е запознат с нещата Peaceимам братовчедка,която е мед. представител на Хийл и засега много успешно се лекуваме с техние препарати,имам и доверие,понеже знам,че е запозната с тях и така Peace
така,че,който иска,на въпросната среща може да се информира,да пита и да вземе решение Peace

# 124
Момичета, чета ви редовно, но не пиша много често. Все пак бих искала да ви помоля да ме запишете и мен в списъчето на търновките, очакващи бебе. Терминът ми е на 21.11.2009. Много благодаря.

# 125
Добро утро.
Влизам само да кажа че мног се радвам на нашите бременлийки и че се увеличават.Аз ще поизчакам още малко,но другите хайде показвайте се.

# 126
Добро утро  Hug

Ето едно слънчево кафе за слънчеви момичета

Хубав ден   bouquet

# 127
Добрю утрууууууу    Crazy

Как сте момичета? Днес ще има ли разходки? Ние с Надето и Преслава ще сме в Марно поле - идвайте и се обаждайте  Party

Добре дошли на новите момичета - бременилки  Hug 

Лек,усмихнат и весел ден    bouquet

# 128
  • При децата ми
Привет момичета!  bouquet
Влизам само да ви чета, че напоследък нямам никакво време,  Confusedа пък и вие доста сте изписали!
Polinita, благодаря за кафенцето!
Мен два дни ме нямаше, бях комадировка в Пловдив и вие сте изписали сумати нещо! Simple Smile
Много ми хареса Пловдив, не бях ходила там от дете, ама как изкарах по пътя само аз си знам! Tired Жалко, че имахме много малко време за разходки... Crossing Arms
Да си кажа и аз: бях на консултация на 14.04. и за мое огромно учудване не съм наддала нито кг. от 11.03 до сега! newsm78Просто незнам дали е възможно това, пък и такъв апетит имам! Mr. Green Иначе всичко си е наред  :pray, отговаряме си на седмиците, много сме активни и пак ми потвърди, че ще е момиче! Peace
Това е от мен, че работа ме чака, пък и се чу нещо от сорта, че можело да ни пуснат и по-рано днес, нали е Разпети Петък. Wink
Добре дошли на новите мами и лека и безпроблемна бременност им желая!  bouquet
Лек и успешен ден!  bouquet Днес времето ще бъде чудесно!

# 129
здравейте!аз съм една от ноемврийските мами термина ми е на 15.11. много ми е приятно да се запознаем  :bouquet

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 11:09 от daniko

# 130
Здравейте!

Поли, тенкс за кафенцето. Wink

Аууу, още ноемврийки! Heart Eyes А daniko направо си я вземам под крилото, защото моята Симона е родена на 15.11. Hug

Деси, благодаря за инфото за Превенара и новата ваксина. Това, че дадена фирма или доктор стои зад нея е напълно нормално, нали все пак някой трябва да я лансира. Дано наистина е хубава. Аз всъщност не съм говорила с моята лекарка по въпроса за допълнителните ваксини. Един път вметнах нещо и тя каза, че е против. Thinking Но не сме го обсъждали.

Сисе, браво на Божа. Голямо момиче. Simple Smile

Egisihora , хубави снимки, сладки дечица. Heart Eyes

Поли, и Симона изпитва гнус да пипа спихнали балони.  Laughing Много е смешна като й натикам някой в ръката. Същата "отврат" за нея са конците. Laughing

Приятни разходки! Hug

# 131
Добро утро  Hug

Имаме си значи още една бременна мама - чудесно! добре дошла в отбора на най-готините мами    bouquet

Ето една солидна закуска + кафе, за да имате и днес сили. И който не си е боядисал яйцата - да почва - и да има най-шарените яйца  Crazy Аз след малко почвам да мацам  Mr. Green

А иначе как сте? Какво правите?? Хайде отчитайте се, че вчера само 4 постинга и бяхме на втора страница  Naughty То знам,че имате позволение за неактивност, ама молА ви се....   Mr. Green

Хайде стига бръщолевения - Хубав ден   bouquet

# 132
Добро утро момичета  bouquet Днес се очертава страхтотно временце навън,как е  пекнало от сутринта.... Grinning Ние ходихме вчера до църквата "Св. Марина" да подпъхнем малкия под масата за здраве - от начало така се стресна от отеца,но после минаването под масата го взе за игра и падна една гоненка  Laughing не мога да го изкарам от църквата.Хайде хубав ден от мен Hug

# 133
Добро утро   bouquet ! Пожелавам един хубав и слънчев ден на всички и приятни разходки! Имам няколко въпроса,но ще ги задам по-късно!
 Хубав ден! Hug

# 134
Добро утро и от мен ,добре дошла на бъдещата мама.Поли благодаря за кафенцата и закуската които предлагаш.За яйцата тази година се включи и Габи боядисва с двете ръце в боята и копира квото правя аз и тя същото , та вече си имам помощница .Е хайде това е от мен весело изкарване на празника и слънчеви дни. easter

Общи условия

Активация на акаунт