Отговори
# 105
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Поли,мерси за кафето Hug
Пък от Весето ще чакаме освен кафе и разкази Crazy
Ако някоя от бременните се интересува от ФМ само да кажа,че тя се прави на режим 2 D,а режим три и четири са за кеф на родителите.Доцент Кременски от Майчин Дом в София беше изброил феталните морфолози и както писах те не са по-вече от 10 в Бг.Това е само информативно,аз приключих /надявам се/ с бременносттите след тази Mr. Green

Хубав ден!Аз си чакам от Данет аспиратор за нос,който се слага на прахосмукачката и тегли "сополите".Четох много хубави отзиви за него.

# 106
здравейте на всички ,може ли да ви попитам къде в Търново има Детски център подходящ за дете на 1 г. и пускат ли и майката вътре да седи да се занимава с детенцето си.Благодаря предварително   Hug

# 107
Поли-тук съм....но нямам много време за писане,само попрочитам.Мойто чадо пак е болно у дома,една седмица ходи на ясла,една у дома.Но този път за сега е по-леко и май в петък пак ще го пускам.
Относно отменени полети-за сега не съм попадала на информация,мисля,че няма да има.Имам клиенти с полети за същите дати и за сега всичко е ок.

Мартеничка-да продаваме на всякакви лоу кост компании с тръгване от Бг или Румъния и изобщо с тръгване откъдето и да е,ако имаш нещо конкретно ,което искаш ми пиши на лични Mr. Green
За четенето-не знам как са кварталните библиотеки,аз само в централната съм ходила.Много обичам да чета и до раждането яко четях...ама сега много ми липсва,нямам никакво време.Само сега покрай Здрач се амбицирах да чета нощем.До преди година четях бебешките списания,но сега и тях зарязах,само на Мениджър не изневерявам,макар,че го чета по 2 седмици hahaha

# 108
Цитат
Пък от Весето ще чакаме освен кафе и разкази

Сиска, ето включвам се с малък разказ какво ме изуми днес...
Влизам с малкия в детски дизайнерски бутик и един пес ни посреща редом с продавачката! Аз така-  Shocked #Crazy! Настанила го нашта до касата, че и легло му нагласила!!! А вътре само бебешки и детски дрешки като дънки например са над 50 Е.. Голяма мърлявщина!! Голям култ към кучетата тук. И аз обичам животните, но малко ми дойде в повечко гледката на кучета над 40 кг във влака.. А сега и това..  Rolling Eyes Още нещо ме изуми и тук, и в Австрия- 4-5 годишни деца лапнали бибероните и се разхождат с родителите.. В Залзбург видях едно невероятно красиво момиченце, много модерно облечено.. с огромен биберон в устата! Беше поне на 4г. Днес пак по улиците няколко деца така видях. А в Бърза помощ като бяхме сестрата ме попита къде е залъгалката на Тарик  Shocked. Учуди се, че съм го отучила - малък бил още!! Sick

Поли, ще се опитам да те отменя с кафенцето   Grinning
Мартеничка, къв го дири Славито в нашето уни  Thinking
Лек ден на всички   bouquet

# 109
хелоууууу,

сега да сложа мирудия на всяка манджа  Mr. Green  :

.Маги. , честно не знам за такъв център, но се надявам скоро да има  Peace

Kameliya , благодаря за инфото....

Мартеничка , кажи за тая гимнастика - не за мен  Mr. Green , а за някои мои приятелки. Аз единствената гимнастика, която не ме мързеше да правя са Упражненията на Кегел и тва. Може и затова ми се размина епизотомията и/или разкъсвания...

*Iman* , ама това куче да не би да я някакво специално - да забавлява дечурлигата, докато ти му купуваш дънки  newsm78  Или може да е говорещо куче и да разказва приказки.... Що за магазини??
И това с бибите  Thinking Ами може да има просто обяснение - като му е запушена устата на дечко, няма да ти надува главата с разни негови приказки, а ти ще можеш спокойно да си изпиеш кафето и изядеш кроасана...  Mr. Green

айде стига - после пак

# 110
Благодаря ви ,момичета ,зя информацията!!!!

# 111
И на мен ми направи впечатление в Италия,кучета улични нямаше,обаче много дами си носеха под мишница едни дребуси Thinking
Иман-като си дойдеш се обади...да се видим на кафе..аз все така служебно с всички с е виждам,а така ми се иска някой път да ви засека в парка или на кафе.Макар,че моя син е толкова буен,не знам кога ше стихна времето,в което като му кажа да седи,щч седне.Ей Иман,твоя син ми е за пример-много послушно дете.И Божа разбира се,дококолото съм я засичала  Mr. Green

# 112
Kaми, непременно  Hug Мерси за Тарик, абе наистина е послушен ( пу-пу)  Grinning. Има си истерийките, но на рядко  Laughing
Поли, не го знам като какво беше назначено туй куче, ама беше колкото 2 деца на размер  Shocked. А и за бибата май си права  Laughing
Ние не,че вкъщи си нямаме 80 кг куче  Laughing Тарик е много смешен с него- поотмина му страха от големината на чок и взе да повтаря команди на испански, чути от чичо му  Laughing Днес му размахваше пръст и му казваше, че нямало колички за чок и ,че като не слуша няма да има разходка при кончетата  Laughing. Всичко това казано с голям авторитет и с почти неразбираеми команди  Laughing.
Лека вечер на всички   bouquet

# 113
аз пък да се фукна - моето детИ ми каза "мамо" - няколко пъти  bowuu
не знам дали имаше предвид "мамо" под формата на обръщение или просто щото постоянно го мамосвам, но се чу прекрасно, ясно, гръмогласно. Аз съм най-щастливата МАМА на света  Blush

има ли някоя мама от нас, която разбира от гримиране?? не говоря за сенки или червило, а за ФДТ, пудри и т.н. Знам че има милион теми във форума, но никъде не отрких това, което ме вълнува.

# 114
  • Велико Търново
Ей, най-накрая и аз да успея да се влюча в темата ... то за кафе никога не успявам, ама някоя вечер ще се представя с нещо по-градусово bowuu
Аз тази година, дали заради дългата зима, не мога да спра да се радвам на зеленото, на цветята, на малко по-топлото време. Радина пък е в сезона на истериите и последните два дни ни се отразиха доста кофти. Всяко мое питане, което започва с "Искаш ли...?", по дифолт му се отговаря "Не, не ща"  Crazy Та искрено се надявам утре времето да внесе малко спокойствие в изтерзаните ми нерви.
Миналата седмица обиколихме де що има парк из града, оценихме по дойстойнство и замъка до поликлиниката няколко пъти (не че не я извличах всеки път от него с писъци  Tired ) и благодарение на зоркия поглед на Сиска, успяхме да се запознаем. Сиска, сори за неадекватните ми отговори, ама май от дългата зима съм си изгубила и малкото социални умения, пък и изглеждаше толкова свежа и усмихната, че аз започнах да се колебая дали става дума за същото момиче от форума, което след месец-два ще има бебона   bouquet Малко се отплеснах, ама ми е толкова хубаво да гледам бременни момичета по улиците  Heart Eyes
Май сте я минали тази тема, ама и аз да се изкажа за Превенара. Миналата година Радина боледуваше по два пъти минимум на месец и аз бях толкова физически изтощена, че бях готова да я подложа на всичко, само и само да спре да боледува, та между другите ми хрумвания споменах на детската ни за тази ваксина. Тя каза, че пневмококите, срещу които се бие тази ваксина, се срещат толкова рядко, че не си струва да се товари организма с ваксината напразно. И като цяло ваксините по ЗК били достатъчни и обхващали най-необходимото. Ама мен все още ме гризе, като знам в коя държава живея и как тази държава се опитва да спестява от хиляди жизненоважни лекарства и клинични пътеки  ooooh! За моя радост, Радина не е боледувала от миналия юни, та ще видим как ще се отрази яслата и може наесен пак да премислим.

# 115
Добро утро  Tired

Днес позволявам да няма никаква активност във форума - времето ще е чудесно  Peace

ето ви гореща доза кафе, за да имате сили да бягате след децата, да бутате колички или да се усмихвате на шефа  Mr. Green

# 116
Поли мерси за кафето.Наистина днес го дават хубаво времето,но си вземете и дъждобраните че и дъжд ще има.
Полинита ти не се похвали какво стана с работата.Нали ходи на интервю.Сега пък каза че ще почваш.Я не крий ами сподели.

# 117
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Поли,мерси за кафето,ама аз съм свободна-ни количики бутам,ни по деца тичам,еееееееееех,ако можеше дасе усмихна на някой хубав шеф,ама и това го няма.За сметка на това ще излизаме с Ралиар и децата и поне с нея да се наприказвам Blush
Не мога да не ви се похваля CrazyБожидара вчера ходи сама до магазина да си купи мин.вода.Да кажа,че магазина е през 4 входа от нашия и аз постоянно я виждах,тя мен не.Пратих я с два лева и тя се върна с вода и ресто.Бях много горда,аз рядко се прехласвам по постиженията и,ама този път успя да ме развълнува.След това каза,че иска пък да се прибира сама у нас/баща и беше у дома/ живеем на първия етаж и аз докато му се обадя,че е е тръгнала тя вече се беше прибрала.Айде ще прочетете нещо друго за нея сигурно като тръгне на градина Mr. Green

Serenity,беше ми много приятно,че се запознахме.Аз отдавна съм ти казвала,че Радина ми е от любимите форумски деца.Ще ти пиша на ЛС.

Ками,вярно е,че Божидара е невероятно кротка в банки,ресторанти,козметични салони-там може да седи с часове и да се пули с огромните си очи,обаче ела я виж пред блока каква е.Чак взех да вярвам на зодии CrazyПък докато беше бебе просто пожелавам на всяка майка бебе като нея-ни колики,ни нищо,спане по цял ден Blush

Весе,аз каквато съм кучколюбителка най-вероятно с кеф щях да пазаря в този магазин,докато детето се занимава с кучето и щях да се успокоя,че на добри хора съм си дала парите.Това в кръга на шегата.Ами в Холандия  и не само там де като ги возят за у-ще в Зап Rolling EyesСтавам,че Божа се наспа.

Хубав ден!

# 118
Браво на Божа, Сисе  Party  Ами ти вече си имаш голямо дете и е нормално да се радваш на първите му самостоятелни стъпки, макар и до съседния вход...Дето се вика - то така се почва  Hug  Аз си спомням, моята майка ми как ми е разказвала за първия ми самостоятелен поход до съседния блок и как е притичвала след мен, криейки се зад дървета и коли  hahaha  И аз се виждам след време като мама-нинджа  Mr. Green
А иначе Сисе, ти си в графата "Разходи коремче"  Hug  Аз май за бременните ни майчета не зададох бойна задача  Crazy

Моят син сега ме разсмива - явно му е гадно като пипа балони и като вземе един и като почне с два пръста да го разтрива и прави едни гнусни физиономии - артиста на мама той  Mr. Green

Щастлива мама , аз ходих на няколко интервюта преди време, че не беше сигурно, че ще ме върнат на работа, след като им отказах един път да обикалям България  Crossing Arms  Но явно шефът държи на мен, защото ми предложи точно когато ми свършва годината с дечко, да се върна в офиса - телемаркетинг (точно това, което исках, тъй като бях Търговски представител и обикалях околията - та чак до Шумен, а искам да съм си тук, близо до детенце... И така....На 21.04. ми е първия работен ден  bowuu Вълнувам се като първокласник и ме гризе дали ще се изложа  baby_neutral  Ама ще ми мине...Най-хубавото е, че като почна, и след 8 дена излизам в национална почивка 01.05.-06.05.  Mr. Green  Поне в това отношение фирмата ни е страхотна  Peace

Мнооого писах....Айде че ние след малко потегляме

Хубав ден момичета - кокичета    bouquet

# 119

Добро утро, мамчета!

Чудесно време, дано все така да се задържи!   Nature Sunny
 Аз днес се събудих с прекрасното намерение да боядисвам яйчица, ама нейсе. Оказа се,че нямам ни едно бурканче за цветовете...Много неподготвена излязох  ooooh! Нищо де, днес ще изчистя, а събота ще се мацотим.  easter

Поли, за таки гимнастика разказвах и преди, дано не стана досадна   Flushed Аз я започнах 3тия месец и ходих два пъти седмично почти до раждането (единственото, което ме спираше накрая беше поледицата). Упражненията са доста разнообразни като почнеш от йога пози и свършиш до Пилатес. Води я професионален кинезитерапевт и през цялото време следи състоянието ти. Може би едно от най-полезните неща беше, че освен физическа подготовка има и психическа такава - визуализации, автогенна тренировка (това е за съзнателно и пълно отпускане на тялото). Последното адски много ми помогна да събирам сили между контракциите на самото раждане. Гимнастиката се провежда в Холистика, но няма нищо общо с хомеопатията и не те обвързва по никакъв начин (аз лично не се впечатлявам от този вид медицина, но това по никакъв начин не се отрази на отношението към мен). За график и часове можеш да видиш на сайта им, мисля  Peace

Иман, да си призная и на мен не ми стана ясно що търси чичо Слави тук  newsm78 Ама така или иначе инициативата е дошла от него, отговорните другари от ВТУ просто са се съгласили. Все пак беше леко странно... Очаквам следващия мераклия да изнася лекция да е Азис, Вената Райкова или някой друг "капацитет"  Sick

Хайде на разходки! Усмихнат ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт