Отговори
# 90
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Praynig Момичета, да си напиша и тука молбата.....търся си двуетажно легло или на сносна цена или подарък  Embarassed за другите две деца, дето останаха сираци! Налага се да ги приберем и тях у дома!

# 91
  • Велико Търново
Момичета,здравейте!
Аз съм една бъдеща мама от В.Търново. Все още не мога да се ориентирам за изследвания и цени,а вие сте минали по този път и се надявам да ми помагате отвреме на време.Прескачам от бъдещите Ноемврийски мами, за да ви попитам къде във В.Търново правят Фетална морфология   и на каква цена?
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог за ЖК.
Благодаря предварително!!!

Фетална морфология НЕ се прави във В.Търново,защото няма необходимите специалистти.Аз ходих при Марков и цената е 100лв.Доцент Томова 120лв.Това са  цените,но са в София.Съвета ми е да се запишеш при ноемврийските мами там със сигурност ще намериш доста полезни неща.

Алекс,срещу нас има детски отдел в бившата детска градина Peace

Пепи,Полендакова ме отразя за Превенара Mr. Green

# 92

Пепи,Полендакова ме отразя за Превенара Mr. Green

Какво съвпадение и мен. Crossing Arms

Добре дошли на новите момичета.Драснете по едно ЛС да ви запиша на първа страничка.Име,дата на раждане и термин

# 93
  • Велико Търново
Щастлива мама,не е никакво съвпадение според мен.Тази ваксина е за деца,които боледуват бактериално,а Божидара да чукна на дърво не е от тях.Като се замислих просто напразно ще и се натовари организма,а от вируса спасение няма.

# 94
Еха, две нови Ноемврийски мами.  Wink Добре сте дошли, особено сте ми на сърце като една ноемврийка 2007 Grinning

Сисе, и какво сега, отказа ли се от Превенара? Thinking

# 95
Сисе  мисля че е права Д-р Поли(аз така си й викам).Мисля че всичко е много добър маркетинг.Винаги съм я слушала и сега мисля да го направя.Вие при нея ли ходите на консултации?

# 96
  • Велико Търново
Ditta,отказах се.Аргументите и както  на свекърва ми бяха желязни за моите лаишки познания Mr. Green

Щастлива мама,Диана ми е ЛК от 2001година и тя е единствената лекарка на Божидара.

# 97
Че тя нали не може да е джи пи.

# 98
  • Велико Търново
Че тя нали не може да е джи пи.

Едно време всичко можеше.Доста пъти съм обяснявала в темата.През 2001 въведоха ЛК и всеки такъв можеше да има и помощник.Тя беше вторият лекар на Здравкова,която си беше офиц. джи пи.на тях тогава им трябваха пациенти и така.Ама не ми се обяснява по-вече Crazy

# 99
Ок.Благодаря че обясни и за мен.

# 100
Здравейте и от мен! Днес въпреки лошото време се поразходихме на обяд в парка, следобед на люлките до нас и съм доволна.

Алекс, не знам къде живееш и дали ще ти е удобно, но да кажа, че библиотеката на Пишмана работи. За детски книги в смисъл приказки не знам доколко се намират, но тинейджърски и класици, които се учат в училище, има, аз съм вземала от там като ученичка в горните класове.

Здравейте и добре дошли на новите мами! Много се радвам, когато имаме нови попълнения.

Катерина26, аз не съм си водила ЖК във Велико Търново, но по друг повод съм ходила при д-р Паньова и съм много доволна. Ако някога реша да имам второ дете, без колебание бих я избрала да ми води ЖК. Пиши, ако те интересуват координати. За Фетална морфология Сиска ти е обяснила. Само да добавя, че аз ходих на ФМ в София в клиника Фемина и платих 50лв, но това беше преди почти две години.

# 101
  • Велико Търново
reme,за цените 40-50лв. за ФМ при водещите специалистти ще си спомняме с добро.Само да кажа,че си взех час през края на октомври за края на януари.

# 102
добра вечер,

Добре дошли на новите момичета  Катерина26 и  scrye    bouquet

За ЖК - гласувам с две ръце и едно изродено от нея бебе - д-р Паньова  Flutter

Всъщност ФМ за какво се прави и кога???

Дидка, ще потърся и се надявам да намеря  Praynig  Направо ти се възхищавам и ти свалям шапка  Hug

Като учех педагогика и ми трябваха детски книжки всички ходихме в библиотеката на Триъгълника - там просто беше Рай за детските книжки- ама това 2002 година говоря  Whistling не знам сега как е...

Ками , къде си??? не си писала май скоро ? Искам да те питам има ли отменени билети и т.н. за Италия, заради земетресението- моя позната уж ще ходят на екскурзия от 01.05 - 06.05. и взе да се притеснява....

ами - това е засега....
  bouquet

# 103
с мен си лягате - с мен  и ще ставате  Mr. Green

Добро утро! Днес го дават хубав ден   bouquet
Ето и по нещо за всеки :

Iman, да знаеш, че от другата седмица трябва да отредим задачата за кафето на някой друг, щото кака ви почва работа  Tired

Хайде засега -   bouquet

# 104

Добро утро!  wavey

Имам доброто предчувствие,че днес времето ще става за разходки. За съжаление при мен офертата важи до обед, понеже после съм на лекции, ама нейсе, още малко остана.  Nerd

катерина 26, scrye, прекрасни новини! Желая ви лека и безпроблемна бременност. Аз ФМ я пропуснах умишлено, но ходих на 4Д няколко пъти в Плевен (там и родих) и смятам, че професионализмът беше на ниво. А , Поли, ФМ всъщност е обстоен ехографски преглед, при който се правят замервания и сравнения с цел да се установи евентуален проблем във физическото развитие на плода. Тук дори техниката не е толкова водеща (стига да не е допотопна), колкото човекът, разчитащ данните.  Peace

Момичета, и на вас да препоръчам гимнастика за бременни. Смятам, че именно тя ми помогна за завидно лекото ми раждане без епизотомия и за приличното наддаване на килограми (+13кг. за бременността, в момента +1 от моминския ми период  Mr. Green). За данни, пишете на лични.

Ками, все щях да те питам предлагате ли low budget самолетни билети при вас?

А с тези разговори за библиотеките направо ме върнахте назад в детството... Rolling Eyes В тази библиотека на Пишмана се записах на 6г. и сигурно почти няма непрочетена книжка там (фаворит и до днес обаче си остава Дж. Родари, който пише както за деца, така и за възрастни). От тогава насам съм изписала поне 20 картона, предимно класики и учебна литература (от последното хич не съм във възторг - или това са посредствени преводи на американски учебници, или пълни безсмислици, написани от родно светило на  поне 70г.). Но трявба да признаем, че библиотеките за възрастни, за разлика от детските, да доста постнички. То не, че книжарниците са много читави, но тази на Кмета определено има какво да предложи от сериозната литература. Другото - онлайн. Peace

Вчера имаше среща в аулата на студенти със Слави Трифонов. Все още не ми е съвсем ясно каква беше идеята на събитието  newsm78 Някак си преливаше се от пусто в празно през повечето време. Все пак имам няколко предложения: а. направи си бързо и евтино предаване (вероятно ще излъчат раговора); б. оплю да що има политик, което ме навежда на мисълта, че той се готви за нещо и в. опита се да провокира активност за студентски протест (начело с него, оф корс). Както и да е, беше интересно и показателно  yes

Хубав ден на всички !

Общи условия

Активация на акаунт