Отговори
# 75
хелоууу..

нас днес ни бодоха, пишкахме и всичко мина като по учебник  Peace

само сега се притеснявам че резултатите са малко високи на левкоцитите...при горна граница 10, ние имаме 11  Thinking и не знам дали да звъня на педито... уж нямаме инфекция....дали може заради почналите зъби  newsm78 хич не ми е ясно....

m_a_g_i_vs , да ти призная - Марно поле е парка (т.е. до поликлиниката), ама май повече по улиците обичаме да крачим и да зяпаме - той мадами, аз витрини  Mr. Green

айде после пак  Hug

# 76
Polinita, и на Симона изследванията на годинката показаха леко завишени левкоцити. Според личната - нищо сташно, било нормално при зъбоникнене. Simple Smile

# 77
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здрасти, банда!

*Iman*, за ваксината виж тук:
http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0% … -pid30012945.html
Имаше 1 хубава тема във форума, ама не я намирам.

Радвам се, че базарът в Търново е минал добре! И как иначе-продаваха се отново страхотни неща  Hug. Ние купихме едно украсено “продухано” яйце и малката вечерта искаше да го бели  Laughing

Иначе май мернах из града Ditta и Доти.

Поли, честито ви първо зъбче!

Деси, хубаво сте си изкарали казваш, на Ксилифор. Аз на подобни места се изнервям- пълно с народ, лудница  Whistling...не е за мен.

Времето се развали, но май ще е за малко.

Пожелавам на всички ви приятна седмица!

# 78
Добро утро,
въпреки мрачното време ви пожелавам усмихнат и ведър ден   bouquet

ето и кафето :

Дита, благодаря за успокоението, че малко се бях шашнала, но отново в Бг мама открих какви стойности са нормални за деца...

хубав ден   bouquet

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 08:44 от polinita

# 79
  • велико търново
Здравейте,и аз да се похваля на Теди изникнаха 2 зъбчета за 1 седмица/малка лудница беше/.А с кака и ходихме 2 пъти до библиотеката за книжки,че все ги прочита голям интерес ,а е само първи клас.На Цветница ходихме до Петропаловския манастир на разходка и много ни хареса по обяд имаше и едно кръщене.Много приятно мина деня въпреки ,че ме болеше десният бъбрек почерпих го с биричка.Е това е от нас поздрави на всички мами.

# 80
Усмивчица, до коя библиотека ходите? Че нашата кака внезапно изяви голямо желание да чете, а според нея библиотеката в училище не работела, а аз знам само тази до Царевец, която ни е далече, а даже не знам дали там има детски отдел.

# 81
мами,много странна беше Лили тази сутрин-по едно време започна да плаче,ама много да плаче,и то без да се събужда.плачеше и повтаряше:"мий-мий".тя така казва,когато иска песничката"хей ръчички".и аз какво да правя-започнах да пея и тя замлъкна и продължи да спи Laughingтази песничка и е любимата и направо и е промила мозъка,щом насън реве за нея Mr. Green

# 82
Здравейте момичета
Много гадно време бре.Направо ужас.Бях свикнала всеки ден да излизаме навън а сега що не заваляло. Sad
Я да ви питам искам някакъв ресторант с лятна градина.Ама не тераса, а градина.Та много ще съм ви благодарна ако ме упътите.
В неделя бяхме на един детски рожден ден в ресторант "Етно".Всичко беше много хубаво.Имаше детски кът,просторно,но нямаше лятна градина или тераса.
Приятен ден ви желая.

# 83
Баварската каща в парка Габровски Peace-в неделя бяхме там

# 84
Мама миа под Кат, има детски кът с пързалки,люлки и колички,от онези с монетите. Peace

# 85
  • Велико Търново
Здравейте мами!
Аз съм една бъдеща мама и се надявам да науча от вас доста неща през идващите месеци, докато се появи бебчо.
Ще ви следя с интерес Simple Smile

# 86
ехоооооо как сте  Party 

днес Валерчо е спокойно и добро дете,но докога ли  newsm78  дали ще ми разкаже играта през нощта  newsm78 

еййй умрях  скука тези два дена - само вкъщи,съклета ме хвана вече  Tired  това глупавото време - мрачно,гадно,аха да завали  Confused 

scrye -  welcome    - кога ти е термина?Знаеш ли пола на бебчо? разкажи повече  Wink  пък и не само ни следи ами и пиши   Peace

YSMIV4ICA - честити ви зъбчета  tooth 

айде отивам да подготвям АМ-то за гладника   Crazy 

# 87
  • Велико Търново
Благодаря много за топлото посрещане.
Иначе термина ми е на 29.11 - има още доста време, така че не знам още пола на бебето, но като рабера ще го споделя Simple Smile
Иначе съм на 23 години и това ми е първа бременност, та затова съм малко уплашена и доста неопитна Simple Smile

# 88
  • Велико Търново
aleks, виж тук:
http://libraryvt.com/index.php?option=com_contact&catid=17&Itemid=3
има адреси, както и телефони, може да ги питаш за детски отдел Simple Smile
Симонка, споко - утре ще е хубаво времето и ще ти мине Grinning
Айде чао, че закъснявам за английският Laughing

# 89
Момичета,здравейте!
Аз съм една бъдеща мама от В.Търново. Все още не мога да се ориентирам за изследвания и цени,а вие сте минали по този път и се надявам да ми помагате отвреме на време.Прескачам от бъдещите Ноемврийски мами, за да ви попитам къде във В.Търново правят Фетална морфология   и на каква цена?
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог за ЖК.
Благодаря предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт