Отговори
# 60
  • Велико Търново
Iman, аз също нямам много добри впечатления от Париж (което е жалко). На път за бригада в САЩ (преди 5 години) имах много дълъг престой и се разходих. Голям студ брах, а бях с едно якенце, което е по-тънко и от дънково, а горе на Айфеловата кула какъв ветрилник е... А бях и с една ужасна българка, която доразвали всичко.

# 61

Заповядайте топло кафенце от мен   bouquet
Днес отново е прекрасен ден  Flutter

Аз гледам The Voice TV  и направо полудявам, защото пускат хитове от 1998 и....се зареждам с толкова енергия и приятно настроение, което изпращам и на вас   bouquet

И сега един въпрос - трябва да вземаме кръв и урина на бебчо профилактично - Къде според вас е удачно да отидем да му вземем кръв???? Последния път бяхме в поликлиниката - където се взема на 2-я етаж - е няма да ви кажа какво се случи  #Cussing out  Жената, която трябваше да му взема кръв, цялата й ръка беше омазана с кръв !!!!!!  #2gunfire  После майка ми се обади и се свърза с шефката на отделението, като тя обеща да види кой е бил на смяна и да вземе мерки - за което аз исркенно се съмнявам, че е станало... И тъй....Къде да отидем? Коя лаборатория? Чувам пък за Медика, че завишавали резултатите....  newsm78

и така....пишете, стига сте се излежавали  Mr. Green

# 62
  • Велико Търново
Полинита,не мисля,че в "Медика" завишават резултати.Почти винаги съм водила Божи там един-единствен път съм я водила на втория етаж в поликлиниката.Резултатите на детето на моята бавачка бяха едно към едно от Медика и от онко-болницата в София.

# 63
Поли препоръчвам ти Медика с 2 ръце.Много са внимателни и не вземат с перце.По безболезнено е там.На 2 етаж като вземаха на МАрти за изследвания предоперативни му взеха и венозна и от пръста и пак не направиха всички изследвания, че на другия ден ходих и си платих в Медика. ooooh!
И Медика пазят кръвта 24 часа, ако случайно нещо са пропуснали

# 64
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! И СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ЗА ИМЕНИЦИТЕ! Hug

А къде е Медика? newsm78 Симона и двата пъти я водих в една лаборатория на Габровски, Дозис май се казваше... newsm78 Лелята е много внимателна, нямам забележки за хигиената.

Що така Париж не ви е впечатлил? Аз пък го намирам за уникално място. Толкова е шарен, различен, и мръсен и много красив. Доста е контрастен, наистина, но това е -  градът кан-кан. Wink Бяхме там преди 5 години за 3 дни и имам страхотни спомени. Simple Smile

# 65
  • Велико Търново
Ditta,Медика е точно срещу парка.Пак е в сградата на поликлиниката,ама от към Следствието.

# 66
честит празник на всички именици!!!!!

Деси, на мен заради личните изживявания не ми харесва, а май и при Надежда е  така  Laughing; Просто не си бях организирала достатъчно добре престоя там и ми отне 2 часа с всичкия багаж и детето да си открия местонахождението на резервирания хотел  Rolling Eyes Добре,че има готини хора, че ми помогнаха и с багажа и с насоки. А и Тарик като се разболя ми дойде много на нагорнище... Слава Богу всичко вече е ок и вече се наслаждаваме на местните забележителности въпреки дъжда  Grinning
ПолиHug
Весел ден на всички   bouquet

# 67
Добър вечер и от мен Simple Smile
Като гледам, че си говорите за лабораториите, да вметна само, че аз работя в Медика и не завишаваме резултатите със сигурност  Grinning
Иначе незнам по другите места как работят. За 2-рия етаж на ДКЦ имам много лошо впечатление откъм отношение, придружавах една моя позната... няма да коментирам за каква простотия ставаше на въпрос...
Както и да е, най-добре човек да не опира до подобни места, но понякога се налага...

Честито на именниците! (малко със закъснение)...   bouquet

# 68
  • някъде там
на всички именници да ви е живо и здраво името

# 69
дами, аз днес се похвалих на Надето и Симонка в парка, но сега и нас вас:

Имаме си зъъъъъъб  newsm44 newsm68  Голяма радост, бе хора  Crazy  То ако е така за всеки от останалите, ще трябва успокоително да вземам... Бях се притеснила, че мойто детИ няма да има зъби и си го представях на 25 години като стане как ще му джуркам пюрето...  Crazy

похвалих се....

моарейн , абе май се чудя още....то...Медика ми е сууупер близо, особено като ще нося детето, ама пък....абе не знам - като преспя и ще го измисля...

хайде лека нощ   bouquet и утре си носете чадъра, защото го дават дъждовно  Flutter

# 70

Добро утро, болярки!

Искам сърдечно да благодаря на всички, които се отзоваха на поканата ни и посетиха базара ни!  baloni В момента не мога да ви кажа точни цифри, но се надявам днес привечер да сме наясно. Във всеки случай базарът беше повече от успешен! Убедена съм, че това ще ни позволи да направим децата от Страхилово поне малко по-щастливи yes

Поли, честито зъбче! Дано с него са се свършили мъките! Нямам търпение да я видя тази зъбата усмивка  tooth

Преванар и ние мислим да сложим. 2 приема до годинката и още един на 2г. Да чукам на дърво детенце досега нито температури, нито сополки е имало, а и двамата с баща му за 4 г. заедно само аз веднъж хванах една настинка и на другата сутрин бях 6, ама не мисля, че ще навреди на Дара да си е ваксинирана. Главно заради контактите с други дечица. А и пак да кажа, че безусловно вярвам на педиатърката ни, а тя смята, че е добре.  Peace

Хубав ден на всички! И не се оставяйте мрачното утро да ви уплаши - чувствам, че денят ще бъде чудесен  Heart Eyes

# 71
Добрютро
Много мислих за тоя Превенар и накрая реших че няма да я сложа.Ще сложа другата ваксина за пневмонии.Но и за нея още не съм се уверила напълно.И аз мисля първо една консултация да направя с Полендакова че чак тогава.
Мале днес много гадно време.Дават го да вали. Sad.А така ми се излизаше.
Приятен ден на всички

# 72
здравейте мамаи!
вчера времето беше страхотно и ние решихме да се възползваме максимално от това.
сутринта малко ми се скофти настроениети,понеже на Лили именният ден не се случи както трябва-гостите ни се изпоразболяха и всъщност дойде само едно детенце и бавачката ни Sadслед това,обаче,нещата се обърнаха-отидохме с едни приятели на Ксилифор и там едва ли не трябваше да се борим за място по поляните Laughingмного народ,много барбекюта,много деца........пушат барбекютата,обръщаш се на другата страна и гледаш някоя майка кърми бебенце,хлапета щъкат навсякъде,а едно улично куче отчаяно търсеше спокойствие,за да се наспи и накрая легна при нас на одеалото Laughingот възрастните можеше да се разбере кой кога се е напил-щом видиш някой 2-метров мъжага да се катери по пързалките и катерушките,работата е ясна hahahaние се полюляхме също,но някои от люлките са толкова високи,че си личи,че са за майки Mr. Green
в късния следобед минахме през петропавлоския манасти да запалим по една свещ и се прибрахме.чудех се защо сме уморени,при условие,че цял ден се търкаляхме по поляните и одеалата newsm78
дано всички сте имали страхотен ден вчера Hug

# 73
  • Някъде в Европа...
Здравейте, майчета!

Някаква инфо за централната топла вода? Има ли я, няма ли я?

П.С. Има я вече  Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:28 от AIR

# 74
polinita вие къде най често се разхождате в кой парк седите ?
честито зъбче и тук да пиша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт