Отговори
# 45
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ех, Ками, съвсем бях забравила за тази борса! Их, че ме е яд!

# 46
Пепи-мисля,че и утре ще я има.По-точно утре я закриват.Имаше много интересни неща,като гледах на всички посетители им беше интересно.

# 47
  • Велико Търново
Сисе-днес бях при твоята коафиорка-направи ме супер шик.много стм доволна.Ама и аз да не те послушам по-рано.

От там няма недоволни Crazy
Дай снимка де те видя Blush

Мисля да поставя на Божидара Преванара CrazyМислих,мислих сума ти литература изчетох и ще предложа на педиатърката да чуя и тя кво ще каже.

# 48
  • България, Велико Търново
Момичета заповядайте на благотворителния Великденски базар на 11 и 12 /събота и неделя/ срещу Централна поща. На базара ще има ръчно изработени сувенири и декорации за Цветница и Великден  Simple Smile
За повече информация може да посетите сайта  www.millofhopes.org

# 49

Хайде на базарааа  moresmile

Чувстайте се лично поканени всички  Hug Освен, че можете да се сдобиете с оригинални подаръци за Цветница и Великден, да помогнете на деца в нужа, можем и най-после да се видим на живо  Mr. Green Всички момичета зад щанда са форумки, така че, моля, обаждайте се, поне да се знаем за в бъдеще  Wink

Дано само временцето ни се усмихне малко повече!  Praynig

# 50
Мацки, ще се опитам да дойда на базара!

Дидка, вчера не можах да стигна до ГО  Embarassed.

Сиска, и аз май реших да я слагам тая ваксина. С моята липса на време и бързане последния път при педиатърката на Вяра съвсем изключих да попитам за мнение, но от всичко прочетено май клоня към ваксиниране. Сподели, моля те, после какво в казала вашата лекарка!

# 51
Привет от Франция, мадами!!
Поли, мерси,че ме отменяш с кафенцето Grinning Hug
Ние си изкарахме супер в Австрия, но вПариж имах ужасни преживявания и направо го намразих тоя град  Cry, въпреки че срещнах и някои свестни хора, които ми помогнаха. На всичкото отгоре Тарик се разболя и не спря дя повръща цял ден и докато пътувахме с влака към Южна Франция. Като пристигнахме го закарахме веднага в бърза помощ. Явно е бутнал нещо мръсно и си е лапнал ръцете и така си е разстроил стомахчето  Rolling Eyes. В Париж е пълно с африканци и всякакви националности и съответно мръсотия и бактерии от цял свят.. Слава Богу вече е по-добре, но все още е с диария. Докторката каза, че ще продължи 3 дни.
Тук сега е Великден и понеже Лурд е много известен свещен за католиците град, е пълно с туристи. За съжаление вали и не можем да излезем да видим тържествата.
Ще пусна снимки като се прибера. От Австрия и особено района около Залсбург съм много впечатлена  photo . Голяма красота! Много дрехи напазарувах от там, защото сварих супер намаления и нови колекции  Grinning. Само не ме питайте как се оправих с куфар 20 кг, раница над 10 кг, и две чанти през рамо плюс малко дете в Париж  Crazy...

честито и на малки и големи, които са имали поводи за празник!!!   bouquet

# 52

Мисля да поставя на Божидара Преванара CrazyМислих,мислих сума ти литература изчетох и ще предложа на педиатърката да чуя и тя кво ще каже.
аз бих я поставила на Лили,но преди детската градина,т.е. при навършени 2 години.иначе тя на ясла няма да ходи и не виждам смисъл сега Peace
иначе,като чета по другите форуми,някои майки се комбинират,поръчват си ваксини заедно и им правят отстъпка.та и ние тук бихме могли да процедираме така Peace
Iman,много кофти се е получило с Тарик Sad,пък и времето ви е лошо,но хубавото е,че е имало и много положителни емоции Winkдано детенце скоро се оправи и времето позволи поне кратка разходчица Praynig

# 53
  • Велико Търново
Божа е на 3 години,ще ходи живот и здраве на ДГ и ще имаме и бебе и ще е весело.То ми е ясно,че в градината ще боледува,но поне да кара по леко болестите.То точно това и е предназначението на тази ваксина.Пепи,аз бях питала Полендакова,ама тя ми каза,че детето боледува рядко и няма смисъл да му натоварваме организма,ама сега ще бъда по настоятелна Blush

Успешен базар!

# 54
А за какво е точно тази ваксина? Не се сещам да съм я чувала  newsm78
Момичета, кажете ми някой бабин лек за разстройство. Дадох на Тарик оризова вода, но с голям зор пи мъничко, а днес вече 3 пъти дриска  Embarassed. Вчера цял ден беше с Т, но днес вече няма и не искам да му давам лекарства.

# 55
Весел празник, момичета!  bouquet

И аз май ще сложа Превенар на Симона като навърши 2 години. И аз няма да я пуска на ясла, та за сега не виждам смисъл. Simple Smile

Иман, чай от шипки или дренки. Дано бързо се оправи Тарик. Heart Eyes

# 56
*Iman*, бабин лек не зная. Но има едни прахчета-Ентерол за нормализиране на чревната флора. Само не знам дали го има в тамошните аптеки. И друго-дали се дава без рецепта, че там законите са си закони.
А иначе вие в Лурд ли сте? Чувала съм, че е много хубаво.

Дано Тарик се оправи по-бързо и останалата част от почивката бъде изпълнена само с хубави емоции!

# 57
Мерси, момичета   bouquet
Пепи, в Лурд сме, но все още нищо не сме видели Sad . Тарик се оправя вече, а и имаме повече от 2 седмици за разглеждане  Grinning Дано и времето е хубаво. А иначе и от балкона има прекрасен изглед към снежните Пиринеи  и зелени поляни  Simple Smile
Наистина, Пепи, никакви лекарства не се дават без рецепта, но май така е правилно.

# 58
здравейте,

днес за първи път отидохме на еко-пътеката на Арбанаси и Дамян беше супер доволен , съответно и аз. Направена е много добре, само дето българщината се е разпиляла навсякъде по тревата (цигари, памперси, семки, хартийки)....

Iman, при нас (визирам мен и мъжа ми) действа едно бобено зърно - лапва го като бонбон и гълта и това е. Винаги има ефект. А и не е нещо, което да навреди, ако не помогне....
Ахххх, 2 седмици още имате... Как ви завиждам (благородно), но....няма как - нали трябва да отменям в сервирането на кафе  Mr. Green

Аз пък нещо май не съм добре гинекологично - от няколко дена имам почти непрестанна и дискомфортна болчица ниско долу в стомаха...  Confused  Много ме е страх, но ще трябва да отида на доктор, дано е от това, че вдигам доста по-често детето, и ми тежи  Praynig

хайде стига толкова....   bouquet

# 59
Здравейте, включвам се само за да ви кажа,че днес посетих базара срещу пощата и се сдобих с прекрасни неща за Великден. Посетете го и вие утре, ще останете очаровани и ще помогнете на дечица в нужда Peace
Поздравления за сръчните съфорумки  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт