Отговори
# 30
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Симона!

За детски стоматолог мога да препоръчам д-р Мирослава Гунчева - кабинетът й се намира в сградата на Водното стопанство /или както там се води  newsm78/ на бул.България, срещу офиса на Си Банк и ПроКредит банк. Дано ме разбрахте! При инерес, мога да дам телефон.

Временцето е чудничко за разходки! Завиждам благородно на тези, които успяват да му се насладят!

# 31
 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МОНИ-БОНБОНИ! ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ, И ДА НЕ ЯДОСВА БАТЕ    newsm51

срам ме хваща, Верче, пред всички ще си изкажа резила - имам да те черпя още от как бяхме бременни и ми тежиш на съвестта, затова - лятото - на биричка и картофки от мен някъде с дяцата  Hug , че преди бяхме само двете, ама на кремчета и сокчета  Crazy и оттогава не сме се виждали  Rolling Eyes

Симона, как се справяте с коликите? Има ли ги още? И какъв е тоя сън до 13ч  Shocked , то твойто бебе-мечта ще дойде  Flutter

хайде мами хубава вечер....аз отивам да лягам, че днес пак голяма обиколка му дръпнахме с малкия и баба му

# 32
Полинита, днес май се разминахме покрай Искра. newsm78 Не посмях да те поздравя, защото мислех, че си по-руса (само що се отнася до косата, де Mr. Green) и защото зяпах ту дечко, ту теб, чудейки се ти ли си, не си ли... Embarassed

Симона, малей, как до 13ч??? ooooh! Пу-пу, че много ти завидях. Mr. Green

# 33
хахахаха ами имаме си ставане в 6 и в 9 за ядене!!!!явно не съм се изразила добре  Embarassed  и въпреки всичко пак си спинкаме / засега де/  макар и с тези пробуждания за по 30-40мин  Wink 

ама да не го хваля аз много,че както започна вечер да заспива късно /даже сега се опитват да се приспят с майка ми  Rolling Eyes  ,друг път след баня и папу в 21ч е заспал ама сегаааааааа..... /

хайде отивам да отменям  Crazy   дано заспи скоро,че и аз покрай него  Wink

# 34
YSMIV4ICA пиши ми на ЛС - пощата ти е пълна. Среща 15,30 ч в петък?

# 35
Добро утро   bouquet

Дита, обаждай се Simple Smile аз преди бях по-руса Simple Smile ама след фатален опит за кичури, които станаха лисичо-оранжеви, се наложи да се почерня  Mr. Green Аз хииич не съм забелязала с кого се разминавам  Thinking Не съм физиономист, ето примерно pepi111, преди май беше с аватар на Алиша Кийс и сега си я представям, че изглежда така  hahaha Това нали не е доказателство, че съм руса  Mr. Green

хайде на кафето, въпреки че Иман го прави по-хубаво, ама е от сърце

# 36
Браво - страхотна темичка...Запис и от нас - блазе им на всички покоряващи парковете с бебоците.Малкия сега като е на ясла,на моменти така ми липсва - и дивеенето и мурафетите,всичко - ама събота и неделя наваксваме Wink

# 37
ПОДАРЯВАМ си лятната количка Чиполино Екзотик Peaceцветовете стават за момиче и момче.
ако някоя мама има нужда от нея,да се свърже с мен на лични Hug

# 38
Как са ви сметките за ток за март? Нашата е ненормално висока и се чудя дали е някакво масово надписване или засичане за по-дълъг период, или е някаква аномалия само при нас?

# 39
Момичета, благодаря за пожеланията   bouquet .Празника ни беше прекрасен.Симона не се спря 5 часа е ходила в заведението, без да седне или да се разплаче. Heart Eyes Беше много весела и закачлива, на мама голямото момиче
Поли приемам офертата за биричка само кажи кога  Peace
reme и аз се зачудих защо имаме сметка колкото предишния месец, на разпечатката пише,  че е за 30 дни, а в тези дни и отсъствахме Thinking

# 40
  • Велико Търново
Здравейте, една новина от мен:
http://www.borbabg.com/?action=news&news=117
Сега е световната седмица на хомеопатията и който се интересува, може да посети в сряда, 18 часа, в Младежкият дом, семинара им на тема: Хомеопатията и алергиите. Аз лично ще ида.  Laughing
Поздрави и приятни разходки на мамите с децата в това хубаво време Simple Smile

# 41
  • Велико Търново
Как са ви сметките за ток за март? Нашата е ненормално висока и се чудя дали е някакво масово надписване или засичане за по-дълъг период, или е някаква аномалия само при нас?

reme,аз пред  EON оставам безмълвна BlushТази ни сметка е 141лв. като готвя на газ,топлим се на парно и всичките ни електроуреди са нови.Сметка под 120лв. последните 3-4 години не сме виждали.

# 42
и нашата последна сметка за ток е по-висока,околкото очаквах,и нас ни нямаше 10 дни,но....съпругът ми има навика да засича и следи електромера и ме уверява,че сме си го изхарчили този ток Peace
аз на срещата на Холистика няма да ходя-била съм на други техни срещи,вкл. и една по повод Световната седмица на кърменето.изводът е,че тези срещи са с цел зарибяване,реклама и мотивиране на майките да прежалват прекомерно високите такси на доктора Peace
искрено се надявам този път да греша и срещата да е полезна за всички присъстващи Peace

# 43
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Поли, на аватара ми беше aaliyah - много тачена от мен певица!

Нашата сметка за ток е нормална.

Днес няма ли да има куфеещи по дискотеките? Аз ще се отдам на релакс. Бяхме на един детски РД в Роял и се изморих да следя детето  Rolling Eyes

Пожелавам ви страхотно слънчево време и приятен уикенд!

# 44
Хаха Пепи-до къде стигнахме,детските партита ни изморяват и нямаме сили за нашите партита.
Аз тази седмица съм също пас.Бях на коктейлите покрай туристическата борса и ми дойде множко виното и хилядите разговори,които проведох.А си отвисях и на борсата де.

Сисе-днес бях при твоята коафиорка-направи ме супер шик.много стм доволна.Ама и аз да не те послушам по-рано.
Ох моя след 2 седмици боледуване пак тръгна на ясла и е хремав вече.Ама иначе пу пу много слуша на яслата.Така и не ми отговорихте-някое детенце има ли като Косе в ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО?
Мамите с количките-дано сте се поразходили,че май иде дъжд Crossing ArmsАз утре сутрин може и да се вясна в Триъгълника,ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт