Отговори
# 165
Здравейте, знае ли някой този цирк от колко часа има представления?

# 166
  • Велико Търново
Здравейте, знае ли някой този цирк от колко часа има представления?

Добра дошла,Вили HugПиши ми на ЛС.В 17.30 е едното представление.

# 167
в 19.30 другото:)

# 168
Някои случайно да знае фирма или бригада от региона,която изработва кладенци?
Оторизирана такава фирма е ЕТ "Геостон- Ив. Михайлов". Офиса му се намира .....следва дълго обяснение като за човек, който не е от Търново  Joy.....,  Като застанеш на тротоара с/у РИОКОЗ отдясно има малка уличка от другата страна на която, т.е. отдясно се пада и на РИОКЗ има малка сграда /преди там имаше някакво заведенийце, сега незнам дали го има/. Та в тази сграда на първия етаж в дъното му се намира офиса на тази фирма.
За допълнителна информация може да се поинтересувате и в Басейнова дирекция, тъй като така или иначе сондиран и направен кладенеца трябва да се регистрира при тях - регистрацията е безплатна /поне беше/.
Много благодаря.А, дали имаш някакъв тел. за връзка?
 Polinita, няма нищо. Wink

# 169
хелоу

аз набързо с въпросче - утре ще записвам малкия пак на кухня, но къде трябваше да подавам копие от акта за раждане - долу в поликлиниката ли?? И като един път съм вземала - трябва ли пак да давам копието или мога направо да си купя купони?
и после като вземам от градината дето е под ВиК-то - от там мога ли да си купувам или всеки път като свършат трябва да ходя долу....? дано ме разбрахте  Crazy

благодаря предварително
лека нощ   bouquet

# 170
  • Велико Търново
Поли,за кухнята-копие от акта за раждане се носи в поликлиниката,там се попълва и молба,но преди това си вземи бележка за режима на хранене от педиатъра.Долу в поликлиниката я изискват.Купони не можеш да си купуваш от яслата под ВИК.. а само от поликлиниката(иначе в яслата можеш да си ги заверяваш)....Дано съм била полезна

Хубав ден на всички

PS И от мен едно въпросче.. някой вадил ли е задграничен паспорт на детенце и ако да може ли да ми обясните какво се изисква...

# 171
  love001  здравейте,как сте? днес видях на моята приятелка дъщерята/само на месец е/ много е сладка. имам един въпрос какво да пия или хапвам, за да нямам проблем с ходенето до тоалетна,това ми е голям проблем,корема ми е постоянно подут и от чаша вода ми става тежко? много ви благодаря предварително. Hug

# 172
Доти, това, което знам аз е, че трябва да се попълни молба от родителите  за паспорта, която се взема от паспортна служба и се подава заедно със снимка на детето, но нямам инфо дали трябва още нещо?!  newsm78
Daniko, пробвай с Активия, но трябва постоянство, на мен ми помага, но след 3-тия, 4-тия ден.

# 173
много благодаря Hug,ще пробвам,ако не стане нищо пак ще питам за друго.

# 174
сиска, Камелия, много ви благодаря. А това в 7 и 30 кога свършва?

сиска, ще ти пиша мила, ама ще е друг ден, че съм си контузила пръстите и едвам пиша с един пръст, че са ми  и шинирани Sad

# 175
  • Някъде в Европа...
Доти, това, което знам аз е, че трябва да се попълни молба от родителите  за паспорта, която се взема от паспортна служба и се подава заедно със снимка на детето, но нямам инфо дали трябва още нещо?!  newsm78

И присъствието на двамата родители и детето, разбира се, при подаване на документите. В Пловдив беше задължително....

# 176
Добро утро   Grinning  

да се запиша и аз един път като ранобудна  Crazy   / добре ,че си отглеждам поспаланче ,дано и занапред да е така  Rolling Eyes   /

ех,не се научих да слагам картинки   ooooh!   нищо - хайде по едно виртуално кафенце и лека закусчица    Coffee  
  / липсва ми кафенцето на  Поли   Sad   /

днес се очертава хубаво време,така,че ние с Надето,Преслава,Йоана и Дани сме в Марно поле - хайде хващайте деца,колички и вас самите и като дойдете се обаждайте   Flutter  

лек,усмихнат и весел ден на всички   Hug

# 177
  • велико търново
Здравейте и от нас ,едно въпрос че от мен от доста време си търся добър педиатър за децата,моля ви да ми препоръчате .На ща докторка е много добра ,но не може да овладее заболяването с правилните лекарства и те се влошават.Започва се едно ходене по мъките и силни лекарства.МОЛЯ ВИ да ми помогнете търся специалист с опит с децата.Иначе вчера бяхме на консултация Теди не е на дала нито грам ,но на ръст е пораснала с 2 см. и сега е 76см.То с тези зъби 2 от горе и 4 кътника пробиха за един месец общо как да на даде детето.Разбрах ,че са пръскали за бълхи в парк ,,Марини поле,, ами другите паркове кога ?Е това е от мен и приятен ден на всички.

# 178
добро утро и от мен! пожелавам ви един прекрасен слънчев ден!
  bouquet

# 179
  • Велико Търново
Мога да препоръчам педиатърката на дъщеря ми,но е с частна практика.

Общи условия

Активация на акаунт