Отговори
# 150
хмммм нещо не ми харесва  Confused  никой не пише   newsm78   къде стееееее?????????   Rolling Eyes 

# 151
 Здравейте!
Имам едно запитване към вас.
Някои случайно да знае фирма или бригада от региона,която изработва кладенци?

# 152
Vqqra , говорим за истински кладенец, нали? защото има и такива - декоративни, които си правят хората в двора.
утре ще разпитам, че майка ми наскоро се вълнуваше от подобна тема, но не обещавам да имам конркетна инфо.

simona_stoyanova , ми...ние сме тук и чакам да пишете....  Hug

Момичета, така си поревах напреди  Cry Утре ми е първият работен ден и не знаех, че толкова ще ми е тежко, че вече няма да съм по цял ден с дечко  Cry
толкова много ми е мъчно...така силно го прегръщах и целувах цял ден....сякаш не почвам работа, ами отивам на заколение  Tired

не знам- може да е нещо нормално, което да изпитва всяка майка, когато започва работа отново....но не знаех, че толкова много боли  Cry

хубава вечер момичета
не се сърдете, ако утре сутрин не успея да ви забъркам кафето   bouquet

# 153
Поли-ще свикнеш.Отначало е тежко,но се свиква.Аз например бях страхотно зажадняла за социални контакти и ми подейства добре работата,още повече,че Косе беше поверен на сигурните грижи на баба ми.Беше ми трудно и в работата да наваксам пропуснатотот,но след месец свикнах.Така или иначе сутрин отделям по час-два на детето,вечер също.А моето дете беше на 7 месеца като се върнах.
Нагушкай го хубаво,а утре сутрин пак ще си го гушкаш и вечерта пак и пак Hug Hug

# 154

Добро утро, поспаланки!

Поли, голяма прегръдка за прекрасно начало на деня! И специално кафенце за теб:

Дано и днес слънчо ни се усмихне и има разходки за мами и беби!  Hug

# 155
  • велико търново
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК .Много емоции тези дни с чукането на яйцата срещите с роднини и приятели все положителни разбира се.Вчера заведохме децата на ,,замъка,, в парка да подскачат,дори и Теди си подскача отстрани защото още е малка и не може при големите много се радва и смя ,но като си дойдохме се оказа ,че си имаме няколко пъпки разсъблякох я да я видя и намерих една бълха убих я и изкъпах.А днес рано в социалните да подадем док. за детски е много хора бе рано сутрини нетърпеливи ще ме избутат с все количка.Но в НОИ ми дигнаха адреналина оня чичко е направо нямам думи.Трябвало да зная по незнайни пътища ,че документите ми са блокирани и спрени и трябва на ново да ги попълня.Е казах му аз ,че за 4мес. от тази год.  съм получила само за 2 мес. пари и после защо хората Емигрират.

# 156
здравейте и от нас!наш Лили супер се е зарибила с чукането с яйца и постоянно иска да чупи ooooh!добре,че после не ги яде,че са от четвъртък Stopзатова пък колко шоколадови яйца опука Mr. Green
най-гадното след празниците,е като се завърна тук Confusedние си бяхме на вилата,съседните вили също бяха пълни и беше супер весело,макар че имахме малко проблеми с адаптацията в началото.Лили си поигра на свобода,на чистичко,на окосена тревичка без бълхи и на пясъчник без боклуци.вчера скокнахме до Русе,видяхме се с приятелско семейство,разходихме се в парка,колкото да ме хване яд,че и тук няма такъв #Cussing outвременцето до последния ден беше приказно,така че имахме възможност да се разходим сред природата,докато все още няма комари Crazyвечер на двора се чуваха птички до късно,а сутрин още в 9ч. бяхме на слънчице......
сега освен да чакам следващото заминаване,след 10 дни,друго не ми остава-ще се порадваме на Родопите и планинския въздух,а също и планираме приятелско-младежко празнуване на кръщенето на Лили на другата ни вила Party

# 157
Здравейте момичета.
Някой може ли да ми каже колко струва едно кръщене в църквата?И дали майката тоест Аз трябва да е кръстена и тя в църква?

# 158
Добро утро момичета   bouquet

Ками, благодаря ти за успокоителните думи.  Hug  Наистина като се прибрах както се казва го "счупих" мойто дете от гушкане...

Vqqra, нищо не направих по твоя въпрос...Ама аз си и знаех, че ще забравя...  Tired

Мартеничка, благодаря ти за хубавото кафе, придружено с прегръдка - явно за това бях бодра на работа  Rolling Eyes

dessy encheva, признавам - благородно ви завиждам на двете с Лили  Sunglasses Чак си представих какъв кеф ще е, ако бяхме с Дамян на подобни чисти и тихи места

Щастлива мама, в неделя ще сме на кръщене и тогава ще разбера колко струва, но мисля, че не е някаква значителна сума. Виж после за почерпката се одухват бая парички  Mr. Green  А иначе мисля, че за теб не е задължително да си кръстена, но мисля, че кръстникът(кръстницата) трябва да са ...Но това е по непотвърдена инфо  Thinking

Ние имаме 2-ро зъбче  bowuu и вече почти приличаме на зайче - с два значително големи зъба отгоре tooth
Научихме с в неделя да се чукаме с яйца и да пием със сламка - направо толкова много емоции ми се събраха, че първият ми работен ден мина даже леко и спокойно....

Днес времето май ще е кофти, ноооо....аз ви пожелавам да ви е слънчево на душата  Hug

ето едно кафенце за събуждане:

Хубав ден   bouquet

# 159
Някои случайно да знае фирма или бригада от региона,която изработва кладенци?
Оторизирана такава фирма е ЕТ "Геостон- Ив. Михайлов". Офиса му се намира .....следва дълго обяснение като за човек, който не е от Търново  Joy.....,  Като застанеш на тротоара с/у РИОКОЗ отдясно има малка уличка от другата страна на която, т.е. отдясно се пада и на РИОКЗ има малка сграда /преди там имаше някакво заведенийце, сега незнам дали го има/. Та в тази сграда на първия етаж в дъното му се намира офиса на тази фирма.
За допълнителна информация може да се поинтересувате и в Басейнова дирекция, тъй като така или иначе сондиран и направен кладенеца трябва да се регистрира при тях - регистрацията е безплатна /поне беше/.

# 160
Здравейте момичета.
Някой може ли да ми каже колко струва едно кръщене в църквата?И дали майката тоест Аз трябва да е кръстена и тя в църква?
една моя приятелка е кръщавала тези дни детето си в Катедралата-ритуалът е струвал 30лв Peaceне е задължително майката да е кръстена-църквата няма да откаже никой от приемане на християнската вяра Peaceаз не съм кръстена също,но ще се възползвам от кръщенето на Лили да мина незабелязано и аз и да ме кръстят Mr. Greenсамо,че в Бачковския ще ми струва 50лв. на глава Sunglasses
Лили има 2 нови номера-облизва се на бира и се моли:пий бии! Laughing
другият,с който повече се гордея,е че пее "мила моя мамо" Heart Eyes

# 161
ето нещо оптимистично за нашите деца

http://www.borbabg.com/?action=news&news=262

# 162
Не звучи зле,но аз май - съм по - скоро от песимистите,не ми звучи и възможно.Поне в близко бъдеще Thinking По тези критерии,които са описани много от площадките трябва да се сринат и изградят наново,а друга част да се преместят.Миналото лято за нашата едвам се преборихме с общината една ограда да сложат ( и ограда е силна дума ,нещо подобно),а камо ли такива генерални реконструкции,но все пак......Дай Боже,дано.....

# 163
Москва не вярва на сълзи Naughty

# 164
  • Някъде в Европа...

Цитат (последното изречение) :  "Дали това е възможно и кой ще финансира и осъществи иначе добрата идея, засега остава без отговор".   Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт