Актуални координати на доц. Тодоров - УНГ ИСУЛ

• 16 644
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, моля да ми дадете актуални координати на доц.Тодоров специалист УНГ в ИСУЛ.
На тел. 865 10 71 на адрес ул. "Димитър Хаджикоцев" № 102 - частен кабинет, не отговаря никой, както и в ИСУЛ на тел. 9432 426. Ще Ви бъда благодарна, ако ми предоставите точни телефони на доцента и адрес на частния му кабинет.
Благодаря предварително!

# 1
Частният му кабинет е на адреса, който си посочила. Аз ходя направо там, без да се обаждам, часове не записва. От 16.00 до 19.00 часа приемаше последно, преди месец. Отиваш и изчакваш. Не се чака по много.

# 2
Как се стига до тази улица, в кой р-н се намира?

# 3
В Лозенец, срещу басейна Спартак, първата успоредна на него е;
т.е. срещу Спартак има една улица стръмна нагоре, по нея тръгваш и първата в дясно е "Д.Хаджикоцев", има и надпис на блока с кабинета.

# 4
Преди два-три месеца си запазихме час по този телефон, но приемното време беше между 17 и 19 часа. По телефона търсих доцента също в този времеви интервал, и винаги беше там. Всички пациенти, които засякохме, бяха с час. Между другото, там има кабинет и синът му, така че, ако запазвате час, трябва да уточните при кого - при доцент Тодоров(бащата) или при доктор Тодоров(сина). Успех! 

# 5
Там си работи докторът. Ходихме съвсем скоро с предварително записан час. Но имаше и пациенти, които си изчакваха направо реда, без да са се записвали. След като слезеш на басейна, тръгваш по една пътечка (минава съвсем малко през Южния парк), малко е стръмна, върви на горе. Като излезеш от паркчето питаш.

# 6
  • София
Момичета, доволни ли сте от доц. Тодоров. Много са противоречиви мненията и не само за него. Ние имаме записан час за понеделник, но честно казано се колебая. Другият ни вариант на този етап е доц. Улевинов. При нас проблемът е с ушите и по-точно караме 7- и отит началото на годината.

# 7
Препоръчайте ми добър лекар УНГ в София. Спешно е!

Общи условия

Активация на акаунт