Оздравителни програми за често боледуващи деца

• 1 546
  • 1
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Има ли такова нещо?
 Дъщеря ми е на 5 г. влязохме в някакъв цикъл на чести боледувания с бързи усложнения(бронхит, пневмония). Всеки следващ вирус ни хваща лесно и бързо слиза надолу което налага силни лекарства и отслабва организма още повече. Не знам дали има имуностимулатори или добавки за имунитет който не сме пили и ефект никакъв. Мината зима имахме нещо като хронична пневмония. Лятото изкарахме горе долу добре. От началото на новата учебна година сме с два бронхита вече, а още е октомври и как ще караме зимата не знам. Страх ме е да я пратя на градина - това означава още лекарства. Искам да зарежа всички хапчета и градската среда да си взема отпуск и да я заведа на място с добър климат, подходящи процедури, гимнастика, храна и условия който да променят нещата.
 Ако някой е преминал нещо подобно нека да сподели.

# 1
Минала съм по този път, пробвала съм какво ли не, чуството е че си в един затворен кръг, от който няма измъкване. Имам две дъщери, които от раждането си боледуваха непрекъснато. Започнахме с традиционна медицина, после ходехме при "най-добрите" хомеопати, минахме през разните водорасли и коластри и иглотерапии и нищо!!!. И всеки път се стигаше до усложнения и болница. Познавах всички известни специалисти и добри отделения. Била съм и противогрипни ваксини - не спряха да боледуват същата зима! Хронични бронхити, ринити, не помня колко пневмонии, алергии от всичко и от каквото се сетиш и не се сещаш допълнително, хормонолни изменения и придвете деца. И понеже няма нищо случайно на тази земя, срещнах създателите на билков екстракт, създаден изцяло от български билки и започнахме аз с двете деца лечение, което е на принципа на клетъчното изчистване и премахване на първопричината за възникналите проблеми. Уникалното на това лечение за разлика от дугите видове нетрадиционни методи е, че организмът сам определя приоритетите за действие си. Няма никаква субективна намеса . И  имунната система е едно от първите неща, което се възстановява.Уникално за деца - няма лекари, няма лекарства, изключваш че има болести! Екстракта се казва ЕЛРОН, минал е през лабораторни изследвания, лицензиран е , но не се разпространява в аптеки.Работи се с всеки индивидуално като това не води до допълнително заплащане.   Хората там са невероятни. Телефон:0878-377-839-"Каселена"-София   

Общи условия

Активация на акаунт