1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 641
  • 442
  •   1
Отговори
# 15
Да се върнем в доброто старо време.
http://www.youtube.com/watch?v=51_DdUT1gl8&feature=channel
О, миг поспри!
да се върнем
ама тъкмо се сдобриха - блаженство
и после айде пак
но всеки път се наслаждавам на тези моменти

# 16
Да се върнем в доброто старо време.
http://www.youtube.com/watch?v=51_DdUT1gl8&feature=channel
О, миг поспри!
да се върнем
ама тъкмо се сдобриха - блаженство
и после айде пак
но всеки път се наслаждавам на тези моменти
Е, да при тия двамата е така. Не се научиха да бъдат щастливи и туй то. Те карат на приципа " Има много раздели в живота / после идват и срещи нали / за ония прекрасни мигове после / заслужава сега да боли" Но филмът още не е свършил .................. Praynig

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 18:45 от Venetat

# 17
Здравейте и от мен. Надявам се да ме приемете. Много ми харесва филма. Искам да попитам понеже по нова свърши как Шехерезада губи бебето тук никаде ненамирам какво стана след това или поне нещо друго? Извинявам се че така ви питам но ...................

# 18
За анкетата:Да,бих споделила и бих започнала на чисто,ако наистина любовта ни е възродена след толкова наши грешки и болки.
Човек трябва да се учи от грешките си.Аз мисля,че Ак и Фюси се осъзнаха че децата им ги свързват и че току-така не могат да се разделят. Тези изневери могат само да ги направят по-добри/в техния случай/

# 19
Здравейте и от мен. Надявам се да ме приемете. Много ми харесва филма. Искам да попитам понеже по нова свърши как Шехерезада губи бебето тук никаде ненамирам какво стана след това или поне нещо друго? Извинявам се че така ви питам но ...................

Ти гледа ли  66 епизод по НОВА?

# 20
  • В тъмната гора.

За мен Шехерезада компромиси не може да прави....ще и приседне ама компромис никога няма да направи.

Макар, че след 66 епизод вече нищо не е както преди...има разделяне м/у децата. В един момент си мислех, че Онур направо си го изкарва на Каан, когато майка му беше в Баку.

Когато се сдърпаха за работата в Баку беше много грозно...точно на закуска и то пред децата.

А и Керем като вземе да грачи на Бенну...тази бременна жена как не се свърши...всеки я навиква.

# 21
За анкетата : Мисля, че ще си призная, за да започнем начисто връзката си, но ще помисля преди това.

# 22
Mishel
Мисля,че Шех прави компромис ама ..."с клизма",т.е. много трудно,след хиляди размисли и убеждаване от вс нейни близки ибла,бла.... И първо реагира,както тя си знае.

# 23
Макар, че след 66 епизод вече нищо не е както преди...има разделяне м/у децата. В един момент си мислех, че Онур направо си го изкарва на Каан, когато майка му беше в Баку.

Когато се сдърпаха за работата в Баку беше много грозно...точно на закуска и то пред децата.

А и Керем като вземе да грачи на Бенну...тази бременна жена как не се свърши...всеки я навиква.[/b][/color]
[/quote]

Затова го харесвам филма много е реален и при нас се случва и да се скараме пред децата (за огромно съжаление)и понякога се получава че си деля децата ,а те са мои родни обаче така се случва един път защитавам едното друг път пък другото не може на кантар да се сложи всичко
А за анкетата ДА ще му кажа и както Фюсун прие изневярата му примири се с нея и прие дори детето му така и той трябва да се справи

# 24
  • Варна
Обувки изтрити,голямо гуш на всички Hug Hug Hug

За всички момичета които творят и пишат тук Grinning

Гласувам с опция 1  Peace

# 25
гласувах - не . изчивях ме греховете си какво повече стига толкова. при тях нещата са простички. не ги преживавам, няма я голямата лов. има семейство.деца и какво....грешки. е двамата ги направиха. и

# 26

За мен Шехерезада компромиси не може да прави....ще и приседне ама компромис никога няма да направи.

А и Керем като вземе да грачи на Бенну...тази бременна жена как не се свърши...всеки я навиква.

Да, всичко тече, всичко се променя. Дори и голямата любов сама по себе си май не е гаранция за щастие. Трябва непрекъснато да се бориш за нея.

# 27
74 и 76 еп.   има ли ги преведени БЛАГОДАРЯ ВИ

# 28
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

Onur will steal Sehrazat from the other man.
Онур ще отмъкне(открадне) шех от другият мъж

Милийет Кафе обяснява че краят на 1001 нощи ще е пълен с изненади. Раздялата на Онур от шех го води до пиене и жени. шех приема предложението на Енгин и Онур разбира за това от вестниците.
1001 нощи казва довиждане на Канал Д. През няколкото месеца напрежението беше много силно и някои нови герои се включиха във филма...Yasemin Ozturk.........Ege Aydan etc.
Джасмин играе последното увличение на Онур. Докато има връзка с нея Онур научава от вестниците за предстоящата женитба на шех и полудява от този факт. На края на сериала Онур ще вземе(или открадне) шех от Енгин. шех се съгласява на предложението на шефа си защото иска да остави миналото си зад гърба си и смята че един нов брак мове да и помогне.

# 29
В анкетата гласувах с не. Нещата са минали и заминали. На него по-добре ли ще му е като знае истината?

Общи условия

Активация на акаунт