1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 630
  • 442
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
момичета, не бях ви чела 4 дена , направо се уцудих какво сте писали , не мога да повярвам че това ни чака.
благодаря ви седам да гледам сериите.

# 46
четох,четох ама нямате прочитане Simple Smile

# 47
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

Onur will steal Sehrazat from the other man.
Онур ще отмъкне(открадне) шех от другият мъж

Милийет Кафе обяснява че краят на 1001 нощи ще е пълен с изненади. Раздялата на Онур от шех го води до пиене и жени. шех приема предложението на Енгин и Онур разбира за това от вестниците.
1001 нощи казва довиждане на Канал Д. През няколкото месеца напрежението беше много силно и някои нови герои се включиха във филма...Yasemin Ozturk.........Ege Aydan etc.
Джасмин играе последното увличение на Онур. Докато има връзка с нея Онур научава от вестниците за предстоящата женитба на шех и полудява от този факт. На края на сериала Онур ще вземе(или открадне) шех от Енгин. шех се съгласява на предложението на шефа си защото иска да остави миналото си зад гърба си и смята че един нов брак мове да и помогне.

EEE това ми хареса ако трябва ще помагаме ББ: за отвличането
тъмна нощ...онур на кон...група фенки от Forum.BG-Mamma
в храстите чакат със затаен дъх тайният знак...следва продължение smile3530

# 48
На мен Фюсун започва да ми харесва все повече и повече. Някак помъдряла и умиротворена ми се вижда откакто се разведе с Али Кемал. Каточе ли за себе си е открила важните неща в живота. Сега ни показва други черти от характера си. Това ми харесва в този филм, че героите се променят според изпитанията, които им предлага животът. Развиват се, реагират на превратностите на съдбата, понякога според нашите очаквания, а понякога - не. И както в живота никой не е само добър или само лош. Дори Еда си има своите болки, дори и мистър Идеален си има трески за дялане. И точно защото са толкова реални героите ни станаха така близки. Страдаме с тях, радваме се за тях, ядосваме се, хвалим ги и ги критикуваме. За малко в предишната тема да се хванем и за косите. Просто авторите на този филм са майстори. И макар, че често ни изпълват с отрицателни емоции и им се сърдим, просто не ни оставят равнодушни.
Много дълго стана  Embarassed Sorry

# 49
ееееееееееее да знаете, момичета, с каква радост прочетох тези 3 страници Hug

станали сме като семейство -  малкия спор ни дйства доста освежаващо Heart Eyes Heart Eyes

anna3com,   bouquet че така умело пречупи ситуацията

Шмети...хубо де... давам ти и Онур да  не  се опитваш да ни пробутваш и Керем, пък за мен знаеш кой
smile3534

Шехи
има право да се цупи... ама прекалява на моменти... особено... това  с колата( гледала съм до 73 еп) Rolling Eyes зарязва децата и хуква... колкото и да се обидя на мъжа ми, няма да си зарежа детето, я! хем се цупи на Феридевс... хем и оставя децата! и наистина не мога да я разбера -  събота , неделя все работи... сега вече хляба и не зависи от работата...ами да се поспре малко!

Онур, прекали ,вярно е, и някак си не му отива на изградения отпреди образ , да се страхува от  жена си Joy

Керем и той е за бой Mr. Green.. все тревожи Бенну... как пък никой не я съжали и нея...

# 50
anna3com ББ: благодаря за превода
е как пък точно това никой не го преведе най- важната новина
и как ще й помогне още един брак, ами Каан с още един татко - милия, но и аз мислех че ще приеме предложението. Може би защото пак сама остана, без опора. Като вид защита знам ли
на Онур ще му простим за журналистката щом ще я краде Шех къде ще идем
и е добре че 1001 нощ се сбогувал с канал д- поне свършиха притесненията за 4 сезон

KRASSI_EL ББ: пиши ме и мен в отряда и аз ще помагам

anna3com ама как ги измисляш все такива Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:38 от castanea

# 51
Абе много е хубав Керем на тези снимки. Особено на втората. Rolling Eyes

# 52
А не е ли време Онур пак да яхне коня и да изкара някой монолог на фона на разтърсваща музика?

# 53
А не е ли време Онур пак да яхне коня и да изкара някой монолог на фона на разтърсваща музика?

А може ли аз да съм коня Simple Smile Simple Smile  Laughing

# 54

Абсолютно съм съгласна - такова нещо не се забравя! Особено ако това е била първата му истинска любов, която дори не е споделена! Ако бях Бену не бих го забравила ... поне така си мисля

а аз нямаше и да се омъжа за него
като слон помня аз

Шехи[/color] има право да се цупи... ама прекалява на моменти... особено... това  с колата( гледала съм до 73 еп) Rolling Eyes зарязва децата и хуква... колкото и да се обидя на мъжа ми, няма да си зарежа детето, я! хем се цупи на Феридевс... хем и оставя децата! и наистина не мога да я разбера -  събота , неделя все работи... сега вече хляба и не зависи от работата...ами да се поспре малко!

аз гледах вкл и 73
за по улегнала я вземам аз първо мисли после действа този път. усети се че няма как да си тръгне с ряз
ама ще я видя в следващия епизод какви ще ги измъдри че този малко драматично свърши може пък и да си премълчи
ама като гледата 73 ще пишем пак

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:51 от castanea

# 55
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

# 56

...... а аз -седлото! Mr. Green

# 57

...... а аз -седлото! Mr. Green
На опашката, мили дами.  Joy Joy

# 58

[/quot
Наистина, анна, само една дума сме подминали в текста, но тя придава съвсем друг смисъл на нещата. Преди малко си превеждах с онлайн речник и граматика в ръка, та вече дишам по-спокойно. Думата май  не е много използвана, защото един от речниците не ми я преведе, но другият даде значение"stealing by snatching"  Grinning

# 59
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=384
ударете едно рамо, че няколко филма ни дишат във врата.

Общи условия

Активация на акаунт