1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 659
  • 442
  •   1
Отговори
# 60
Така в предните теми бяхме стигнали до...бельото на Онур!
Представяте ли си?! Joy Joy

# 61
А не е ли време Онур пак да яхне коня и да изкара някой монолог на фона на разтърсваща музика?

А може ли аз да съм коня Simple Smile Simple Smile  Laughing

...... а аз -седлото! Mr. Green
На опашката, мили дами.  Joy Joy
няма да може да си поеме дъх явно пак няма монолог да чуем

# 62
А не е ли време Онур пак да яхне коня и да изкара някой монолог на фона на разтърсваща музика?

А може ли аз да съм коня Simple Smile Simple Smile  Laughing

...... а аз -седлото! Mr. Green

#2gunfire #2gunfire ще се гръмна - не се сетих за седлото Simple Smile Аз може и книгата (1001 нощ) да стана за него - да ме разгръща всеки ден и всяка нощ  Laughing да мокри пръст и да обръща страницата Simple Smile) Сори за отклоненията

А тея сценаристи в 3 сезон няма ли да покажат малко повече от страста между двамата, много са ми страстни и накрая - хоп една целувка ?!?! Разбирам че се излъчва в Турция и там може да не е много прието да се излъчват такива сцени , но все пак .....

# 63
хич не му мислите доброто на Онур-чо... мислите ли псоле Шехи какви ще му ги надроби, а? Mr. Green

# 64
Ха ха ха тя опашката била много дълга. Много ме развеселихте с бельото и книгата.

# 65
хич не му мислите доброто на Онур-чо... мислите ли псоле Шехи какви ще му ги надроби, а? Mr. Green
стяга куфарите то е ясно

еееееееее danguleva с тази книга  Joy Joy Joy
 браво

# 66
Ха ха ха тя опашката била много дълга. Много ме развеселихте с бельото и книгата.

Разчленяването на Онурката и Керем отдавна,отдавна сме го правили  N-пъти..... bowuu
стяга куфарите то е ясно

Ами,да на Шехче като не й "харесваме"- прав й път, тя е спец в това... Wink

# 67
За тях двамата винаги може още.

# 68
Не се майтапя ама Симона току що ми писа това за края след като и писах че сме откарали няколко момичета до бърза помощ след новината днес.
ББ: Anna,
the final off bbg is with the wedding of onur and seh, 100% so calm the girls ,i know for sure,
или на български: финала на 1001 нощи завършва със сватбата на Онур и шех, 100% така че успокой момичетата, знам със сигурност.

# 69
 Laughingмомичета за вас онур
аз повече харесвам керем
 Heart Eyes
и пак да нахалствам кога ще пуснат сериите 75-77
да си поплачем Cry

# 70
Днес много сте се разписали.От обяд не съм влизала и едвам ви изчетох.Като прочетох последните ББ и настръхнах цялата.Дай Боже Praynig Praynig Praynig Praynig

# 71
Не се майтапя ама Симона току що ми писа това за края след като и писах че сме откарали няколко момичета до бърза помощ след новината днес.
ББ: Anna,
the final off bbg is with the wedding of onur and seh, 100% so calm the girls ,i know for sure,
или на български: финала на 1001 нощи завършва със сватбата на Онур и шех, 100% така че успокой момичетата, знам със сигурност.

ББ: някой папрак май си е свършил работата
няма да слагам икони че ще стане прозрачно язък за белите букви
и да поздравиш симона с тез хубави новини

# 72
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

Onur will steal Sehrazat from the other man.
Онур ще отмъкне(открадне) шех от другият мъж

Милийет Кафе обяснява че краят на 1001 нощи ще е пълен с изненади. Раздялата на Онур от шех го води до пиене и жени. шех приема предложението на Енгин и Онур разбира за това от вестниците.
1001 нощи казва довиждане на Канал Д. През няколкото месеца напрежението беше много силно и някои нови герои се включиха във филма...Yasemin Ozturk.........Ege Aydan etc.
Джасмин играе последното увличение на Онур. Докато има връзка с нея Онур научава от вестниците за предстоящата женитба на шех и полудява от този факт. На края на сериала Онур ще вземе(или открадне) шех от Енгин. шех се съгласява на предложението на шефа си защото иска да остави миналото си зад гърба си и смята че един нов брак мове да и помогне.

EEE това ми хареса ако трябва ще помагаме ББ: за отвличането
тъмна нощ...онур на кон...група фенки от Forum.BG-Mamma
в храстите чакат със затаен дъх тайният знак...следва продължение smile3530

ХА ХА и какво......... Joy Joy Joy

# 73
и аз чакам продължението

# 74

Общи условия

Активация на акаунт