1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 649
  • 442
  •   1
Отговори
# 30
Като говорим за изчистване на греха-си мисля Фюсун за да я приеме отново Надиде/така мисля че става-гледала съм до 73/  трябваше да го убие оня негодник,не че имаше какво друго да стори в случая.
Т.е.-така за пред Надиде изчиства греха от себе си и името си,така може би трябва да разбираме посланието на сценаристите. И се надявам Надиде да я приеме,а не да и говори да не си мисли че може да се ожени пак за АК. Според мен се промени отношението на Надиде към Фюси след убийството,като че ли я приема?!Или греша?

# 31
Mishel
Мисля,че Шех прави компромис ама ..."с клизма",т.е. много трудно,след хиляди размисли и убеждаване от вс нейни близки ибла,бла.... И първо реагира,както тя си знае.
ама късмет има с Онур бързо й прощава, защото нейните компроси с голямо закъснение идват

А и Керем като вземе да грачи на Бенну...тази бременна жена как не се свърши...всеки я навиква.
и на мен ми е съвестно за нея въпреки, че я смятам малко за слабохарактерна. ама то от чудене къде по напред да огрее сигурно така става. другите се оправят криво ляво пък ти не ожеш да изплуваш от дъното. Ама много й се чудя - Защо каза на Керем че Онур следи Шех- ей това не мога да си го обясня

# 32

За мен Шехерезада компромиси не може да прави....ще и приседне ама компромис никога няма да направи.

Макар, че след 66 епизод вече нищо не е както преди...има разделяне м/у децата. В един момент си мислех, че Онур направо си го изкарва на Каан, когато майка му беше в Баку.

Когато се сдърпаха за работата в Баку беше много грозно...точно на закуска и то пред децата.

А и Керем като вземе да грачи на Бенну...тази бременна жена как не се свърши...всеки я навиква.

Съгласна съм за Шех и Онур ...  Peace

А, за Керем и Бенну -  Rolling Eyes ми, аз съм гледала само до 72 серия и останах с точно обратното впечатление, че Бенну е тази която постоянно мрънка за нещо. Керем предимно я игнорира и не се занимава много с нея - това не харесвам в него сега...

# 33
Шмети айде гледай и 73

# 34
Шмети и 74

# 35
Шмети айде гледай и 73

Довечера  Rolling Eyes... ако приспя децата на време... Tired  и това ще стане ...  Laughing Hug

# 36
е стига де нали го няма целия или го има вече

# 37
castanea
ами Бену му каза,но мисля че между тях има доверие,т.е. Керем няма да я злепостави.
Да,вярно е че Бену само мрънка и Керем се държи вяло с нея,но какво друго да направи?!

Е, нали 74 го няма целия,като стане целия тогава.

# 38
Не още май го няма целия. Аз изгледах само преведените части.

# 39
castanea
ами Бену му каза,но мисля че между тях има доверие,т.е. Керем няма да я злепостави.
Да,вярно е че Бену само мрънка и Керем се държи вяло с нея,но какво друго да направи?!

доверие ли не знам newsm78
общо взето се помрачава Бену ако Керем каже нещо за Шех
мисля че не забравила съвсем старите дни. може би аз не му вярвам че няма да я злепостави
Не още май го няма целия. Аз изгледах само преведените части.
аз ги чакам всичките, че иначе се изнервям

# 40
Здравейте и от мен. Надявам се да ме приемете. Много ми харесва филма. Искам да попитам понеже по нова свърши как Шехерезада губи бебето тук никаде ненамирам какво стана след това или поне нещо друго? Извинявам се че така ви питам но ...................
Добре дошла, мила Hug
Извинявай, аз уж щях да посрещам всеки на входа ама се отплеснах по новините. Относно въпроса не ми стана ясно какво точно те интересува? Ако питаш за сериите след това има ги с бълг. субтитли на 1 страница. А иначе те много, много не обясняват за пометването на бебето. Просто живота продължава и това е.

# 41
castanea

мисля че не забравила съвсем старите дни

Ами не вярвам да ги забрави!  Rolling Eyes Гадно е да знаеш, че любимия ти е обичал друга - много повече от теб самата - а, ако това е най добрата ти приятелка, е още по болезнено...

# 42
Шмети така е да една вечна сянка виси

ками 69 и аз мисля че надиде вече с други очи гледа на фисюн

# 43
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

Onur will steal Sehrazat from the other man.
Онур ще отмъкне(открадне) шех от другият мъж

Милийет Кафе обяснява че краят на 1001 нощи ще е пълен с изненади. Раздялата на Онур от шех го води до пиене и жени. шех приема предложението на Енгин и Онур разбира за това от вестниците.
1001 нощи казва довиждане на Канал Д. През няколкото месеца напрежението беше много силно и някои нови герои се включиха във филма...Yasemin Ozturk.........Ege Aydan etc.
Джасмин играе последното увличение на Онур. Докато има връзка с нея Онур научава от вестниците за предстоящата женитба на шех и полудява от този факт. На края на сериала Онур ще вземе(или открадне) шех от Енгин. шех се съгласява на предложението на шефа си защото иска да остави миналото си зад гърба си и смята че един нов брак мове да и помогне.

EEE това ми хареса ако трябва ще помагаме ББ: за отвличането

# 44
castanea

мисля че не забравила съвсем старите дни

Ами не вярвам да ги забрави!  Rolling Eyes Гадно е да знаеш, че любимия ти е обичал друга - много повече от теб самата - а, ако това е най добрата ти приятелка, е още по болезнено...

Абсолютно съм съгласна - такова нещо не се забравя! Особено ако това е била първата му истинска любов, която дори не е споделена! Ако бях Бену не бих го забравила ... поне така си мисля

Общи условия

Активация на акаунт