1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 740
  • 442
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, прекрасни сте!!! Hug
Много ви се радвам!!! Разведрихте ме, създадохте ми настроение!!! Хиляди благодарности!!!  bouquet
Продължавайте в същия дух!!!

# 226
Темата наистина е образцова,забавна и вдъхваща живот и настроение дано и предстоящите да са такива bowuu Hug  Специални благодарности на Анна,за инфото,прекрасното наестроение,което създаде за всички нас и за финала за Бенну-Керем,който направи заради мен,с което я поизмъчих,но ме зарадва безкрайно много  bouquet  bouquet  bouquet Браво на сирен62 за стихчето чудесно е  bouquet Hug  Радвам се на всички коментиращи и споделящи мнение и емоций,тук наистина е като с приятели на кафе Heart Eyes  Благодаря и на ВЗ за винаги интересното инфо и ако може ще я помоля да преведе 7-те съвета на Мевлана ... 7-мия е преведен и много поучителен,предполагам и другите са интересни newsm78предварително благодаря Hug  Шеф моля те не се сърди,кажи какво става с екскурзията,нямам търпение Blush  bouquet

# 227
шмети, ама и причките го харесват Халит/Онур. Какъв Керем, какви езера ми говориш бе джанъм?

# 228
А сега малко снимки за почитателите на Джейда/Бену

Сцена от Титаник....

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 07:26 от anna3com

# 229
Добро утро момичета! Coffee
Голяма веселба съм изтървала снощи! Joy Joy Joy cheers
Anna3com! Hug Hug Hug ЧУДЕСНИ НОВИНИ! В предната тема предположих, че точно такъв ще бъде финала! Дано да бъде така!
А ние ще  lalalala cheers  и    newsm19

# 230
Един поздрав от най- готиния мъж! Шмети, извинявай!
http://www.youtube.com/watch?v=0rcFWP9AZXE&feature=related

# 231
А относно анкетата - категорично не си признавам изневярата! Има неща, които по-добре да останат скрити, няма нужда да се нараняват излишно любимите  хора. Минало, заминало... Важно е да се извлече поука.

# 232
 И аз мисля като Mimata67 - да преценим какво печели ми губим. Не, че съм го правила, но по темата........
Някой по напред пише, че 74 еп има до 8 части, аз намерих до 5.
Дайте линка до 8 част.
Айде спорен ден.

# 233
  • на втория етаж
  bouquet  bouquet  bouquet

# 234
  • Между гори и планини
Добро утро момичета и хубав ден!
тази сутрин станах рано и гледах от епизодите на турски, та отново разгърнах книгата "1001 нощ" и зачетох началото и някой от стиховете.
Дано не ви досаждам, но ще ви напиша част от първи разказ и стих който доста добре описва Онур и Шех с техните взаимоотношения.

Разказват - пък само Аллах знае дали е така, - че много, много отдавана, в незапомнени времена чак към Индия и Китай в някаква страна живял цар. имал той воини и приближени, слуги и свита, имал и двама синове - юнаци, но големият бил по юнак. Наследил страната и управлявал справедливо. Обикнал го народът по неговите зими. Той се казвал цар Шахриар. .... Цели 20 години спокойно си течал животът....  тук ще пропусна част от многословният разказ...  Цар Шахриар наредил да се приготвят за път. Изпънали шатрите извън града. Седнал в шатрата и рекъл на слугата си : "Никой да не влиза при мен!"
Преоблякъл се и скрито се промъкнал в двореца, седнал пред прозореца който гледал към градината. Ето че наложниците и робите заедно с господарката си излезли там, пристъпил към нея черен роб, прегърнали се и двамата започнали да се любят.......

.... Не доверявай на жените, не вярвай в техните обети!
Любов, омраза - всичко крият в цепката между нозете!
те се преструват, вероломството покриват с бляскави одежди.
...

Ето го стиха който като чета чувам гласа на Онур  Laughing

събра ни времето лъжливо - раздели ни!
Сърцето в суша страшна се стопява!
Очи разплакани желаят да те видят
и след раздяла срещата очакват...
о, виж ти, изгрев на луната светъл,
сърцето как от обич се разкъсва,
как спомня си вкуса на плод запретен,
след който мъката отрова пръска!
О, слънчева омая, ти блестиш
и сърцето ми в плам изгаряш,
събираш черни и горчиви мисли -
надеждата за среща не оставяш!
Блесни, о , изгрев на луната светъл,
да видя в теб лицето лъчезарно!
Доволен съм от мъката си нежна -
във всяка обич мъката припламва....

992 нощ!

# 235
  • София-Банкя
Здравейте момичета, снощи бях труп , легнах си рано и не можах да ви изчета докрай, но сега се радвам на хубавите новини.
Обичайте се, бъдете добри, че животът е много кратък.
Спорен ден на всички!
Специални благодарности на anna3com! Да си жива и здрава момиче!

# 236
Добро утро и от мен
Олинце хиляди благодарност за прекрасния стих. Ох, сега май и книгата ще трябва да се чете.
Лек и успешен ден на всички.

# 237
Добро утро и от мен
Олинце хиляди благодарност за прекрасния стих. Ох, сега май и книгата ще трябва да се чете.
Лек и успешен ден на всички.
книгата се чете у дома здраво Simple Smile каката се е побъркала с тоя филм повече и от мен та и книгата взе да чете чак newsm78

# 238
Вие сега ли си купихте книгата. Вчера ми дадоха линк на издателство труд.
Обаче много ми се видяха 66 лева. Някой знае ли я в по евтин вариант, не държа да е лукс издание.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт