1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 677
  • 442
  •   1
Отговори
# 240
Вие сега ли си купихте книгата. Вчера ми дадоха линк на издателство труд.
Обаче много ми се видяха 66 лева. Някой знае ли я в по евтин вариант, не държа да е лукс издание.
нашата е стара,от младоста ми Laughing

# 241
Добро утро на всички  Grinning
Чета Ви редовно , но за пръв път пиша. Незнам дали ще ми се получи newsm78  Желая на всички приятен ден.

# 242
Добро утро и от мен Simple Smile

По радиото чух че Онур щял да целуне всяка фенка , която пише тук в bg-mamma и ето ме и мен Simple Smile

Слънчеви усмивки и весело настроение на всички !!!

# 243
  • Между гори и планини
Не сте видели вие от обич скръб такава -
тя нито се купува, нито се продава!
Дори Аллах не може таз обич да погуби,
а в стих не се възпява от обич дух изгубен!
Далече са лицата които съм обикнал,
но пак из паметта ми любимите поникват...
В сърцето е заседнал сладък спомен....
...
Аз взора си изгубих, удавих се в сълзите,
изчезнаха от него на радостта ми дните,
въздишам всеки миг аз, оплаквам я виновно,
макар, че тя извърши деяние греховно....

# 244
Анче благодаря за снимките на Джейда,май само аз съм й фенка,но едва ли има нейна снимка,която да нямам или да не съм видяла newsm78 имам в компа цяла папка със снимки от филма и естествено повечето са нейни Hug    Олинце много хубави и добре подбрани стихове,браво  bouquet

# 245
  • Варна
Добро утро и на мен Hug Hug Hug

Анна 3 ком, не ми се вярва, мила, да имаш душмани сред нас. Хайде , и на теб приятна вечер.

Какви душмани,Анито е супер Heart Eyes  bouquet

Олинце,прекрасни стихове,Благодаря че ги сподели  bouquet
Идва ми да си купя книгата,но толкова пари сега не мога да отделя Rolling Eyes

Лек ден на всички Grinning

dafi_83,и аз съм и голяма фенка на Джейда,страхотна жена е Heart Eyes

# 246
Добро утро!
Гласувах с първа опция - това е личната ми позиция.

# 247
Здравейте и от мен. Надявам се да ме приемете. Много ми харесва филма. Искам да попитам понеже по нова свърши как Шехерезада губи бебето тук никаде ненамирам какво стана след това или поне нещо друго? Извинявам се че така ви питам но ...................

Ти гледа ли  66 епизод по НОВА?

Да глрдах го.

# 248
Аз гласувах за 2 опция.

# 249
Добро утро и от мен! Hug

Сега се опитвам да гледам 73 епизод - дано днес да го изгледам  Tired До 4 част съм и само да кажа, че Шех реагира много адекватно за момента - аз, ако разбера, че съпруга ми ме следи такъв скандал ще му спретна, чееееееее....  Crazy Хубавото е, че и двамата се обичат, но лошото е, че няма реална комуникация между тях ...  Crossing Arms Разговори трябва, разговори ... Като догледам серията пак, ще пиша, по въпроса ...  Laughing Стана ми мъчно за Бурхан - как плаче - кръв да ти капне на сърцето като виждаш стра човек така да страда  Cry А и децата - каква огромна травма е това за тях ...  Confused АК естествано, пак най добре приема ситуацията - ама толкова може да се очаква от него ...  Whistling

Олинце хвърляй като имаш време по някой и друг пасаж от  книгата - наистина е интересно...  Grinning

dafi_83 и аз, съм голяма фенка на Джейда Party - покрай нея, Керем ми стана  любимец, да знаеш ...  Laughing

ani-r и аз не разбрах - само до 66 епизод ли си гледала?  Rolling EyesНа първа страница има епизодите нататък ... до 73 със субтитри, ако не си ги гледала, може да ти е интересно и от там да ги гледаш... Peace

# 250
Добро утро и от мен! Hug

Сега се опитвам да гледам 73 епизод - дано днес да го изгледам  Tired До 4 част съм и само да кажа, че Шех реагира много адекватно за момента - аз, ако разбера, че съпруга ми ме следи такъв скандал ще му спретна, чееееееее....  Crazy Хубавото е, че и двамата се обичат, но лошото е, че няма реална комуникация между тях ...  Crossing Arms Разговори трябва, разговори ... Като догледам серията пак, ще пиша, по въпроса ...  Laughing Стана ми мъчно за Бурхан - как плаче - кръв да ти капне на сърцето като виждаш стра човек така да страда  Cry А и децата - каква огромна травма е това за тях ...  Confused АК естествано, пак най добре приема ситуацията - ама толкова може да се очаква от него ...  Whistling

Абе аз ще ги гледам ама ми е лубопитно какво става с това бебе.
Олинце хвърляй като имаш време по някой и друг пасаж от  книгата - наистина е интересно...  Grinning

dafi_83 и аз, съм голяма фенка на Джейда Party - покрай нея, Керем ми стана  любимец, да знаеш ...  Laughing

ani-r и аз не разбрах - само до 66 епизод ли си гледала?  Rolling EyesНа първа страница има епизодите нататък ... до 73 със субтитри, ако не си ги гледала, може да ти е интересно и от там да ги гледаш... Peace

# 251
Не сте видели вие от обич скръб такава -
тя нито се купува, нито се продава!
Дори Аллах не може таз обич да погуби,
а в стих не се възпява от обич дух изгубен!
Далече са лицата които съм обикнал,
но пак из паметта ми любимите поникват...
В сърцето е заседнал сладък спомен....
...
Аз взора си изгубих, удавих се в сълзите,
изчезнаха от него на радостта ми дните,
въздишам всеки миг аз, оплаквам я виновно,
макар, че тя извърши деяние греховно....

Олинце, прекрасен стих. Това за Онур ли е писано?! Всъщност авторите май внимателно са изчели книгата и са опитали да въплатят във филма нейния дух. За 1001 път се убеждавам в тяхното майсторство и умението им да въздействат. Какво ли не направиха с нас? Трогнаха ни, развълнуваха ни, накараха ни да мечтаем и страдаме. Нищим всеки поглед, жест и дума на героите. Поглъщаме всяка информация за актьрите. Няколко изречения вчера ни накараха да полудеем първо от мъка, после от радост. Започнахме да се интересуваме от други турски филми и от турска музика. Сега на дневен ред са турските книги. Какво следва - спорт и политика?
И за 1001 път се ядосвам на недалновидността на Нова телевизия. Как пропиляха възможността да пометат конкуренцията в най-гледаното време?

# 252
  • Между гори и планини
О, едва ли са писани за Онур, но четейки някой стихове, чувам неговият глас.
Иначе писаното са цитати от книгата "1001 нощи", които вярвам, сценаристите умело използват, редактират (сменят името примерно).
Книгата е интересна, определено се чете бавно, един прочит не стига.
Разказаите не приличат на филма, но много неща от филма приличат на разказите...
Има и други стихове които мога да напиша, но не искам да ви досаждам  Blush

# 253
Това, че е писано за Онур беше шега. Просто идеално пасва на образа му. Всъщност е обратното. Явно образът му е внимателно изграден за да пасва на книгата. Както май и всичко друго във филма.

# 254
добър  ден   момичета  новината  от  вчера  е  ч  у  д  е  с  н  а  направо  нямам  думи  дано  само  е  вярна   днес си  купих  тв  сага  но  няма  нищо  ново  ние  всичко  което  пише  го   знаем   пише  да  очакваме  новини  в  следващия  брой

Общи условия

Активация на акаунт