Шпунци честита ти внучка, честита дъщеричка на Олчето и татито и честита сестричка на малкия Вели. Да ви е жива и здрава и много много да ви радва и да бъде вашата гордост.
Както си писахме с Олчето, че имало време, ей на че дойде момента.
пепче,аз знам, че късната се прави до 26-та седмица. Ама щом са ти казали 28-30 може би сигурно и тогава става

За гимнастиката, аз другия петък няма да мога, че точно в 5 ми е часа за феталната. По-другия също няма да е, защото съм на консултация пак по същото време. Така че мога вторниците, но без следващия, че все още ще съм работна, т.е. най-рано мога да се включа на 21.04. Ако ти се чака дотогава да ходим заедно.
тонка,да ти кажа другите майки дето досега са били на ранната фетална казват, че били оглеждали и органите. Аз не съм много запозната, тъй като първата бременност никой не ми препоръча тази ФМ и не съм ходила въобще. Сега мойта доки ми препоръча, а и покрай другите майки октомврийки и аз се записах. А и така или иначе здравния фонд ще ми го плати, та затова ще ида сега.

Да ви е жива и здрава и много да ви радва
Видяхме, че всичко е на мястото си и няма нищо тревожно. Само дето не искаше да позира и доктора не можа да направи хубави снимки. Поне този път вече видяхме, че ще е мома! Татито остана малко разочарован, той си се надяваше да е момче. А двете с каката сме много доволни, че е момиченце
Днес съм в страхотно настроение
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЕЛИНА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И НАЙ ВЕЧЕ БАБА
Новината е страхотна така ми стана хубаво на душата. Баба ШПУНЦ да поздрави мама Олче и много 
, а гимнастиката трябва да се прави след първия триместър, така че имаш време, аз все пак съм решила да отида в петък пък после ще казвам отзиви
и моят мъж не му допадна новината, че ще имаме момиче, ама какво са си го направили такова
Колко парички е ФМ при д-р Марков, ако не е тайна? Аз във Фемина платих 90 лв с диск, а без диск 60

Взех си и фактура, понеже от допълнителното здравно от работа ни покриват една ФМ, та се надявам да ми възстановят разходите.
Не знам дали има значение от лекаря, но не би трябвало. В крайна сметка най важното е всичко да е наред с бебока
ама аз съм си виновна...

Ама след цял ден навън вчера Лъчи беше неспокоен през нощта и почти не съм спала