Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 377
  • 569
  •   1
Отговори
# 255
колкото душа ти иска ли трябва да се похапва не разбрах?
Няма ограничение в количеството,само да е режимно  Hug

Ниала  Hug Hug Hug
Нека да опра вече до хляба,пък после пак ще питам като нещо не ми е ясно  Mr. Green
БЛАГОДАРЯ ТИ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 12:24 от TheNMaster

# 256
Така като сте загаварили за вкусотии на мен ми се прияде даже айде да обядваме

За вас това от мен а за мен бутчета от Билла
и за всички

# 257
Здравейте момичета и момчета(вече 2 бр.) искам да споделя неща от моя дюкански опит.
Относно косопада - значи аз имам този проблем от бая време.Пробвах какво ли не...и тривитаминол и маска с мая и пих Биотин със Цинк,но видим резултат нямаше.Ходих и на доктор и след подробно обсъждане на това какво ям и какво не ям стана ясно(поне според доктора) ,че не би трябвало да е от режима..т.е ние ядем протеини,а те са отговорни за здрави нокти и коса,хапваме и риба-значи- мазнини(аз ям много риба и то предимно сьомга,която е доста мазна) та явно косопада е от загубата на килограми и е един вид реакция на организма.Последният медикамент,който взимам се казва PRIORIN и имам видимо подобрение.Ужасната глдка сутрин като стана и си погледна възглавницата вече я няма.Взимам го от 3 седмци,правя и маските с витамините и се надявам нещата да се стабилизират.Медикамента се продава тук в аптеките и е без рецепта.
Другото нещо,което исках да споделя е за холестерина.Знаем вече,че с отслабването плуват мазнини в кръвта ни и от там и холестерина ни се повишава(казва го и Дюкан).Преди 2м. имах стойности прилично високи над нормата.Започнах да взимам редовно соев Лецитин (хранителна добавка-по препоръка на домашният ми лекар) и след 2м. вчерашните ми резултати са нормални.Не съм имала такъв холестерин поне от 10-тина години.
ето и малко инфо -  http://www.bb-team.org/articles/2730/

Дано съм била полезна.Хубав петък и весели предстоящи празници ви желая
 Heart Eyes

# 258
въй въй въй, както се казва. ми нищо де - то и без това на дюканския калкулатор ми определи 61 кг, вече съм 62, а дано да сваля и още едно с ПЗ и живи - здрави.

# 259
  • до Бургас
tonnny_bg- Страхотна си newsm10
lamarinka- Честита ти месечинка  bouquet
Didka_23- Да те нагушкам и аз за да отслабваш по бързо Hug
Бижy- Така ще е , свиквай newsm44
vesito5,Шуши- Hug
Марипоса- Позволено до  1кг млечни продукти на ден от които до 250мл прясно мляко и 750 останалите (извара, кис.мляко)
kaka svraka- Музичка пишеше за такъв крем на Дева и каза че има много добър резултат, но аз в наше село не мога да го намеря:(

# 260
Здравейте момичета Simple Smile Някои от вас може и да ме помнят от миналата година - спрях режима, защото ме боляха бъбреците  Confused така де, сега след близо година лутане и много нова информация и разбиране по въпроса, се връщам за 'постоянно' Laughing или поне за докато позаслабна доволно  Peace за протокола - след много четене и време за асимилиране на инфото знам, че бъбреците ме боляха от многото подсладител, който ползвах, не от месото. няколкото вида подсладители водят до различни странични ефекти, предполагам не ви казвам нищо ново. но като се прекалява с всички, си носиш последствията за всички странични ефекти  Crazy та така, сега почвам наново, от същите килограми, със същата цел, но с по-малко подсладител  Mr. Green само сутрин в кафето, и за мен - без кексчета и кремчета.

поздрави на всички и се надявам да приемете една завърнала се дюканка   bouquet

# 261
  • до Бургас
chugra- Добре дошла Hug

# 262
chugra (оф,как се чете никчето ти,че се затрудних Mr. Green )  Hug Hug Hug Hug
Добре Дошла! Дано свалянето да ти е лесно,че тука момичетата дето са се върнали на поправителен,казват,че много трудно върви вторият път....Успех!  Hug Hug Hug Hug

# 263
Здравейте момичета и момчета!Искам да ви питам нещо.Може ли да се ядат соеви продукти .

# 264
TheNMaster, YuNI благодаря за посрещането и пожеланията Hug честно казано, сега се чувствам много по-мотивирана от миналата година, не ми се и яде сладко за сега (5-ти ден, знам че е рано). но пък в края на лятото брат ми се жени, така че може и това да ме амбицира допълнително  Peace каквото и да е - доволна съм!

chugra се чете чугра. някой по-рано спомена за това как мозъка не чете всички букви в една дума, само първата и последната, та затова да поясня - не се чете чу**а  Joy

# 265
Здравейте всички.Аз постигнах своята цел,но си направих калкулатора и там излиза че мога да сваля още 2 кг.Имам чувството,че няма да издържа повече.Дали защото съм се настройла първоначално или...незнам.Посъветвайте ме моля да вляза ли в трета

# 266
Още малко инфо струва ми се полезно

http://rsi-bg.blogspot.com/2008/08/blog-post_9186.html

# 267
Здравейте момичета и момчета!Искам да ви питам нещо.Може ли да се ядат соеви продукти .
Тц! Не може  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

shine girl ,ако се харесваш вече влизай направо в ТРЕТА и успех там!  Hug Hug Hug
Ако влизаш разчисти малко място и за мене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 268
привет на всички  Hug
искам да ви питам нещо, сигурно сте го дискутирали ама не можах да намеря Embarassed
Продава ли се кайма, която става за режима или ако искам нещо с каймичка то трябва да е домашна, че така искам да си направя пълнени тиквички с каймичка

# 269
привет на всички  Hug
искам да ви питам нещо, сигурно сте го дискутирали ама не можах да намеря Embarassed
Продава ли се кайма, която става за режима или ако искам нещо с каймичка то трябва да е домашна, че така искам да си направя пълнени тиквички с каймичка
Днес май аз съм дежурна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Най-добре е ти да си я смелиш,защото знаеш какво ядеш...Иначе се продава телешка кайма,но вътре има и други примеси...Виждала съм и пилешка кайма,ама предполагам,че не ти се яде перушина и вътрешности Sick Sick Sick....

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 13:35 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт