Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 368
  • 569
  •   1
Отговори
# 240
 JoyБлагодаря ви ,мили момичета !Нямате си на идея как ми зарадвахте душичката. txtloves  love001 txtloves
Знам ,че имам още много работа по визията си ,но пък и знам ,че съм на прав път и е въпрос на време да се случи. newsm03

# 241
Както и да го гледам, както и да не вярвам и да се чудя как става... кантарът тази сутрин показва 1 кг по-малко от вчера. Crazy Grinning Щастлива съм! Честит петък! Hug

# 242
Тонни  и Михи благодаря за куража Hug
Да кажа само че енергия и усмивки имам много но като се кача на канара ми иде да го.............
ама само това да е а то и ми омръзна за ям едно и също въртя суча и все едно и също ям направо не ми се поглежда месо и други такива производни и като седна да ям сякаш гърлото ми се свива и го ям насила.Защо така се получава може ли да съм такова животно Whistling

# 243
  • Варна
добър и отслабва6т ден и от мен!
бижу, браво мили4ка!продължаваи все така с минусите!
тонка, страхотна си!браво!резултатът е видим!

# 244
за 250 мл пр.мляко на ден - мда, даже повече от двойно съм сгрешила. добре, останалите кремкарамели ще ги хапна чааак утре вечер  Sad. А ако прекалявам и с триците какво става? (ами много са готини хляба, палачинките и кексчетата...)

# 245
за 250 мл пр.мляко на ден - мда, даже повече от двойно съм сгрешила. добре, останалите кремкарамели ще ги хапна чааак утре вечер  Sad. А ако прекалявам и с триците какво става? (ами много са готини хляба, палачинките и кексчетата...)
Задържаш и не сваляш!   Laughing
И аз се зачудих как си изпапала толкова много кремкарамел,ама....

Аз си правя често крем карамел от 1 л. мляко и 5 яйца и това ми е доза за 4 дена.....

П.п.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 246
По повод на крем карамела, се сетих, че все ще споделям с вас  Grinning Крем карамела става и в МВ  Peace

# 247
Ха добрютро и от мен!

По кое време казвам добро утро,но съм отпуска от днес,ураааа!

Първо отчета-след вчерашния П ден,плюса от нишестения изчезна с бонус от 300 гр,още едно ура!

Марчелка
,какво те е сполетяло,мила,пъка аз се чудех къде си!Да се оправяш бързо! Hug

Ламаринка,не чакай,ами търси да си купиш силиконови форми бързо,такава лесниния няма!Аз съм се обзавела с 5-6 размера и форми!

Мастерче
-Браво на теб,ей то не остана,да пращам ли вече рецептата за хляб? Heart Eyes

Весито Hug

Аз да ви се оплача,от всичките колежки на които си правих труд да превеждам Дюканския режим,една взе че се хвана на сериозно,и сега ми звъни и смс-ва преди да си сложи хапка в устата,пишман станах!Но е доволна жената,и аз се чувствам горда ,като нейна "учителка"!

Тонибг-браво!

И да забравяме-петъъъъъък еееееееее!

# 248
НиалаHug Hug Hug Hug
Пращай! Никога не е излишна информацията!
Ако се използва пълнозърнесто брашно,слагат ли се добавки като трици и ленено семе? Rolling Eyes

Питам,щото никога досега не съм ползвала пълнозърнесто брашно и даже на знам как изглежда Embarassed Ама ще се поправя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
ДИДКА 23, Heart Eyes  love001 smile3533,къде изчезна ФЕЕЛГООД??? ThinkingПоздрави я! newsm51

# 250
  • София
Добро утро , момичета,
пак съм в чуденка и се надявам да ми помогнете.
Аз смятам/х , че млечните са позволени до кг дневно...и си хапвам сутрин с триците
една обезмаслена верея с калций - 300 гр,в кафето си сипвам около...50-60 гр прясно обезмаслено,
и вече пия по една чаша топло с подсладител и канела...
А сега чета анабел е прегрешила с 250 прясно мляко ...и аз ли съм в прегрешение?
И престанах да свалям, даже съм +1 кг от както съм на ПЗ.
Знам че сте коментирали че е нормално ама...кажете, бъркам ли някъде?

# 251
Замислихте ме с тоз крем -карамел и аз почнах два дни подред да правя и хапвам по 2 чашки. newsm78 Ще се поправя.Благодаря ви ,мацки!  bouquet Hug

# 252
Добър ден и от мен,ровейки се в нета попаднах на това http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=8226.мисля да го направя довечера пък да видим ко ше стане

# 253
Мастерче,аз тук ползвам едно доста едро смляно пълнозърнесто(whole weat) брашно,но след дълго ровене из сайтове ,разбрах,че не може само от него да се прави хляб,много е тежко ,и става сбит и глетав хляб,пише че трябва задължително 1/3 да се слага бяло брашно,но аз такова животно не ползвам,та сложих кафяво и малко пшеничен зародиш,стана супер,пак е плътен и тежък хляба,но то няма как.Мисля другия път да пробвам 1/3 пълнозърнесто,1/3 кафяво и 1/3 ръжено.Но щом синами,който не признава друг освен белия хляб,каза,че не бил ял по-вкусен,значи е ок!

Марипоса,аз 250 гр прясно не ги смятам в общото количество на 1кг млечни!

# 254
  • Варна
аз имам въпрос - някой ползвал ли е крем дева,лилава, за стягане на кожата?пише,че има стягащ и отслабващ ефект?
и още един въпрос - имам позната, която прочела някъде, че колкото повече ядеш, сваляш. и си хапва доста през целия ден.храни се както преди, режимно разбира се, но сваля доста по-бавно от мен!колкото душа ти иска ли трябва да се похапва не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт