Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 955
  • 569
  •   1
Отговори
# 30
Привет на всички ,имаме си нова темичка.
Честити месечинки на Яжка и Jenusha   bouquet,пожелавам ви още по- бързо сваляне на останалите кг.
Аз днес правя 2 мес с режима на чичко Дюкан.До тук -10 кг и от номер 34 в момента съм на 28,което си е страхотно.

Да ви е сладко.
Пожелавам на всички минуси ,лек и изпълнен с радости ден.
И гушки Hug Hug Hug Hug Hug

# 31
Добро утро момичета и момчета  Simple Smile
Шуши честита ти 3-та   Simple Smile      bouquet
Зорчее, и на теб радост  smile3534
Днес е протеинов четвъртък , аз още няколко дни и ще дам отчет за месеца ми в 3-та фаза -резултат от цялата работа  Simple Smile
Гушки и бързам  за работа  Heart Eyes

# 32
Яжка, Дженуша, честити месечинки   bouquet

Добро утро на всички,
да ви поздравя с една песен на Dorchester (по точно на MISTERHARD, чиито член е Дорчето сега):  http://www.youtube.com/watch?v=Ka_Fm_gFyKA

През 1995 год.”Mister Hard” участва на националния рок-конкурс Рок-Хит и печели второ място с баладата “Епилог”. През 2000 год. групата записва видеоклип на баладата.
 smile3501

# 33
Добро утро на всички!
Включвам се специално, за да честитя на
Яжка    bouquet! Поздравявам те за волята, постоянството и резултатите! Продължавай все така!  Hug Hug Hug

# 34
Добро утро  Hug

dj100, честита ти месечинка  Hug
Яжке, честита ти месечинка  Hug
СмайлисчеHug подписах една от първите (девета съм Simple Smile) Heart Eyes
Jenusha, честита ти месечинка  Hug
ТиРи, много се радвам, че режима ти понася добре. Радвай се че не ти се яде сладко, по-добре  Wink. Но, трябва да ядеш, не може така, хапвай ако трябва по малко но на често  Hug
Ниала, радвам се че върви добре третата  Heart Eyes Hug

Сега да кажа за мен. До сега третата ми вървеше направо страхотно. Килограмите ми бяха 60-61. Но от вчера съм 62 и това не ми харесва  Naughty. Ще трябва май да се стягам яката. По-добре съм с нервите, успокоих се вече, започнах и естествено и да хапвам (като бях с кризи не можех да ям). Ще спра май нишестените за известно време  Rolling Eyes

# 35
привет на всички  Hug
да ви се похваля, след 5те ударни дни, днес ми е 3ти смесен и се 4увствам невероятно. Да се отчета  Embarassed: -2.7 кг, остават мноооого мъничко вече, вчера кантара не беше мръднал в сравнение с предишния ден, но днес ме зарадва с -300гр  Simple Smile
Направо не мога да повярвам че има такъв резултат при мен. Винаги метаболизма ми е бил Shocked, много зле. А сега, хапвам си, не гладувам изобщо, пия по 2 л вода на ден, правя упражнения вечер за 10-тина минутки и килограмите намалят и дънките почнаха да ми хлопат и съм страшно щастлива
Гушии на всички  Hug

# 36
  • София
       Честито на всички с месечинки!Не пиша имена,защото съм склери и не помня...
              Викито,благодаря! Ти ли ми спомена за кекса с ленено брашно? Много ми е нужна рецептата,а вчера не можах да я открия при рецептите.Помагайте!

# 37
Яге само това открих... Embarassed
Ама май не е то ... newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg9730681#msg9730681

# 38
  • Щастлива мама на 3 слънца
охо нова тема аз 1 изпуснах, но нямаше как трябваше да купя стока за магазина лятна и бях отдадена само на това
е отивам да чета
честита тема и умната ,днес е протеинов ден ей
целувки и честито на всички ,които имат повод

# 39
  • Варна
добро утро и от мен!
днес ми се накарайте едно хубаво и здраво ми издърпайте ушите!снощи така бях озверяла за сладко, че изядох 2 блокчета черен шоколад!не стига това , ами и едно парченце кашкавал хапнах!пуууу, немога да се понасям!и такова чувство за вина изпитвам! Banghead не смея да се кача на кантара!

# 40
kaka svraka,по-добре хич не се качвай ,щото ще ревнеш сигурно(на мен поне така ми действа качването,въпреки че не ям нережимности,ама относно съставките не съм убедена винаги кое може и кое не).Ама ти  #Crazy newsm78  bash box Туй стига ли ?  Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичета ,имам въпросче:Колко парафиново олио е разрешено на ден? newsm78

# 41
Добро утро
 днес съм - 300г.От началото на месеца качвам и свалям 1 кг.Сега не знам какво става За 4 дни качих-900г и за 4 дни свалих-1.600кг един ден задържах .Е това е за първите 9 дни от месеца .Качвам, свалям. Радвам се на свалените грамчета и се моля свалянето да продължава.
Вещи,благодаря за новата тема  bouquet
 suzana63 - Благодаря за кафенцето  bouquet  bouquet  bouquet
vesi_mama- Добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet
mimensita    Hug Hug мерси за кафенцето!
Яжке, честита ти месечинка Прекланям се пред силата и воля та ти   
dj100, честита ти месечинка 
pink85 ---Браво за двата месеца след 5 дни и аз ще направя 2 месеца Успех  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Jenusha, честита ти месечинка    Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ТиРи,  Страхотно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ниала  Hugрадвам се че върви добре третата браво Hug Hug
Мирка много  Hug Hug Hug Hug
ФИЛЮДКА, цъфка, lamarinka, Didka_23, lolida, mmmshushy80, Даничка1979, anabel10, TheNMaster, gelinda, ros4o, ˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙, Точица, От сутрин до здрач, pink85, tsitalia, Dorchester, kalinchita, nel nel, *АДРЕНАЛИНКА*-----Иза всички вас  Hug Hug Hug Hug
Лек ден
Gardenia --Знам колко обичаш да те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:41 от mihi69

# 42
Добро утро,едва ви дочетох ей Simple Smile

Лек и отслабващ ден Hug

# 43
  • Варна
тони, не стига мила!още още! smile3511

# 44
  • София
Добро утро!
Вещи,благодаря за новата тема и труда ти!   bouquet
Честити месечинки на dj100, Jenusha, Яжка и Dare!   bouquet

След снощната гала, няма поражения! Хапнах си варен бобец и наистина се освиних, та днес нямаше излизане от вецето! Едвам тръгнах за работа!  Crazy
Вчера една комшийка ми каза, че мнооого съм отслабнала!Голям кеф, напоследък чувам само хубави неща за себе си Party!
Та да ви благодаря на всички във форума,че ви има и с ваша помощ най-накрая се харесвам!  Hug  Hug  Hug

Лек ден аз се връщам да дочитам старата тема!

Общи условия

Активация на акаунт