Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 955
  • 569
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро банда  Hug

Честито на всички с месечинки и поводи  Sunglasses

Яжка , до колкото знам лененото брашно не трябва да се обработва топлинно. В кекса можеш да сложиш ленено семе, но не и брашно Simple Smile

kaka svraka bash bash bash

tonnny_bg , по една супена лъжичка парафиново олио (поне такъв спомен имам). Ако си сложиш повечко ще посещаваш често WC-то  Mr. Green

Вчера си правих телешки кюфтета на парти грил, голяма вкусотия станаха  Peace

За протокола днес съм с -200гр., малко но от сърце  tooth Вече съм 70.800  newsm44
Най-накрая си напарвих и колаж със снимки Simple Smile Можете да ги видите тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362759&pid=11496911
паролата е: 3322
Не ми е голяма разликата, ама нищо  Embarassed

# 46
           ДОБРО УТРО, честита ни нова темичка - ВЕЩИ благодаря ти, все така усмихната и да оздравявате бързичко, че малката принцеска да тича по детската площадка!
           МОМИЧЕТА - какво да си крия, не съм никак режимна, всеки ден нещо накриво правя, вече три месеца почти, тъкмо се оправя и хайде пак - та затова и не мърдам ама хич! ЗАТОВА ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ПОЧИВКА ИЛИ ВТОРА ОЛЕКОТЕНА - НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН - много, ама много е трудно да се върнеш към нормален режим. На момичетата, които започнаха с мен смъкнаха по 50 кг-. а аз още се мотам с моите 27  и е крайно време да си ударя главата в стената. Ох оплаках се, решила съм твърдо - след ВЕЛИКДЕН - ако трябва ще си вържа ръцете, но ще продължа режима - както трябва!
            ЯЖКЕ - честита ти месечинта - скъпа изглеждаш чудесно, страшно ти се радвам БРАВО!
            ДАРЕ, ДЖОШУА - честити месечинки;
            ЧОЧОСАН -  Hug, какво става миличка, намери ли работа?;
            СНОВЧЕВА - скоро ще се запознаем лично, аз вече те познавам от снимките, но друго е да се запознаеш на живо с хората;
            КРИ, МАСТЕРЧЕ, НИАЛА - Hug Hug Hug
            НОРЕ - тук почти всички пием витамини, аз пия ЦЕНТРУМ, доволна съм, имах по някое време малък проблем, но отшумя, то е съвсем нормално при липса на мазнини в организма!
            ТУНИ - защо не пишеш изобщо, какво става с теб?
            МИХИ - честито ти минусче - браво!
            ТОЧИЦЕ - видОх те, добре се движиш, браво момиче!

ГУШКАМ ви всички и бягам! Лек ден! ФИЛЮДКИ!

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:40 от ФИЛЮДКА

# 47
        Ахоййййй .... тук съм !
 Честити месечинки на  dj100, Jenusha, Яжка и Dare ! Браво момичета само така до целта!   bouquet  Hug

Мастърче , чакам те мила н 3 тата , позя ти местенце и ти желая скоро да го заемеш!

Мерси за кафенцата на Тони бг , Мимеситка и Сузанка!  Hug

При мен нещата са добре Третата или по скоро Втора и половина върви добре , гледам да включвам зеленчук в 1 хранене в деня , а при вечерята да е само гарнитурка и  1 портокал!
Мисля, че преди имаше коментари , че плодовете е добре да са извън основно хранене или преди него , а аз знам от инструкторката ми по гимнастика от София , при която ходих , че плод е добре да се хапва до 14 часа през деня ! Споделяте ли това мнение ?

Точица , много добре вървиш и честита месечинка от менна патеричка .....скоро ново коляжче ти желая!  Hug

Татиттт , честита ти Годинка , постигнала си много и ти желая от сърце да ги задържиш успешно , защото много ти утива тази визия  Hug   bouquet
 Гушшшш за ВСИЧКИ ! Либя ви брееее  Crazy смяна на линийката днес  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:43 от mmmshushy80

# 48
Еееей....маа му стара  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Бях си взела за обяд пилешки пържолки(снощи си ги правих)...Е да,ама две котки - дюканки влязли във входа и ми отворили шкафчето(то едно такова паянтово) и ми ги набарали и сега...ПАК няма да хапвам чак до довечера  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Пфуууу...пак късмет извадих,ама....маркототевски  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Айде,оплаках се! Ама не ми олекна......

# 49
Добро утро,

Миииии като е тръгнало на рапортуване, да си кажа и аз  Mr. Green

Моята трета ВЕЧЕ върви добре. Минах за около 2 седмици на 1/0. По скоро 1 П и 1 трета, като редувах 1 П и 1 нишестни, 1 П /1 ПЗ и т.н. Ми нещата се поправиха  Mr. Green. Не знам колко е правилно това, но наистина е много трудно да се върнеш отново във втора  Embarassed Мислих си този вариант, и дори опитах но на втория ден се набухах с лапатена манджичка.  Embarassed Embarassed Затова взех решение да направя експериментално този вариант и 2 кг се махнаха. Имам още малко, ама смятам, че с тази "самодисциплина" /ако устискам П ден/ ще се получи.

Поздравления за всички месечинки днес  Hug

# 50
  • Варна
 Hug
Привет, записвам се днес в страхотно пролетно настроение!

Нали няколко души написаха, че са пристрастени към темата - ами спокойно, повечето сме тъй. Лошото е, че интернетът води до такова пристрастяване изобщо, и дори в медицинските книги в днешно време се е появила такава психо-диагноза  Mr. Green

Обаче аз смятам, че писането тук е като участие в съпорт група, тип "weight watchers", които доказано постигат по-добри и по-трайни резултати в преследването на целите си.

Gardenia, правила си май разследване в Google  Hug Hug Hug Клипчето е от времето, когато мъж ми и аз още не свирехме в тази група.
Имаме едно видео с парчета от концерт, ама е правено с нечий телефон и недостатъчно качествено. Освен това никой не се е хванал да снима точно Dorchester, та аз се виждам рядко в кадър.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=28373039

Точица, влюбена съм в пуловера ти. Не е голяма разликата, ама си я има, браво!

Честити месечинки на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:11 от Dorchester

# 51
  • София
Дорчестър, видох те! Много убави песни изпълнявате брей!

Мастърче, съчувствам ти и те гушкам  Hug Hug Hug! Няма ли откъде да си вземеш нещо режимно?

# 52
 newsm51Привет и от мен на всички HugЗа протокола все още си стоя на 66кг но това не ме демотивира да продължа на пред  Peaceзащото днес си изкарах панталончето което си носех когато бях на 62кг тогава ми беше по мен а сега на 66кг ми е свободно и в кръста и в бедрата Hugе по готино от това здраве му кажи GrinningРежимна съм си от всякъде това е най важното Naughtyднес за обяд съм си наготвила цаца отдавна не бях яла тази риба само пенгасиус и скумрия от както съм на режима,та цацката 1 кг измита и почистена в тавичката с малко водичка и зелен лук без сол и мазнина във фурната като хвана златиста коричка и водата и се изпари я залях с 2яица и половин кофичка кисело мляко ,не очаквах да ми е толкова вкусна LaughingУтре заминаваме на Синеморец там ще ми е проблема с храната защото си нямам печка  и днес ще трябва да си понапазаря от Метро готова храна за да не сгафя с режима.Но човек желание да има всичко може PeaceМного щастие и усмивки на лицата и в душата на всички ви желая newsm51И успехи в борбата с килата Peace

# 53
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Айде добруютро от мен в новата тема!

Днес ви черпавам с ранно хапване щот съм Агне-годиначе. Демек ставам на една Дюканска годинка!  Flutter

В тази връзка и аз като Филюдка да кажа - разлигавих се  Embarassed. Влязох в трета, за да не си изгубя роклата на сватбата - т.е. да поддържам килограми. Ама от време на време (напоследък честичко) ям боклуци. Резултата е +3 кг  Embarassed #2gunfire.
Правя няколко протеинови дни.... Посваля, доближа се до линийката и айде пак  Animal Pig По тази причина от днес минавам само на ПЗ, за да се уравновеся и да не се изморявам от честите П дни. Много лошо правя ей  ooooh!.
Веднага след сватбата влизам във втора стриктна, за да си сваля до новата ми цел - 68 кг. И по тази причина днес си актуализирам линийката с гадния ми плюс и новата ми цел. Да си я гледам и да и се радвам  Tired ooooh!

Затова и вчера реагирах за временното влизане в трета - по-трудно е отколкото изглежда.
Макар че съм напълно съгласна с Боби - то си остава завинаги това люшкане между четвърта и някаква втора плюс до трета! Но когато вече си свалил всичко и само поддържаш. Ако имаш още до целтта по-добре си стой във втора, докато си свикнал. Че прасето грухти и чака  #Cussing out.

Доре  Heart Eyes

# 54
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Simple Smile
аз тази сутрин май станах с г**а нагоре, нещо ми се спи, криво ми е и ми е тъпо, че не свалям, пък спазвам всичко по режима  ooooh! Сигурно съм нещо пролетно-уморена, нищо, че си пия витаминките - рибено масло и Doppel herz от А до Я. Или просто не ми е ден  Tired
Чудя се какво ще правя по Великден и май ще пробвам 1 цикъл 5/5 - през другата седмица да съм на протеини, а около празника да мога да хапна салатки. Още повече че ще си ходя до моя град на гости на мама, да не се шашне жената ако ям само меса. А и тъкмо ще видя как ми действа тази схема, може да ми се разбута метаболизма  newsm78
Кажете вие какво смятате да си готвите за Великден? Режимно, разбира се  Wink
И още нещо да питам, срещнах доста рецепти за мъфини - от къде мога да си взема формички, колко струват и как се употребяват  Praynig Някъде по картинки съм виждала 1 цветни гумени/силикови формички  Blush това ли е? Crazy

# 55
Здравейте,

Честити месечинки на тези, които имат днес. Честити ви и минусчета, а на задържащите - дано по-скоро тръгне кантара надолу.

Аз също съм се пристрастила към форума - всяка свободна минута тварям да чета. Не всеки път пиша, но поне ви чета. Желая ви много весели моменти през деня.
 Hug

Ламаринка - формички за мъфини съм виждала по големите супермаркети. Точно такива силиконови имам предвид.

# 56
Дорче,хубаво ми стана като те видях  Hug Hug Hug Hug

iv_mikova ,не за съжаление.....Нищо режимно освен триците... Tired

# 57
ФИЛЮДКА, mmmshushy80, Dorchester, благодаря много  newsm51  love001 Надявам се след месец да имам още с какво да се похваля и разликата да е по-голяма  Simple Smile

Tatitt , честита ти годинка  Hug  bouquet Ти си ми един от най-големите стимули  Peace Като гледах снимките ти бях така  Shocked Shocked Shocked  newsm08

Сетих се да ви питам нещо  Grinning
По колко яйца ядете на седмица? Че аз май попрекалявам и ме е страх да не ми стане нещо  newsm78 На мен ми се събират сигурно средно по 2-3 яйца на ден

# 58
Яжка Hug, Jenusha Hug, pink85 Hug, Честити месечинки момичета  bouquet! Чудесни резултати и смело напред до заветната цел, нали....

Татит Hug Hug Hug, Честита Дюканска годинка! Постигнала си страшно много, поздравления  bouquet! Изглеждаш прекрасно, много си хубава  bouquet!

Mausbeni Hug Heart Eyes Hug, tan4eto Hug Heart Eyes Hug!

Гарденийка, специално за теб миличка Hug Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Hug! Страхотна мацка си!

И разбира се за всички без изключение Hug Hug Hug Hug Hug Hug! Хубав и усмихнат ден желая!

# 59
Добро утро  Hug

Татитт - Честита годинка   bouquet и  успех с ПЗ дните Hug

Дорче      bouquet    Hug

Някъде около 6 човека се обадиха, че са съгласни за среща на 25.04.
Затова обявявам следващата редовна Софийска среща на 25.04 в Дивака на Гладстон от 13ч.

Само да кажа, че и аз съм съгласна да се виждаме на кафе в по-късните часове в съботните вечери, но някой трябва да измисли заведение, където да има винаги места, за да не се резервира всеки път, и същото това заведение трябва да е някъде в центъра, за да е удобно на всички. Ако измислите нещо, свиркайте.
Освен това ако ще е на кафе може също да се ползват градинките с детски площадки, там винаги има капанчета с минерална вода и кафе и пейки за раздумка - например парка Заимов при Театър София (ако не се лъжа така беше) Пейки за нас, площадка за децата, но ако вали отпада.

Общи условия

Активация на акаунт