Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 955
  • 569
  •   1
Отговори
# 60
Привет!
Татитт,честита годинка и честито постижение - знаеш, че съм ти фен  newsm47
По повод твоя пост искам да кажа, че когато няма дисциплина ако щеш мислено и във втора фаза да стоиш, а пък да си хапваш нережимности - все тая!Категорично стоя зад думите си от снощи и да напомня едно предложение, което давах преди време - ако толкова ви е тежко, не е необходимо да се минава в 3 фаза - достатъчно е да се правят ПЗ дни само - те са толкова свежи и отпускащи, а водят до отслабване!

Да кажа и за косопада, чупещите се нокти и прочее проблеми - те не се дължат на дюканския режим!!!Напротив - тъй като наблягаме на протеините ефекта е към подобрение.Търсете причините другаде!

Хубав ден на всички!Аз излизам с младежите в парка до нас - дребен има колело и толкова бързо не съм се разхождала от години  Joy!

# 61
Добро утро на всички.Сега намерих време да ви прочета.Искам да споделя и аз подобни наблюдения като на EMANOELITA .Аз самата в момента съм 69 кг а ми стават дрехи ,които са ми ставали на 65-64.Наистина пише в книгата ,че се сваля на мерки,но разликата е наистина значителна.Което мен ме устройва newsm53
 Моля ви посъетвайте ме как да си сложа линийката пак ,нещо я прецаках......

# 62
Здравейте ... хубав ден на свички
имам огромни служебни проблеми ... фантазията ми е бедна как ще ги реша ....трябва ми късмет ...ударете едно приятелско рамо във вид на морална подкрепа ... ужасно съм в блатото ...
идея нямам колко показва кантара тази сутрин ..даже не се сетих за него ... като капак на всичко снощи зъболекарката ни "разби " половината уста ...МЦ ми го няма ама несъм за подгрупата ...явно е гепи ме критерията ...

# 63
TheNMaster, не се коси за пържолките - толкова смешно си го написала, че си заслужава загубата. Хехе, котки - дюканки!

Tatitt, специални поздравления за юбилея. Цяла година си е съвсем сериозно доказателство колко си упорита и сериозна, аз поне се уча от теб и от всички вас, с по-дълъг стаж!

Мили момичета, страхотен ден е навън, а  bouquet На всички без изключение  -  голяма прегръдка, благодарност и обич!

# 64
  • По-близо до звездите
Мотая се, мотаяяя   smile3516
Все се въртя около 59.5 - 60.0 кг. Вече цял месец  smile3514
Ям си културно, даже прилежно бих казала, ама на...
Искам вече да сваля и останалите пет.  smile3511 smile3518

# 65
  • София
Добро утро Дюканки,
аз да споделя, днес съм на 3ти ПЗ ден.
Сутринта се премерих + 1 кг, хем знам че е нормално ама - ей на, сговних се .

# 66
Здравейте всички!
Отдавна не съм писала и вероятно малко хора ме помнят.
Честито на месечинките   bouquet Момичета, подсетихте ме, че и аз днес имам месечинка и се нареждам до вас. За протокола ще спомена само свалените килограми, а те са за 7 месеца - 37 кг. ..... можеше и по-добре  newsm78, но и на това съм доволна  Simple Smile
Бъдете упорити!
 Heart Eyes

# 67
  • София
Здравейте агънца и оФчици!
Много труд положих, ма прочетох всичко ... само че ми изфирясаха умностите, дето бях намислила да пиша!
Затова само да поздравя агънцето - годиначе Heart Eyes! Татитттттттт  Hug Hug Hug Hug
И да сваля шапка на Дорчестър : този вид музика ме бута страшно към "твърдо гориво"!!!!! Как се справяш? Защото щом ви чух парчето, душата ми закопня за хард напитка, и то  smile3538 smile3537 smile3538в 11 преди обед!!!!!! УжасТ!!!! Сега бягам на двора, да си пусна малко френски шансони, белким се успокоя ...

# 68
  • Пловдив
Калинчита, мерси за отговора за формичките, ще разгледам по-внимателно другия път, дано да намеря и ще видя какво мога да сътворя в тях. Че сега всичките ми кексчета стават едни плоски и грозни  Crazy

По колко яйца ядете на седмица? Че аз май попрекалявам и ме е страх да не ми стане нещо  newsm78 На мен ми се събират сигурно средно по 2-3 яйца на ден
Точица, и аз много ги ям - варени между хранията, или като съставки на всичките кексчета със и без трици. И на мен по 3 ми се събират на ден. Засега нямам оплаквания, но все пак имам едно наум  Peace Четох на много места, че холестеролът от жълтъците им не бил опасен, защото не се превръщал директно в лош холестерол в артериите  newsm78 По-опасни са мазните храни и червени меса, които ние не ядем. Извинявам се, ако казах някоя върховна глупост  Embarassed  Crazy  аз така си ги обяснявам нещата.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:39 от lamarinka

# 69
Момичета нуждая се от вашето мнение PraynigВ метро са пуснали уред за готвене на пара и е на прилична цена изкушавам се да си го купя струва ми се че е здравословно храненето готвено на пара има опции за за зеленчуци плодове и варене на яйца някой ползвал ли е доволен ли е?Мерси предварително а ако никой не може да ми отговори здраве да е ще си помисля още ден два и ще си преценя Grinning Hug

# 70
Здравейте всички!  Hug
Татитт - честита годинка,мила  Hug Постигнала си много,изглеждаш чудесно,а виждам че и нова цел имаш  Peace Късмет ти пожелавам да я постигнеш и да задържиш резултата   Hug  Heart Eyes
Яжке - радвам се да те "видя"  Hug Честита месечинка   bouquet Шапка ти свалям за волята и упоритостта  Heart Eyes
Цоци - и рамо ти удрям и  Hug ти давам ,дано ти олекне  Peace
Михи 69Hug
Боби1973Hug  Heart Eyes

# 71
Дорчестър, как да не се виждаш  Laughing, видях те  Wink Hug
Татитче, честита ти годинка дюканска  Hug. Продължавай все така с хубост, умност и слабост   bouquet
Точица,  разлика има  Hug Peace
Цоци, дано се справиш с лекота с проблема  Hug

# 72
Не съм се разписвала много отдавна , изпуснала съм мнооого теми , но днес ще имам възможност да почета повече.

Честито на всички с месечинки и с годинки   bouquet

Такаааа , гледам че сте говорили за 3-та , та да се изкажа и аз като една примерна третофазничка (дано все така да си запазя ентусиазма , с който спазвам режима )

Аз влязох в 3-та на 55 кг , след първите 10 дена свалих до 54 , а от събота насам съм 53кг , но не искам да си местя линийката , че да не предизвиквам съдбата.

Искам да кажа , че не се ограничавам , ям всичко позволено в 3-та , а забранените неща си ги хапвам на галите. Не си спестявам нищо на организма , всеки ден хапвам по 2 филийки , но гледам да е на обяд , а не вечер. Сутрин след трицките си хапвам и плодчето.

Галите също гледам да са на обяд , а не на вечеря , за да не си товаря стомаха вечер , рядко хапвам и свинско , а довечера за първи път ще хапвам агнешко.

Шоколад и пържено - на Гала.

Но това , за което говори Tattit (нищо лично) за мен е абсолютно неприемливо , знам че много хора го практикуват (най-светлия пример е Тунинга , пак нищо лично )

Това според мен си е чиста игра на руска рулетка с телата ви , за всяко нещо си има време и начин , знам че сте чели и че имате много повече опит и свалени килограми от мен , но внимавайте , моля ви   bouquet

# 73
Здравейте и аз се присъединявам към вас. След сиропи, супи и всякакви други диети реших да опитам и стази. Започнах с ударния етап и за 2 дена свалих 1.5 и повече. От днес обаче съм в МЦ и незнам какво да правя. Да продължавам ли? Колко мога да изкарам на ударния етап .Аз имам да свалям 7 кг. Какъв период не е вреден. И още нещо да ви кажа. Сутринта се изкуших и хапнах половинка малка филийка с печен кашкавал. Доядох на сина ми закуската ooooh!. Нали не е фатално и мога да си продължа с чистите протеини. newsm78

# 74
Колко време мога да изкарам на ударния без това да ми вреди?

Общи условия

Активация на акаунт