Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 955
  • 569
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Татит,Честита ти годинка, прекрасни резултати си постигнала! Ще бъдеш красива булка   bouquet !

Цоци, дано по-бързичко да изчезнат проблемите!  Hug  Hug  Hug

Точица, имаш разлика и то хубава! Браво, продължавай смело напред до целта!  bouquet

Мастерче, много съжалявам за случилото се!  Hug  Hug  Hug

Яна кол, ударният период е най-добре 5 дни!

# 76
Здравейте и от мен!
Татитче поздравления мила  newsm51 newsm51ти ми беше стимула в самото начало.Жестока си - продължавай все така Hug

# 77
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет пак,

Мерси, милички, за честитките! Няма ли кой да ми набие канчето за последните ми глупости!  Embarassed

Точица, Тумбичка, Светленце, Jenusha, Lucie, Мирка, Aynur, с.м.н., iv_mikova Hug  Hug  Hug  love001

Боби - пък аз на  теб къв съм ти феееееееен  Hug Heart Eyes!

The Sunrise - то и за мен е недопустимо, ама......... ей го.........  ooooh! Нещата не са толкова лесни за контролиране, колкото изглеждат.
Все пак ще се справя, ще махна плюса и ще стигна целта си.  Flutter То е ясно, че борбата ще е завинаги. Не мога да се съглася, обаче, че това е руска ролетка обаче. Не знам за другите, но мен най-голямото ми вариране е сега - с три килограма. Не е като да качвам и свалям едни 10 кила! Няма човек, който да поддържа абсолютно стабилно тегло всеки божи ден! Поне аз не знам такъв!
Плюс това всеки организъм е различен. Аз не ям шоколад и пържено - изобщо. Грешките са ми хляб, картофи или нережимно свинско от дъжд на вятър (Макс веднъж в седмицата едно от тези неща). И веднъж (за три месеца) - сладолед. Но моя организъм не е като твоя - при мен тези неща водят до покачване, и всяко покачване се бори цяла седмица след това. Но важното е да се бори, нали така?! А не да се оставя върху него да се трупа още и още, докато пак стане много зле положението!  Mr. Green Hug

Отдавам се на тежък труд  Rolling Eyes Tired

# 78
  • до Бургас
EMANOELITA-Приятно изкарване в Синеморец!!!А с храната, ще намериш начин! Сигурна съм! Hug
jana_kol- мисля че не повече от 3-5 дни, нямаш много за сваляне Hug
Tatitt- Честита ти годинка newsm51
roska28, gelinda, *АДРЕНАЛИНКА*, dare, anixy, caffeine, Gardenia, Офелия, reni06, Elanor, anni787, KIMM, nush, Jenusha, Tatitt (+ 4 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т)  Hug

# 79
Татит, честита годинка   bouquet. Ти си голям стимул за много от нас и с този твой дух, така ни заразяваш  love001 Бъди здрава и щастлива и сбъдни мечтитв си!
Офелия, честита месечинка и на теб   bouquet
Михи, Тумба лумба, от кога ви чакам да ме гушнете  Hug (голяма лигла съм станала  hahaha)
Дорчестър, отдавна ви гледам сайта http://www.misterhard.com/ (наизуст го научих), но все още няма видео и книгата за гости още не е активна, MP3 има само две и исках да ги пусна във форума, защото се питаше, но потърсих и клип  Blush

# 80
Бандаааа, привет  Hug
Честита годинка Татитче - винаги да си останеш такава лъчезарна и хубава. Прекрасна булка ще си  Hug ..... то си дойде вече ...
Цоци Hug нА ти рамо  spoko
Много целувки на всички и усмихнат ден ви желая.
ПП Точица - не можах да отворя снимките  Rolling Eyes

# 81
Здравейте, момичета, хубав ден е днес  newsm10
Честито от мен на всички с минусчета!
Честити месечинки на valery2002, Яжка, dare, Jenusha, pink85  newsm08
pink85,  Hug
На tatitt специална честитка за годинката, дай Боже и на нас твоя успех и издръжливост ... а почерпката е мммммм  Wink
Сега ... кой беше за бой? Снежка, kaka svraka,  bash (аз само мъничко ще ви тупам, щото съм твърде нова и още нямам очи). Но нали таковата ... за ваше добро  Laughing
Цоци,   love001, дано ти се оправят служебните проблеми, знам какво е чудо, като те нагази службата и много ти съчувствам ... пък ако упорстват неприятностите, казвай майната им и   comp03 Четох ти и предишния пост, за парцалките на щерката, много ме развесели, аз съм още доста далеч от номерацията на моето гадинче, ноооооо ... ще види тя след някой и друг месец  smile3521
Боби1973, надявам се, че имам доста време, докато ми се наложи да обмислям смяна на фазите, но по опит и от предишни диети ще кажа само едно: човек трябва да слуша тялото си. То знае и като не го послушаме, обикновено грешим.
emili7497, ето затова аз на мойта половинка най-редовно промивам мозъка със снимки на дюканки преди и след  newsm48. И той ахка и охка и ме подкрепя безрезервно, а какво ми шушне на ушенце, няма да кажа ... разни неща за подмятане във въздуха и т.н.  newsm53
Менюто ми за днес:
закуска - солено кексче с извара и чубрица
обяд - кюфтета от риба
следобедна закуска - крем от извара и кисело мляко
вечеря - пиле с тараторен сос
Хубав ден на всички  newsm68

# 82
И аз не можах да видя снимките на Точица. newsm78 Иска ми парола.

Точица,благодаря ти за отговора за парафиновото олио.То точно това ми е идеята ,да ме разкарва че пак съм подута.Затова и не се теглих днеска. Sick

EMANOELITA,аз ям около 5 яйца на ден най-много.Засега нямам проблеми.

Офелия,прекрасни резултати.Поздравления!  bouquet

miss Marple ,я кажи как го правиш това пиле с тараторен сос?

Честити месечинки на valery2002, Яжка, dare, Jenusha, pink85 
pink85, годишнини и други празници!Всичко най-хубаво да ви се случва ,момичета!Обичайте се,обичайте  и бъдете обичани
! Hug Hug Hug

# 83
  • до Бургас
snow4eva- Искам да те помоля да ми дадеш рецептата си за хляб Praynig Не ми се отваря страницата на снимки newsm78

# 84
Здравейте! Hug
Днес ще се сдобия с кантар, но смело мога да кажа, че вече ми личи липсата на някое и друго килце, а и панталонките ми вече са хлабави, та чак смешно стоят. Ех, че хубаво! Crazy Днес съм послушна и вече ядох два пъти по малко. До довечера още два и съм абсолютна отличничка. Получавам на ЛС прекрасни ценни съвети от много момичета и ви благодаря от сърце!  bouquet Не спирайте! Приемам всякакви съвети и по всяко време Grinning

ПП. За добре преминалите първи две седмици, се наградих с нов телефон вчера. Пък и онзи ден изпрах най-старателно телефона на едно от момчетата, та му връчих моят бивш, който си беше съвсем новичък на три месеца.

# 85
Добър ден на всички.
Аз рядко пиша, но много ви чета и това помага страшно много.   bouquet Преди всичко искам да кажа, че кантара много ме радва. От 19 март до днес съм свалила 5 кила  bowuu. Ако върви така гладко и за напред ще трябва да си сменям целия гардероб  Laughing. Дано да ме налегнат подобни "проблеми" скоро.
Няколко неща ми се въртяха в главата като теми, по които искам да прочета нещо и вече гледам и други момичета са ги поставили.
Първата е за яйцата. И аз хапвам поне по 3 на ден и ми е малко притеснено.
Втората е за сухата кожа. По принцип съм с такава, но от както започнах режима кожата ми е по-суха от всякога. Слагам хидратиращ крем 2-3 пъти на ден и пия повече от 2 литра вода, но въпреки това ефект голям няма.
Мисля си, че някаква хранителна добавка като ленено или рибено масло (на капсули) ще бъде много полезна в моя случай. Пила съм го и преди и определено действаше както на кожата, така и на ноктите и косата ми. Освен това се препоръчва като превенция на лошия холестерол.
Някой има ли коментари по темата за хранителните добавки? Ще ми е интересно да прочета кой какво приема и препоръчва.

Това е от мен за сега. Чувствам се добре и свалям  Simple Smile. Някой много правилно беше отбелязал, че този форум има психологическия ефект на weight watchers и помага страшно много. Благодаря!

Хайде лек ден на всички и до скоро!
 Peace

# 86
  • Варна
miss Marple , благодаря!няма нова-стара!заслужавам си го! smile3538
Цоци не се тревожи!ще се оправят нещата!подкрепя ме те напълно и сме с теб!
Бижу, браво миличка!усещането да ти халтавят дрехите е невероятно!честит ти и нов телефон!

# 87
Здравейте!

Аз пък съм малко болничка днес, та съм си у нас. Много усойна моята стая на работа, май понастинах тая седмица.
Искам да честитя месечинките на всички момичета ! Успех в свалянето, а на третофазничките - успешно задържане на кг!  newsm51 (не се сърдете, че не ви изреждам поименно).  Hug

На Татитт - честита годинка, здраве, воля и всичко най-добро!  smile3525. Кой каквото ще да казва - предстои и да става булка, а това е едно прекрасно и незабравимо усещане за всяка жена! (мое мнение).

А както ви казах вчера и го очаквах - днес сутринта бях 54,5  Shocked( с цял кг по-малко от вчера). Най-вероятно има връзка със здравословното неразположение. И аз като един Тома неверни - качих се пак след като изпих само едно кафе - вече бях 55,1. Някой вчера се чудеше дали е възможно( музичка - май ти беше  Hug), явно е възможно.
И аз си спазвам третата по устав ( вече месец и половина), но за пръв път видях първа цифра 54.

Използвайте деня за разходки (ако имате възможност), аз ще пазя леглото и стаята!
Хубав ден!

# 88
А, tonny_bg, нищо особено, така си му викаме у дома. Всъщност си е варено пиле, залято с неразреден таратор. В П дните, естествено, не слагам краставици. И понякога добавям извара за гъстота. Или с две думи: кисело мляко, копър, чесън, в ПЗ - краставици. И с полученото сосче заливам пилето.
Варианти: + извара
                  + горчица

# 89
  • Варна
gulbenur , много ти съчувствам миличка!оправяй се бързичко! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт