Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 303
  • 569
  •   1
Отговори
# 330
Гади ми се доста...Как да разнообразя пове4е от това-месо,зеленчуци и мляко,и яйца от време на време-то друго не е позволено.

# 331
Гади ми се доста...Как да разнообразя пове4е от това-месо,зеленчуци и мляко,и яйца от време на време-то друго не е позволено.
*Направи си една салата от настъргани сурово червено цвекло и морков.Може да добавиш и един стък пресен чесън.

Червеното цвекло е много силен и полезен зеленчук.Катализатор е за имунната система.

*Свари си броколи и ги разбъркай с 2-3 с.л. извара и сварено пилешко месо.Залей с 1 кофичка кисело мляко и 2 яйца(разбъркано като заливка).Печи до готовност на заливката

* Сготви си пиле със зеле

*Или пиле със зелен боб.....Мога и още да изреждам.... Hug Hug Hug

# 332

пилешко, консерви риба тон, бяла риба, скумрия, сьомга, всякаква риба, рачешки рулца, говеждо и каквото друго е изредено на първа страница - избор да искаш! прясното мляко бих го пропуснала за известно време, наблегни на киселото мляко, специално то е богато на пробиотици, че както пиеш сега антибиотици, след курса ще ти е още по-слаба имунната система, макар че ще си здрава. пък за зеленчуците има ли смисъл да изброявам - зеленчуци бол  Peace

добавям още: евитка, щом не ядеш риба, пробвай дреболии - сърчица, дробчета. мен лично много ми е вкусно котидж чийз - то си е извара, но просто не разбиват шуплите до хомогенна смес и така има по-сиренен вкус  Sunglasses извара и аз не обичам много много

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 19:01 от chugra

# 333
  • до Бургас
Сисита-Много се радвам за Вас:)) Hug
evitka- Аз варя трици с прясно мляко за закуска и много ми харесва. Пробвай да експериментираш, не са чак толкова малко продукти. Пробвай за закуска да направиш дюканска палачинка , много е вкусна!

# 334
Ям само тези неща,защото другите не ги обичам-риба не ям никаква,броколи не ям,извара не ям,зелен боб не ям... smile3511 абе трудно ми е ама пустите килца...явно просто трябва да пия витамини и да стискам зъби-лесно няма.Ако тея от втора градска не бяха такива нещастници досега да съм отслабнала newsm39,но сега ще трябва да се мъча smile3518Мерси все пак за съветите   bouquet

# 335
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Оффффф......Труден случай си  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Мисля си,че не си за този режим в такъв случай....Не можеш да караш само на месо,таратор и кисело мляко със степче....Ти като прочете първата страница на режима не видя ли,че има много неща дето не ги ядеш?....
Де да знам...Мини към друг режим или диета...Разделно хранене примерно...
Все пак здравето е преди всичко!

ЕДИТ

Кри  Hug Hug Hug Hug гушкам те,та дано ти мине малко....

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 19:10 от TheNMaster

# 336
  • София
Шунка на Тандем с мазнина до 3% както пише на етикета може ли. На първата страница пише че шунка с мазнини до 3 % може но на етикета на шунката пише че е от свинки бут, а свинското месо се води забранено в началото. Кое е вярното - може ли такава свинска шунка или не може. От една страна не може защото е свинко а от друга страна може защото е до 3 %.....
Може шунка но само пуешка
и телешката на Тандем става, както и телешкото  филе.
Днес изкарах трудно втория си П ден и май трябва да си лягам рано, да не мисля за глупости. Редуване 2/5 май не ми  се отразява добре, не свалям хич. Трудно ми е да се върна към 4/3, а да не говорим за 5/5, ама май ще стискам зъби  Sick

# 337
Хелоу, банда!
Видях много прекрасни девойки нба снимка - Тони, Калинчита, Лори Хю, Николинката, Хоуп, МАстърче! Дано не пропускам някой!

Честито на всички с поводи - месечинки!

Добре дошли на новите!
Около мен е лудница тез дни - напускам работа, обучавам заместничката ми, колежката я съкратиха, абе лудница. На всичкото отгоре вече започнах да се изнервям - от 14 дни се движа се между едни 500 грама плюс или минус Откачам вече, взех да мисля назад- дали не съм напъхала нещо нережимно в устата си, без да знам.....  Но не се сещам - всичко е режимно.  smile3511
Затова искрено ви моля за ритници шутове или вълшебни пръчици на Фоли. Плийз

# 338
  bouquet
май отслабвате с писане в темата Joy Joy Joy
Завърнах се снощи и чак днес успях да ви изчета......имаме нови попълнения....добре дошли и успех с режима  bouquetНа всички с пропуснати поводи Видях снимки, чудесни сте...да не говорим за бургазлийки....Весито, Дени17, Сани сладурки, запознах се с Lipstick, която в най-скоро време, ще заприлича на ей туй нещо Hug Шуши - сладурка Hug новичките попълнения DJ100 Hug, Таня Hug

Следваща софийска среща - 25 април- Дааааааааааа
Кри  spoko, Цоциииии  love001 Люска, нещо си зачезнала......я на отчет, Тонито27 и то липсва

Около мен...панталона пада, а съм с около кило нагоре newsm78...оххх

На всички, не изброявам за да не пропусна много  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 19:42 от Dari68

# 339
  Сисита,и аз имам твоите грижи. Аз съм на 42,адъщерята на 22 и е студентка.Учи от сутрин до вечер. На закуска хапва нещо режимно,което не е удобно за носене,а за обяд и правя подобие на сандвич. От 3с.л. трици,1яйце,3с.л прясно мляко и 1/2кл бакпулвер забърквам тесто,което пека в МВ за 2,30мин на макс.степен.Пека в капаче от йенска тенджерка с диаметър 12,5см.Когато е готово и изстине го разрязвам на две и пълня с каквото имам-режимно разбира се.Когато мога ще кача снимки в рецептите.
От темата с рецептите си пригодих много неща и тя си носи -било в кутиика или като сандвич.
   Извинете за кулинарното отклоненине,на това си е майчина грижа! newsm53 smile3521 newsm64

# 340
  • София :(
    Добра ви петъчна вечер  Hug
  Бързо да си призная, че почти не съм чела, видях само, че се възмущисвате на поста ми за врата - ама моля ви, той вече се появи, и много му се радвам, защото до преди два-три месеца бях забравила, че е съществувал  Embarassed
     bouquet Hug Heart Eyes на всички с някакъв повод за празнуване днес

Отивам да оплакна око с някое протеинче, но преди това да ви кажа, че аз си имам живо и все в петък се активира с неприличните си предложения, сякаш ни знае разписанието  Joy hahaha

# 341
Добър вечер, мили дами!

Днес имах един прекрасен ден и искам да го споделя с всички вас- днес беше първия ми ден от III-та фаза! Сутринта като станах и се премерих установих, че съм още -500 гр. т.е. 51.500  Sunglasses

Закусих 2 филии пълнозърнест хляб, парче сирене, 2 яйца и 1 домат.
Отделно триците с малко прясно мляко, канела и ванилия на микровълнова- стана доста добре, нещо като грис.

Каква закуска за шампиони, а  Sunglasses

На обяд направих първото си гала ядене - т.е. гала десерт - една режимна салата и нещо изключително вкусно, което няма да споменавам за да не изкушавам 1во- и 2рофазниците.

Преди малко хапнах разни протеини и зеленчуци и се чувствам супер. Леко ми е тежко, че изпих 2 л вода.
НО... през целия ден докато бях в града и където и да идех, който и да срещнех, всички ми правиха такива комплименти, че леелее... чувствах се супер!!!
Днес денят ми мина супер леко, не се освиних на галаяденето, а и нямам желание за други нережимности. Надявам се всичко да си върви така и да запазя това прекрасно тегло.
 Hug за всички ви и ви желая да изпитате и вие същите чувства като мен скоро   bouquet

# 342
Едно бързо включване и от мен ...
Даре 68 - добре завърнала се  Hug много срещи ,много чудо за тая седмица ... завижд ...  Heart Eyes
Кри - стискай зъби,щото иначе зле...    Heart Eyes оххх,колко добре те разбирам ...  Hug
Мименсита,Михи 69 и всички останали -  Hug  Heart Eyes
За отчета - пак си преборих плюса и да видим вече ... шЪ го бъде ли или определено шЪ го бъде  hahaha
Аз се връщам да чета,ама що ми се струва ,че днес нещо липсват протеинчета  newsm78 може пък и да не съм видяла ...  Laughing

# 343
Добър вечер дами и младеж
Включвам се за да кажа на ЕВИТКА,че и само с месо може да се отслабне и според мен трябва да потърси причината за срива в имунната си система другаде.Говоря от собствен опит.Аз не ям пиле и риба.Изкарах 11 месеца само на телешко месо и то почти само смляно на кайма.И разбира се млечните продукти и много зеленчуци през ПЗ ДНИТЕ и не се разболях и от грип тази зима.Ако не можеш да ядеш само овесени трици пробвай да ги смесиш с пшеничени

# 344
    Оппп , здрасти банда ! Така се напапках ...... оххх голямо ядене , но все режимно !

Dari68   Hug

Добре , дошли на всички нови попълнения , смело напред в Дюканското море и резултата няма да закъснее!  Hug   bouquet

А сегааа , ще побчета малко , какво сте сътворили  Hug

Общи условия

Активация на акаунт