Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 309
  • 569
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте и от мен  Grinning
Лелееее, едва ви изчетох, колко много сте изписали.
Такааа - на всички с минуси, влизащи в трета - честито,   bouquet
Видях и снимки - Тони БГ, Калинчита - страхотни сте, момичета - смело напред   bouquet
Някой беше питал за плодовете в трета  - и аз съм чувала, че е хубаво да се хапват преди 16 часа, не като десерт.
Иначе аз съм си режимна, имам гости - готвя и за тях и за мен, нямам търпение да си остана пак сама и да вляза в ритъм - сега все около тях се въртя, едвам смогвам, все съм недоспала Crazy Луднах...
Много ви гушкам   bouquet   bouquet   bouquet

# 316
Шунка на Тандем с мазнина до 3% както пише на етикета може ли. На първата страница пише че шунка с мазнини до 3 % може но на етикета на шунката пише че е от свинки бут, а свинското месо се води забранено в началото. Кое е вярното - може ли такава свинска шунка или не може. От една страна не може защото е свинко а от друга страна може защото е до 3 %.....

# 317
Здравейте на всички   Hug
 tonnny_bg, Elence, YuNI, Snow4eva, TheNMaster, mihi69, iv_mikova, Точица, Gardenia - Много благодарим за топлото посрещане, както и за първите напътствия!   Hug  Hug  Hug
Можем да се похвалим: днес ни е трети ден 1-ва фаза и двете сме с по 2 кг надолу!
От понеделник почваме втора фаза, та дъщеря ми има една питанка. Понеже е студентка, в университета е от обяд до късно вечер и се чуди как да мъкне пържолите и зеленчуците   newsm78  Какво би било подходящо да си приготвя за там, че още не сме напълно ориентирани в картинката Wink  Може ли да е нещо с трици, след като четох, че е най-добре да се ядат до обяд?  newsm78

Пожелавам на всички Кантарев да покаже още минуси в теглото Wink  Hug   Hug

# 318
tonnny_bg личи си..личи си  newsm44 Браво мила  smile3501

Аз не съм добре ..ама честно ви казвам... При нас празнуването на Великден , започна ...днес ми е почивен ден ,а аз съм се ококорила още в 6.30  #Crazy
Разбрах защо не съм смъквала последните два дена , ами защото,толкова съм разсеяна,че съвсем забравих за МЦ ... Поне предполагам и се надявам да е от това  Praynig Даже днес първи ден ми се струва,че съм леко подпухнала в лице и пръсти  Sad

Пиша и се връщам да ви чета  Hug

# 319
Момичета помагайте................

Вече 15дни съм на Дюкянската диета....всичко е о.к., свалям кг., но съм канена на Китайски ресторант!!!! Не мога да измисля от тяхната кухня какво мога да ям и това си е голям проблем.А не мога цяла вечер да стоя така, все нещо трябва да поръчам???

Дайте съвети моля ви Praynig

# 320
  • София
Момичета помагайте................

Вече 15дни съм на Дюкянската диета....всичко е о.к., свалям кг., но съм канена на Китайски ресторант!!!! Не мога да измисля от тяхната кухня какво мога да ям и това си е голям проблем.А не мога цяла вечер да стоя така, все нещо трябва да поръчам???

Дайте съвети моля ви Praynig

В какви дни ще си - П или ПЗ, честно казано в много китайски ресторанти съм виждала и некитайски храни - салати и скара Simple Smile  Rolling Eyes И задължително си хапни добре режимно преди това. За да не гледаш тъжно в чуждите чинии. Hug
а да - забравих, ако знаеш името на ресторанта - виж в интернет дали не е качено менюто му, така ще планираш по лесно Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 18:02 от happysmile

# 321
мармашотка, помоли да ти опекат пилешка или телешка пържола и всичко ще е наред. Режимът обаче е дюкански по името на доктора, който го е измислил, Пиер Дюкан Simple Smile

# 322
Моля ви по-запознатите-има ли брашно от което мога да си направя хляб-от триците ми става лошо Praynig

# 323
Шунка на Тандем с мазнина до 3% както пише на етикета може ли. На първата страница пише че шунка с мазнини до 3 % може но на етикета на шунката пише че е от свинки бут, а свинското месо се води забранено в началото. Кое е вярното - може ли такава свинска шунка или не може. От една страна не може защото е свинко а от друга страна може защото е до 3 %.....
Може шунка но само пуешка.И то ограничено количество,защото е солена и ще задържаш вода.Свинска не може сега....

Моля ви по-запознатите-има ли брашно от което мога да си направя хляб-от триците ми става лошо Praynig
Триците(овесените) са неизменна част от режима...Накиснати в кисело мляко опита ли? Или варени с извара и 1 яйце?

Понеже е студентка, в университета е от обяд до късно вечер и се чуди как да мъкне пържолите и зеленчуците   newsm78  Какво би било подходящо да си приготвя за там, че още не сме напълно ориентирани в картинката Wink  Може ли да е нещо с трици, след като четох, че е най-добре да се ядат до обяд?  newsm78

Браво за свалените килца  Hug Hug Hug
Имам предложение Rolling Eyes Може да взима пилешки пържолки,печени на тефлонов тиган без мазнина.Удобни са за носене и не цапат.В ПЗ дните и една краставица върши работа,а вечерта може да спретнете салатка или манджичка със зеленчуци спокойно в къщи...

# 324
Опитах,но пак ми става лошо.Бях на лекар за една настинка и като ме видя се упули.Устата ми е в гнойни габички поради много отслабнала имунна система-сега пия хапчета за нея за да мога да пия антибиотик.Дали е отслабнала от тази диета?

# 325
evitka ... Я ми кажи какво ядеш в ПЗ дните? От колко време си на Дюкан(че съм пропуснала ази информация)?Пиеш ли някакви витамини?  Rolling Eyes

# 326
Пилешко месо,салати само с оцет,таратор и кисело мляко с подсладител

# 327
Витамини не пия,сега пия само хапчета за имунната система.От 10 дни общо съм на диетата-4 първа фаза и 6 втора.Но наистина ми става лошо.Отслабнала съм ма няма 2кг.

# 328
Имаш ужасно много зеленчуци,които пропускаш(виж на 1-ва страничка на темата,колко много са разрешени)Моето мнение е,че си лишила организма си от тези ценни съставки изатова сега имаш проблеми.Режима не е виновен!
Вземи си и някакви витамини(Центрум са хубави) и пий по 1 хапче на ден на обяд или вечер.Да не е заедно с триците,защото те увличат и витамини със себе си освен калориите(които поглъщат)....

2 килограма е добре....Дюкан пише 1 килограм на 10 дена(мисля,че беше) е добре да се сваля...

# 329
Витамини не пия,сега пия само хапчета за имунната система.От 10 дни общо съм на диетата-4 първа фаза и 6 втора.Но наистина ми става лошо.Отслабнала съм ма няма 2кг.

предполагам, че ти става лошо, защото си се разболяла. има ли вероятност да си била болна няколко дни преди да идеш на лекар? не бих свързала това, че ти е лошо, точно с тая диета.. ако имаш полипи, намали млечните и червеното месо - те понякога спомагат да се образуват такива. ако нямаш - няма проблем да си се храниш както досега, но е добре да увеличиш разнообразието на храните, за да си набавяш всички витамини и минерали от храната по естествен път. и друго - какво ше рече 'става ми лошо'? гади ли ти се? причернява ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт