Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 348
  • 569
  •   1
Отговори
# 300
 Привет девойки.Включвам се по повод лецитина.Аз нали работя във фабрика за производство на захарни изделия, та ще ви кажа, че абсолютно навсякъде се слага лецитин.Като се започне от тестата за сладкишите, мармалади, кремове, кувертюр...Ми всичко е пълно с лецитин...Та...знам ли...Не ми се види много режимен тоя дзвер....
 Ко друго щях да казвам... newsm78 newsm78Ааа за пишкането.Понеже много често ми се пишка, и ми е неудобно да търча през десет минути до 00,  от доста време, се улових, че се стискам.Обаче ми се струва, че си докарах сериозен проблем.Значи изведнъж ми се допишква, обаче много, и не отида ли веднага, просто се изпускам.Та не правете това така....

Хиляди благодарности на МАСТЪРЧЕТО, че ме спасява всеки ден, с някоя вкусна рецепта за готвене. HugКак не ме е отсвирила още... Joy

Хубави момичета видях-Калинчита и Тонито , очеизвадна разлика.Дерзайте.

И за свалянето на обиколки, а не на кг...Ми за толкоз време с режима, все още не съм открила как става това чудо...Дънките ми се веят, а кантара не мръднал....Баси...От де се сваля тогаз...Сигурно от мозъка... newsm78 hahaha

# 301
  • София
Днес за последно включване от мен, с пожелания за здраве и всичко най на именячките утре и в неделя!
един протеин

протеинка

и и букет за именяците

Дънките ми се веят, а кантара не мръднал....Баси...От де се сваля тогаз...Сигурно от мозъка...    Joy  Joy  Joy
Пеперудке, умрях от смях!  hahaha

# 302
Оф....пак да кажа...Извинете,че днес съм на всяка манджа мерудия  Embarassed Embarassed Embarassed

Пиша по повод Пеперудката( Hug Hug Hug Hug)
За стискането и неходенето до 00.....Не се стискайте и си ходете,когато имате нужда.Майната им на другите какво щели да кажат...
Ще си докарате неприятности само.

п.п.
А за готвенето - няма проблеми.Идва ми отвътре и не ми е досадно да давам рецепти.Така,че не се притеснявай  Hug Hug Hug Hug Hug

# 303
Татитче мило честита годинка на патерица, страхотна си newsm51

А сега малко петъчно протеинче от мен с пожелание и вас и мен така да ни ощастливят   ВНИМАНИЕ 18+ Joy Joy Joy (Вещи после може да го махнеш ако решиш Wink)

# 304
Здравейте!

Мастърче, честити ти свалени грамове, радвам се, че стана така както ти пожелах!  Hug

lipstick, успех в трета фаза! Количеството нишестени е след като са обработени, ако вземеш макароните за пример, те значително увеличават обема си и набъбват и определено има разлика между 200гр. сурови и толкова сварени. Според мен трябва да взимаш предвид второто тегло, но може и да греша.

nuance и на теб успех с влизането в 3та; това с бисквитената торта ми е доста познато, само че аз я бях направил колкото се може по-режимна - с обезмаслено мляко, подсладител и пълнозърнести бисквити. Сиренето или кашкавалът са разрешени по 40гр. дневно, с изключение на протеиновия ти ден. Моето мнение е, че не е добре да разделяш порциите нишестени на три, идеята е два пъти седмично да ги приемаш и според Дюкан това е най-доброто начин за захранване с тези продукти. Мисля си, че ако ги ядеж по-често макар и в рамките на позволените количества, лесно ще се подведеш с хапването на непозволени неща. Направи си ясна схема всеки ден какво ще ядеш и няма да сгрешиш!  Heart Eyes  Hug

# 305
здравейте  Grinning
epson   -поради липса на друго,това сиренце бива.
Правила съм го за салатки е супер.Е не може да се сравнява,но поне си сигорна че е режимно.
Рецептата я има и в блога.
tonnny_bg-резултатът ти е страхотен   smile3501
hope-нормално е това,не се притеснявай,аз в началото свалих за 4 дена 3.500кг и от тогава до сега само 0.500 гр.
Всичко с времето си.

# 306
Пеперудке, само не се стискай  ooooh! Преди време от стискане си бях докарала цистит  Confused Ходи си когато ти се ходи и хич да не ти пука  Peace Няма от какво да се притесняваш  Peace

# 307
  • Пловдив
Един глупав въпрос имам  Blush Безалкохолна бира може ли да се пие от време на време (например 1-2 пъти в месеца)?
Опитах да намеря съдържанието й в интернет, но нищо не откривам newsm78

# 308
Здравейте.Може ли някой да ми обясни защо неможе да се яде черен хляб и дали има брашно от овес или нещо друго от което да мога да си направя хляб,защото иначе непрекъснато ми се гади-аз съм от типичните българи които нищо немогат да ядат без хляб-даже таратор JoyОбаче до сега винаги съм била слаба,но откакто родих-край-няма сваляне.Интересното е че видимо обиколките ми са намалели,а килцата не мърдат newsm78

# 309
 Здравейте прекрасни   bouquet !
Днес имам възможност да ви пиша.Да се похваля ДОНЕСОХА МИ КНИГАТА  newsm44 Толкова съм щастлива  dance
По тоя повод искам да кажа на Вещи,че не мисля,че е необходимо да трие нещо или да коригира рецептите.Всеки си носи глава на раменете да чете да мисли и да сиготви както мисли,че е добре за него.Аз и преди казах това е форум всеки може да си пише каквото му дойде на ум и според мен не е работа на Вещи да си губи времето и без това върши огромна работа във форума.
Вещи     bouquet
Аз без книга и без да има с кого тук да обменям опит се справих.Вие сте повече от достатъчни като съвети,мнения и стимул.На всички  Hug Благодаря!
Тук утре е техния Великден,но ние ще си празнуваме Цветница и понеже незнам накъде ще ме отвее вятъра още от сега Честитя празника на всички с име на цвете и име на дръвце(Елинце поправям се Laughing).Бъдете здрави момичета и момчета вие и всичките ви близки хора. newsm51
Спецялни поздрави на бургазлийки Hug Червилце    love001
Филюдка  Hug
Стелка възхитена съм от теб.Ти тез кила за нищо ги нямаш вече  Peace
А щях да забравя след прекрасните снимки от срещите ви да кажа на Кри,че за мен изглежда страхотно!Любимки от срещите са ми Люси и Яжка-евала момичета  smile3525
Мастерче и ти си прекрасна   bouquet

Лека и отслабваща вечер на всички!Весели празници  mrstraetz

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 18:04 от tqna

# 310
Здравейте   Hug
Усилено работя днес и надниквам само да ви видя какво правите и да си кажа менюто:
1 ден ПЗ
закуска: "ашуре" от трици
обяд: скумрия с пикантен сос (доматен с кисели краставички)
следобедна закуска:"вита баница" от лапад
вечеря: риба на скара, салата

Весел и режимен уикенд на всички, приятно изкарване на празниците и с хубави новини в понеделник  bowuu

# 311
Олеле майко, не мога да ви изчета  #Crazy
Тъкмо се наобядвах - малко късно, ама сега се добрах до вкъщи .... май ще почна да трупам пържоли в чантата  Laughing че така не си е работа...
Много глупаво беше от моя страна да се опитам да сваря яйца в микровълнова - изключително тъпо   341uu после си сложих нови в един тиган и ги турнах в печката с малко шунка и подправки мммм Party Целия проблем беше, че свърши газта и нищо не мога да си направя на котлона  Crazy
Утре имам да уча и пиша разни работи....а трябва да си направя нещо сладичко...сладкишче , курабийки...да се подготвя за неделя  smile3525
Много, много поздрави за всички и най-най-най хубав уикенд  Hug Hug Hug

# 312
  • София
здравейте и от мен, отдавна не съм писала, но съм си на Дюкан и от вчера съм в 3та, не искам да се насилвам да отслабвам още, харесвам се и ще е чудесно да запазя настоящите килограми. за 2 месеца и 10тина дена съм свалила почти 8кг, всички дрехи са ми широки, но това е по-добрия вариант. вчера си направих бисквитена торта, цял ден си мечтаех как ще я направя, а после ще си хапвам за пръв път истинско сладко.. Simple Smile имам въпрос за хляба, не съм сигурна кой е пълнозърнест, кой не (нещо нямам вяра на тези на които пише пълнозърнест а е с брашно тип 500). нали не е нужно да ям бонус или някакъв без брашно.. като марка може ли да ми кажете вие какво ядете.. май не е достатъчно да е черен на цвят, брашното ли да гледам да е над 1000 и аз не знам....
а сиренето не е ли 40г на ден?! в 1стр пише на седмица, не знам защо съм си въобразила, че е дневно......
и още нещо..мисля си макароните ако ги ям на по-малки порции от допустимите 200г примерно 3 пъти седмично дали е ок? много ме е страх да не се изкушавам и да попрекалявам със сладките и шоколадови неща, това е което най-много ми липсваше през 2та месеца..преди малко опитах от бисквитената торта от вчера, знам че не е фатално ако е съвсем малко, но май се оказва трудничко да се въздържаш като я гледаш в хладилника.. хайде успех на всички отслабващи от всички фази, смело напред, аз съм толкова доволна и щастлива, чувството да изглеждаш нормално е просто страхотно!!

40г сирене или кашкавал на ден,а не на седмица.
Аз си купувам пълнозърнест хляб от магазина,нарязан на филийки за тостер,не ми е създавало проблеми до сега.
Относно  макароните,по принцип не ям и не мога да кажа.

# 313
Ламаринка,бира-НЕ,алкохолна или не е се прави от едно и също нещо,не си ли чувала лафа,че бирата е баничка в бутилка!

Евитка,прави си дюкански хляб от триците,рецепти има  в блогосайта,и в темата с рецепти във форума.

Киноата е доста добър заместител на ориза,но е подходяща за трета фаза!

# 314
...Честитя празника на всички с име на цвете...
Може ли да се включа - и за дърветата  Mr. Green че се чувствам пренебрегната  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт