Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 357
  • 569
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Калинчита, браво чудна разлика!   bouquet
Ламаринка и Есен Честита ви месечинка момичета!   bouquet

Борис и аз така, като пия вода и съм през 5 минути в тоалетната.  Crazy

# 286
Калинчита,БРАВО! Много голяма разлика  Hug Hug Hug Hug
Страхотно изглеждаш....  bouquet  bouquet  bouquet

lamarinka аз вечер съм по-тежка,ама пак се меря без дрехите...Разлика ми дава около 2-3-4 кг.Различно е...Ако съм с дрехи... Crazy Crazy Crazy Crazy

П.П. Оф....вчера и днес направо умирам от студ.... cold А е толкова приятно време  ooooh!
Сигурно заради свалените килца  Laughing

ЕДИТ
Калинчита от къде ще ги свалиш тия ОЩЕ 10 кила?  Shocked Shocked Shocked Shocked
Че ти ще изчезнеш!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 14:48 от TheNMaster

# 287
Благодаря ви момичета, много сте мили.   bouquet
Толкова ми е леко, както не съм се чувствала от години. Според калкулатора на Дюкан ми остават още 10 кг да сваля, но има време и за тях.
Ламаринка, не се шашкай, нали знаеш, че всеки кантар мери различно. В предишната фирма, където работех идваха на всеки 6 месеца да сверяват кантарите и пак имаше разлика след някой и друг месец, а какво остава за кантар на който са се мерили толкова хора и едва ли някой го е настройвал. Аз също се бях отчаяла като си купих нов кантар преди 3 седмици и той ми показа +4 кг в сравнение със стария. Сега стигнах килограмите от стария, но все се чудя кой е бил верен.
Тони_бг, супер си, има разлика и то очевидна. Продължавай в същия дух.

# 288
Здравейте отново! Чета ви постоянно, макар и да не пиша редовно. Искам да попитам нещо: Може ли да се използва за подправка Унисос- Маги? Иначе да се отчета и аз: за 1 месец и 2 седмици - 8 кг. Вече влизам в един панталон подарък, който никога не съм вярвала, че ще мога да облека newsm44 newsm44.

# 289
Калинчита, браво  Hug Страхотен резултат! Продължавай в същия дух!   bouquet

roska28 , можеш ли да напишеш съставките на този унисос?

lamarinka, напълно е възможно да има такава разлика. Сутрин предполагам се теглиш гола и на гладно, а сега си била нахранена, напита + дрехи, обувки, чанта... Така че, спокойно  Wink

# 290
Точица:
Унисос:
Вода, сол, оцет, глюкоза, екстракт от мая. На 100гр: белтъчини- 2,7 гр. Въглехидрати- 1,5 гр. Мазнини-0 гр. Кал. 17

TheNMaster  Hug Hug

# 291
  • Пловдив
Благодаря, момичета   mrstraetz успокоихте ме  Mr. Green И аз така си разсъждавах, но като го каже някой друг, звучи по-достоверно  Crazy Ама наистина се опулих, като видях 5 кила отгоре! Щом е за идеята, довечера като се прибера, ще се премеря, да видя и домашния кантар каква разлика ще покаже - друг път да съм подготвена  Crazy
Роска, Унисоса май не бива - има глюкоза вътре  Naughty

# 292
  • Варна
калин4ита, страхотна разлика! smile3501!ама о6те ли смяташ да сваляш?4е от къде?
борис, привет,добре си дошъл!пием вода и после по 100 пъти до онова място, но това е хубаво според мен.
купих си крема на дева,лилавия,за стягане на кожата, ще докладжам утре

# 293
Ехоооо , как сте today .Пак сте писали,писали направо сте се улисали докто ви изчета и голям зор.
Аз имам чувство ,че нещо неправя кат хората не е възможно вече 12 ден на Дюкан и само -2 кг. има нещо гнило в тая работа  newsm78.Вярно,че имам ПМС и скоро ще ми дойди МЦ, но не мисе варва да е от това - вие как мислите? А и още нещо - може да прозвучи глупаво,ама аз все си питам като профанче  Laughing - възможно ли е да сваляш сантиметри, а да не сваляш кила ( май наистина прозвуча тъпо Blush) ????????????????
Има ли и други с проблем като моя  Sad ??

# 294
Точица,iv_mikova много ви благодаря за милото отношение! Hug

lamarinka  ,честита месечинка!  bouquet

калин4ита,току що разгледах снимките ,имаш очевадна промяна,поздрави!  bouquet

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 15:32 от esen

# 295
кака_сврака, има още от къде - от д_ _ _ то, там са ми големите резерви. Mr. Green
Hope_, споко, и аз имах периоди на задържане и аз питах дали е възможно да се свалят сантиметри, а килограмите да стоят непроменени, да може и е нормално.

# 296
  • до Бургас
цъфка- Чиста телешка кайма купих от Карфур, но не съм я пробвала още, беше насипна.
esen- Честита ти месечинка Hug благодаря за почерпка!  bouquet
lipstick-Аз пия витамини на Або фарма А-Z (немски)  Hug
kalinchita- Огромна промяна.  bouquet Браво!!
hope_- Охохо, аз за толкова време едвам 500гр. свалям

# 297
  • Русе
Здравейте и от мен Simple Smile Понеже не откриха много коментари за Киноа-та,последно режимна ли е или не  Embarassed Благодаря предварително за отговорите.

# 298
Ох, успокоихте ме пфуууу отдахнах си -мерсаж много  Hug
Калинчита, момиче ама ти си perfect от къде сте сваляш още аз се питам ,много си добре я се вземи в ръце и не се вманиачавай много много   bouquet

# 299
Pile^, не, киноа-то е като ориза.

Общи условия

Активация на акаунт